DeKo Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) Witam, projekt ukonczony wiecej niz rok temu, ale... no rzadko tu bywam :] HD wideo: Team: copywriter, storyboard, 1 character animator (proxy objects), 1 assystent dla 3d kropli Soft: 3dsmax, Pflow, FumeFX, Krakatoa, Digital Fusion Krytyka&komentarze pewnie oczekiwane :) Edytowane 28 Lipiec 2009 przez DeKo
Leru Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 No ślicznie wyrenderowane, super gra cząsteczek :)
kannu Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 serwus :) bardzo , bardzo mi sie to podoba ! :) moze troszke przydlugawe - ale sie przyjemnie na to patrzy :) poZdrawiam i zycze podwozenia :)
pressenter Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 Nie mam nawet czego się czepić, ale fakt, że w ogóle komentuję animację powinien mówić sam za siebie. xD Pysznie, podoba mi się żywa kolorystyka, na prawdę warto obejrzeć.
CzAk1 Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Skoro Leru Napisał, że jest fajnie, tzn., że jest fajnie. I bez Dyskusji. W pewnym momęcie taki kleks w tle, w rogu po prawej sobie leży i sie nie rusza i nic nie robi. Chyba zbędny się wydaje...
Tas Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 OO DeKo, nie wiedzialem ze jestes z Polski :P pozdro
sly Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Zaje..fajnie. Takie intro to perełka ożywiająca stronę. Gratulacje. Nie ma co krytykować (jakieś kleksy tam się znalazły albo niepotrzebne blury, aleee...) Pozdrawiam.
Trybal Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Fajne, fajne :) Szacuneczek :) Ja to cały czas mam problem z tymi particlami :D Chyba nigdy ich nie opanuję ^^
DeKo Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 Leru: Wielkie dzieki, renderowanie bylo nie tak juz proste, kazdy charakter musial najpierw miec FumeFX symulacje, a wtedy wyrenderowany w 2 passy: Krakatoa i FumeFX smoke (dlia maski). Nie chce mi sie przypomniec ile razy musialem nacisnac Simulate i Render :D kannu: to mi nada sie, dzieki :) pressenter: chytry plan udal sie :) CzAk1: spadam na kolana :D tasiek: no nie wcale, jestem z Wilna, ale mamy tu takich podobnych ;D Wielkie dzieki chlopaki, inspirujecie na przyszle bezsnowe noce ;)
Leru Napisano 30 Lipiec 2009 Napisano 30 Lipiec 2009 hehe render jeszcze ujdzie, wielokrotne wciskanie SIMULATE może przyprawić o bół odbytu ;)
nikodem. Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 piękna sprawa. Oglądnąłem kilka razy i za każdym dopatrzyłem się czegoś nowego... "niezwykłego". gratki. ;)
Dragon Heart Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Swietnie ci to wyszlo, muzyka tez niczego sobie. Zycze powodzenia w nastepnych prodkcjach.
kamil.ochel Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 (edytowane) Piekne ^^ uwielbiam takie czasteczkowe cuda ;)) Edytowane 26 Sierpień 2009 przez kamil.ochel
Areien Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 mega szacun :)) pasuje muzyka i te kolory jak zywe :)) pzdro ;]
DeKo Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Wielkie dzieki, slonce znowu swieci... :) Leru: chyba na to realtime RENDER tak powoli progresuje :D
Rekomendowane odpowiedzi