Posted July 28, 200915 yr Witam, projekt ukonczony wiecej niz rok temu, ale... no rzadko tu bywam :] HD wideo: Team: copywriter, storyboard, 1 character animator (proxy objects), 1 assystent dla 3d kropli Soft: 3dsmax, Pflow, FumeFX, Krakatoa, Digital Fusion Krytyka&komentarze pewnie oczekiwane :) Edited July 28, 200915 yr by DeKo
July 28, 200915 yr serwus :) bardzo , bardzo mi sie to podoba ! :) moze troszke przydlugawe - ale sie przyjemnie na to patrzy :) poZdrawiam i zycze podwozenia :)
July 28, 200915 yr Nie mam nawet czego się czepić, ale fakt, że w ogóle komentuję animację powinien mówić sam za siebie. xD Pysznie, podoba mi się żywa kolorystyka, na prawdę warto obejrzeć.
July 29, 200915 yr Skoro Leru Napisał, że jest fajnie, tzn., że jest fajnie. I bez Dyskusji. W pewnym momęcie taki kleks w tle, w rogu po prawej sobie leży i sie nie rusza i nic nie robi. Chyba zbędny się wydaje...
July 29, 200915 yr Zaje..fajnie. Takie intro to perełka ożywiająca stronę. Gratulacje. Nie ma co krytykować (jakieś kleksy tam się znalazły albo niepotrzebne blury, aleee...) Pozdrawiam.
July 29, 200915 yr Fajne, fajne :) Szacuneczek :) Ja to cały czas mam problem z tymi particlami :D Chyba nigdy ich nie opanuję ^^
July 29, 200915 yr Author Leru: Wielkie dzieki, renderowanie bylo nie tak juz proste, kazdy charakter musial najpierw miec FumeFX symulacje, a wtedy wyrenderowany w 2 passy: Krakatoa i FumeFX smoke (dlia maski). Nie chce mi sie przypomniec ile razy musialem nacisnac Simulate i Render :D kannu: to mi nada sie, dzieki :) pressenter: chytry plan udal sie :) CzAk1: spadam na kolana :D tasiek: no nie wcale, jestem z Wilna, ale mamy tu takich podobnych ;D Wielkie dzieki chlopaki, inspirujecie na przyszle bezsnowe noce ;)
July 30, 200915 yr hehe render jeszcze ujdzie, wielokrotne wciskanie SIMULATE może przyprawić o bół odbytu ;)
August 5, 200915 yr piękna sprawa. Oglądnąłem kilka razy i za każdym dopatrzyłem się czegoś nowego... "niezwykłego". gratki. ;)
August 5, 200915 yr Swietnie ci to wyszlo, muzyka tez niczego sobie. Zycze powodzenia w nastepnych prodkcjach.
August 5, 200915 yr Piekne ^^ uwielbiam takie czasteczkowe cuda ;)) Edited August 26, 200915 yr by kamil.ochel
August 13, 200915 yr Author Wielkie dzieki, slonce znowu swieci... :) Leru: chyba na to realtime RENDER tak powoli progresuje :D