Skocz do zawartości

Chc.16 CTHULHU by dezzed - koniec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

atheg chyba doszliśmy do tych samych wniosków, zrobilem sobie przerwę spojrzałem świeżym okiem na rysunek i przerobiłem na takiego młodzieńca, mam nadzieję że teraz lepiej

szkic2o.jpg

Napisano

Oba moim zdaniem bardzo fajne, ale drugiemu to nie wiem, bym może dodał trochę masy, sterydy jakie, czy choćby siłownia (mówię o samym korpusie), bo faktycznie dość młodo wygląda.

Napisano

jak dla mnie 2 wymiata, a co do masy sie nie zgodze, trudno zeby stwozenie ktore gnije na dnie oceanu mialo budowe ala pudzian, a pozatym jego zlowieszcza sila lezy pteedzej w jego smrodzie i wydzielinach niz w miesniach, tutaj to wszystko jest

superancko

pzdro

Napisano

Glowa wyglada swietnie, reszta potrzebuje dopracowania, w wiekszym (odnóża) i mniejszym (tułów) stopniu :) Mysle, ze powinienes troche zwiekszyc skrzydla, bo sa nieco nieproporcjonalne. Czekam na upy - na razie jest ciekawie.

Napisano (edytowane)

Dzieki Panowie za uwagi.

Raju z tymi skrzydłami to jest tak, że one chyba nie mają być duże, tak przynajmniej wydaje mi się czytając opis. Zresztą te skrzydła i tak zmienię na inne przypominające płetwę grzbietową ryby, tak powinno być to spójniejsze, "smocze" skrzydła jakoś przestały mi pasować.

Pozdrawiam.

update

takie pseudoskrzydła wyszły, chyba lepiej

szkic3m.jpg

Edytowane przez dezzed
Napisano

co do samej formy to 1 propozycja mi sie najbardziej podoba, jest mroczna i dynamiczna, jakby szykowal sie do ataku... no i ten 'szkielecik' piekny.. mam nawet taki na koszulce ^^

Napisano

Teraz prezentuje sie lepiej (z tymi pletwoskrzydlami), chociaz skrzydla troche odstaja kolorem. Wczesniejsza barwa byla lepsza, za to ksztalt w tej wersji bardziej mi sie podoba :)

Napisano

Witam. Po sobotnim posiedzeniu Cthulhu nabrał odpowiednich kształtów (tak mi się przynajmniej wydaje), drobne poprawki, jakaś skala i koniec. Jak macie jakieś uwagi to chętnie posłucham. Wrzucam dwie wersje kolorystycznie, nie wiem która lepsza, bo co monitor to inny wygląd. Mi osobiści bardziej podchodzi wersja druga.

Pozdrawiam.

Zielony jak szczypiorek na wiosnę.

beznazwyel.jpg

Wersja zgniła zieleń.

beznazwyd.jpg

Napisano

Wersja ciemniejsza (druga), moim zdaniem, lepsza :) Widze, ze mocno sie posunales do przodu - swietnie to wyglada :) Wydaje mi sie, ze rece wymagaja troche dopacowania, poza tym super.

Napisano

Witam. Kolejne sobotnie posiedzenie zaowocowało drugim rzutem i to byłby chyba koniec, moze jeszcze jakies drobne poprawki. Wrzucam jeszcze zoom z pracy, skalę i plansza gotowa. Zjechałem jeszcze bardziej z kolorami w stronę brązów, nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak jak jest teraz, bardziej mi się podoba.

Pozdrawiam.

planszafin70.jpg

Napisano

!! UWAGA !!

Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy.

//Pozdr.

Napisano

chudzina z niego:)

ale fajnie wymyślone i bardzo fajnie namalowane

podoba mi sie bardzo jak sie unosi taki wielki nad małymi drzewkami..czuje jak syczy i bulgocze

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności