dezzed Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 (edytowane) Nic ciekawego z tym już nie zrobię więc kończę. Edytowane 20 Sierpień 2009 przez dezzed
atheg Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Mimo, że wygląda jak kijanka, która dopiero ma urosnąć w dużego Cthulhu to bardzo mi się podoba.
dezzed Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 atheg chyba doszliśmy do tych samych wniosków, zrobilem sobie przerwę spojrzałem świeżym okiem na rysunek i przerobiłem na takiego młodzieńca, mam nadzieję że teraz lepiej
PSychu Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Oba moim zdaniem bardzo fajne, ale drugiemu to nie wiem, bym może dodał trochę masy, sterydy jakie, czy choćby siłownia (mówię o samym korpusie), bo faktycznie dość młodo wygląda.
Bedyk Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 jak dla mnie 2 wymiata, a co do masy sie nie zgodze, trudno zeby stwozenie ktore gnije na dnie oceanu mialo budowe ala pudzian, a pozatym jego zlowieszcza sila lezy pteedzej w jego smrodzie i wydzielinach niz w miesniach, tutaj to wszystko jest superancko pzdro
Raju Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Glowa wyglada swietnie, reszta potrzebuje dopracowania, w wiekszym (odnóża) i mniejszym (tułów) stopniu :) Mysle, ze powinienes troche zwiekszyc skrzydla, bo sa nieco nieproporcjonalne. Czekam na upy - na razie jest ciekawie.
dezzed Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 (edytowane) Dzieki Panowie za uwagi. Raju z tymi skrzydłami to jest tak, że one chyba nie mają być duże, tak przynajmniej wydaje mi się czytając opis. Zresztą te skrzydła i tak zmienię na inne przypominające płetwę grzbietową ryby, tak powinno być to spójniejsze, "smocze" skrzydła jakoś przestały mi pasować. Pozdrawiam. update takie pseudoskrzydła wyszły, chyba lepiej Edytowane 6 Sierpień 2009 przez dezzed
atheg Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Bardzo fajny pomysł z tymi płetwami. Coraz bardziej interesujacy koncept.
lili Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 co do samej formy to 1 propozycja mi sie najbardziej podoba, jest mroczna i dynamiczna, jakby szykowal sie do ataku... no i ten 'szkielecik' piekny.. mam nawet taki na koszulce ^^
atheg Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Ale ten drugi jest bardziej Lovecraftowski moim zdaniem :)
Nezumi Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 drugi rewelka jak dla mnie. Macki, macki i jeszcze raz macki ;)
Raju Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Teraz prezentuje sie lepiej (z tymi pletwoskrzydlami), chociaz skrzydla troche odstaja kolorem. Wczesniejsza barwa byla lepsza, za to ksztalt w tej wersji bardziej mi sie podoba :)
dezzed Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Napisano 10 Sierpień 2009 Witam. Po sobotnim posiedzeniu Cthulhu nabrał odpowiednich kształtów (tak mi się przynajmniej wydaje), drobne poprawki, jakaś skala i koniec. Jak macie jakieś uwagi to chętnie posłucham. Wrzucam dwie wersje kolorystycznie, nie wiem która lepsza, bo co monitor to inny wygląd. Mi osobiści bardziej podchodzi wersja druga. Pozdrawiam. Zielony jak szczypiorek na wiosnę. Wersja zgniła zieleń.
Raju Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Wersja ciemniejsza (druga), moim zdaniem, lepsza :) Widze, ze mocno sie posunales do przodu - swietnie to wyglada :) Wydaje mi sie, ze rece wymagaja troche dopacowania, poza tym super.
shi Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 o łał >> dobry koncept, zrobiony z głową, oryginalny
dezzed Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Witam. Kolejne sobotnie posiedzenie zaowocowało drugim rzutem i to byłby chyba koniec, moze jeszcze jakies drobne poprawki. Wrzucam jeszcze zoom z pracy, skalę i plansza gotowa. Zjechałem jeszcze bardziej z kolorami w stronę brązów, nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak jak jest teraz, bardziej mi się podoba. Pozdrawiam.
EthicallyChallenged Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Dla mnie rewelacja. Jak robiłeś to tło?
atheg Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Naprawdę piękny, jeśli można określić go takim słowem :)
dezzed Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Miło mi że się Wam podoba. Co do tła, mazane było głównie teksturowanymi pędzlami i tyle, nic tam więcej nie ma.
Raju Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Boski - jak narazie IMO najlepszy (nie widzialem jeszcze upa u athega) :)
miriam Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
pabulo Napisano 26 Sierpień 2009 Napisano 26 Sierpień 2009 chudzina z niego:) ale fajnie wymyślone i bardzo fajnie namalowane podoba mi sie bardzo jak sie unosi taki wielki nad małymi drzewkami..czuje jak syczy i bulgocze
Rekomendowane odpowiedzi