Napisano 5 Sierpień 200915 l Nic ciekawego z tym już nie zrobię więc kończę. Edytowane 20 Sierpień 200915 l przez dezzed
Napisano 5 Sierpień 200915 l Mimo, że wygląda jak kijanka, która dopiero ma urosnąć w dużego Cthulhu to bardzo mi się podoba.
Napisano 5 Sierpień 200915 l Autor atheg chyba doszliśmy do tych samych wniosków, zrobilem sobie przerwę spojrzałem świeżym okiem na rysunek i przerobiłem na takiego młodzieńca, mam nadzieję że teraz lepiej
Napisano 6 Sierpień 200915 l Oba moim zdaniem bardzo fajne, ale drugiemu to nie wiem, bym może dodał trochę masy, sterydy jakie, czy choćby siłownia (mówię o samym korpusie), bo faktycznie dość młodo wygląda.
Napisano 6 Sierpień 200915 l jak dla mnie 2 wymiata, a co do masy sie nie zgodze, trudno zeby stwozenie ktore gnije na dnie oceanu mialo budowe ala pudzian, a pozatym jego zlowieszcza sila lezy pteedzej w jego smrodzie i wydzielinach niz w miesniach, tutaj to wszystko jest superancko pzdro
Napisano 6 Sierpień 200915 l Glowa wyglada swietnie, reszta potrzebuje dopracowania, w wiekszym (odnóża) i mniejszym (tułów) stopniu :) Mysle, ze powinienes troche zwiekszyc skrzydla, bo sa nieco nieproporcjonalne. Czekam na upy - na razie jest ciekawie.
Napisano 6 Sierpień 200915 l Autor Dzieki Panowie za uwagi. Raju z tymi skrzydłami to jest tak, że one chyba nie mają być duże, tak przynajmniej wydaje mi się czytając opis. Zresztą te skrzydła i tak zmienię na inne przypominające płetwę grzbietową ryby, tak powinno być to spójniejsze, "smocze" skrzydła jakoś przestały mi pasować. Pozdrawiam. update takie pseudoskrzydła wyszły, chyba lepiej Edytowane 6 Sierpień 200915 l przez dezzed
Napisano 6 Sierpień 200915 l Bardzo fajny pomysł z tymi płetwami. Coraz bardziej interesujacy koncept.
Napisano 6 Sierpień 200915 l co do samej formy to 1 propozycja mi sie najbardziej podoba, jest mroczna i dynamiczna, jakby szykowal sie do ataku... no i ten 'szkielecik' piekny.. mam nawet taki na koszulce ^^
Napisano 8 Sierpień 200915 l Teraz prezentuje sie lepiej (z tymi pletwoskrzydlami), chociaz skrzydla troche odstaja kolorem. Wczesniejsza barwa byla lepsza, za to ksztalt w tej wersji bardziej mi sie podoba :)
Napisano 10 Sierpień 200915 l Autor Witam. Po sobotnim posiedzeniu Cthulhu nabrał odpowiednich kształtów (tak mi się przynajmniej wydaje), drobne poprawki, jakaś skala i koniec. Jak macie jakieś uwagi to chętnie posłucham. Wrzucam dwie wersje kolorystycznie, nie wiem która lepsza, bo co monitor to inny wygląd. Mi osobiści bardziej podchodzi wersja druga. Pozdrawiam. Zielony jak szczypiorek na wiosnę. Wersja zgniła zieleń.
Napisano 10 Sierpień 200915 l Wersja ciemniejsza (druga), moim zdaniem, lepsza :) Widze, ze mocno sie posunales do przodu - swietnie to wyglada :) Wydaje mi sie, ze rece wymagaja troche dopacowania, poza tym super.
Napisano 17 Sierpień 200915 l Autor Witam. Kolejne sobotnie posiedzenie zaowocowało drugim rzutem i to byłby chyba koniec, moze jeszcze jakies drobne poprawki. Wrzucam jeszcze zoom z pracy, skalę i plansza gotowa. Zjechałem jeszcze bardziej z kolorami w stronę brązów, nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak jak jest teraz, bardziej mi się podoba. Pozdrawiam.
Napisano 17 Sierpień 200915 l Autor Miło mi że się Wam podoba. Co do tła, mazane było głównie teksturowanymi pędzlami i tyle, nic tam więcej nie ma.
Napisano 17 Sierpień 200915 l Boski - jak narazie IMO najlepszy (nie widzialem jeszcze upa u athega) :)
Napisano 19 Sierpień 200915 l !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
Napisano 26 Sierpień 200915 l chudzina z niego:) ale fajnie wymyślone i bardzo fajnie namalowane podoba mi sie bardzo jak sie unosi taki wielki nad małymi drzewkami..czuje jak syczy i bulgocze