Posted August 7, 200915 yr Witam serdecznie Panie i Panowie:) jako że dawno nic nie wrzucałem to wrzucam. model wstępnie gotowy do podawania detali jednak w niektorych miejscach siatka na pewno ulegnie ułożeniu Pozdrawiam! Edited August 9, 200915 yr by hkropinski
August 7, 200915 yr Forda byś skończył. Dużo ciekawszy według mnie. :) Tak daleko już zabrnąłeś. Bentley ok jest.
August 8, 200915 yr Author VS_ -> dziękuję kellyq -> kolejne update'y, tym razem z detalem na pewno będą miały ms'a:) RA -> dzięki! a Ford? na wszystko przyjdzie czas:) Faragate -> dzięki blomd -> dzięki trosiek -> z reguły nie mam zamiaru tego robić:) a tak jako ciekawostkę napiszę to model nie jest 100% poly. po raz pierwszy samą bryłę zrobiłem ze spline'ów i muszę przyznać, że całkiem fajna zabawa, przy czym zdecydowanie szybsza. Pozdrawiam
August 8, 200915 yr Masz może save z etapu "splajnowania", jak tak to mógłbyś pokazać jak to wyglądało przed zamianą na poly ? Ciekaw jestem ;) Auto ładne, czysto.
August 9, 200915 yr Takie satki zawsze ładnie wyglądają ale za oknami to sie cos poważnie złego dzieje.
August 9, 200915 yr Author Oleksiak -> metoda jest bardzo prosta, postaram się jutro wrzucić obrazki "krok po kroku" Bruneq -> ;> javor -> popsułem ją ponieważ nie zgadzały mi się krawędzie, tylnie swiatla jednak nie do konca są popsute bo i tak bede ciął tą siatkę. otwor jest duzo mniejszy niż lampa w rzeczywistosci. Freedom Fighter -> co do tego za oknami to masz oczywiscie rację, po nadaniu chamfera zostawiłem przez przypadek trójkąty. a co do siatki to wygladają fajnie, i mimo ze jeszzce nie mialem zamiaru wstawiac to zarzuce jeszcze modelem po ms'ie. Zeby nie bylo ze same siatki daje:) Pozdrawiam serdecznie!
August 9, 200915 yr Widziałem wczoraj na starym mieście we Wro takiego na żywo.. Szczenka mi opadła nie wiedziałem nawet, że takie samochody istnieją:)