hkropinski Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) Witam serdecznie Panie i Panowie:) jako że dawno nic nie wrzucałem to wrzucam. model wstępnie gotowy do podawania detali jednak w niektorych miejscach siatka na pewno ulegnie ułożeniu Pozdrawiam! Edytowane 9 Sierpień 2009 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 chętnie zobaczył bym to z MS, niezły początek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Forda byś skończył. Dużo ciekawszy według mnie. :) Tak daleko już zabrnąłeś. Bentley ok jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Ładnie i czyściutko - tak jak lubimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 początek całkiem niezły, dajesz dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 kocham, ubóstwiam ten samochód! Nie odważ się go spaprać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 VS_ -> dziękuję kellyq -> kolejne update'y, tym razem z detalem na pewno będą miały ms'a:) RA -> dzięki! a Ford? na wszystko przyjdzie czas:) Faragate -> dzięki blomd -> dzięki trosiek -> z reguły nie mam zamiaru tego robić:) a tak jako ciekawostkę napiszę to model nie jest 100% poly. po raz pierwszy samą bryłę zrobiłem ze spline'ów i muszę przyznać, że całkiem fajna zabawa, przy czym zdecydowanie szybsza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Masz może save z etapu "splajnowania", jak tak to mógłbyś pokazać jak to wyglądało przed zamianą na poly ? Ciekaw jestem ;) Auto ładne, czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 miniaturka najfajniejsza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 po co zepsułeś siatke wycinając szyby i światła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Takie satki zawsze ładnie wyglądają ale za oknami to sie cos poważnie złego dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 Oleksiak -> metoda jest bardzo prosta, postaram się jutro wrzucić obrazki "krok po kroku" Bruneq -> ;> javor -> popsułem ją ponieważ nie zgadzały mi się krawędzie, tylnie swiatla jednak nie do konca są popsute bo i tak bede ciął tą siatkę. otwor jest duzo mniejszy niż lampa w rzeczywistosci. Freedom Fighter -> co do tego za oknami to masz oczywiscie rację, po nadaniu chamfera zostawiłem przez przypadek trójkąty. a co do siatki to wygladają fajnie, i mimo ze jeszzce nie mialem zamiaru wstawiac to zarzuce jeszcze modelem po ms'ie. Zeby nie bylo ze same siatki daje:) Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Widziałem wczoraj na starym mieście we Wro takiego na żywo.. Szczenka mi opadła nie wiedziałem nawet, że takie samochody istnieją:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi