Leru Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 alicjaw -> wpisz na googlach +"we are the freds" +lyrics i będziesz miała te i wiele innych tesktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alicjaw Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 alicjaw -> wpisz na googlach +"we are the freds" +lyrics i będziesz miała te i wiele innych tesktów. a myslisz ze tego nie zrobilam? przeszukalam caly internet wszerz i wzdluz :) tu zwracam sie bo jestem juz zdesperowana :( ale dzieki za odpowiedz alicja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Hmm... Może to nie jest najbardziej akuratne pytanie do tego wątku, ale cóż, zaryzykuje... Wejdźcie na stronę http://www.beksinski.pl i tam w original works słyszycie pewną muzykę... Jesli ktoś posiada utwory w takich klimatach, niech się ze mną najszybciej skontaktuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2004 alicjaw, a nie chodzi Ci przypadkiem o "we are the friends" zespolu Queen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alicjaw Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Pionier, nie, nie chodzi mi o ta piosenke ale dokladnie o ta co napisalam. zreszta - jak widac w necie - istniej ona na roznych listach przebojow, tylko nigdzie nie ma tekstu. btw - to jest przebój letniego grand prix w skokach narciarskich w Zakopanem. moze to pomoze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 mch - l00knij w credits: http://www.preisner.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 jezeli to leci jakos tak to to: He once shot a man just for snorin' Got out of bed and shot him dead Well his name was... I didnt know what his name was So we just called him Fred He was ridin' cross a dessert on a horse to another town looking for a wonam in a night gown The horses name was... I didnt know what his name was So we just called him fred Oh now Freds riddin' Freds riddin' Fred, Freds riddin' Fred, Freds riddin' Fred, Freds riddin Fred, Well he got to the town meet a woman in a night gown she was wearing a frown tell it ran He name was... I dint know what her name was so we just called her Fred ale nie jestem pewien bo nie znam wykonawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alicjaw Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 sanki - to nie o ta piosenke chodzi. "we are the freds" spiewa zespol RIGHT SAID FRED. poczatek refrenu to: "we are the freds, we are, we are, we are..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 mati: luknąłem, ale nie każde dzielo preisnera jest w tych klimatach. a ja potrzebuje czegoś _właśnie_ takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Jesli ktoś posiada utwory w takich klimatach, niech się ze mną najszybciej skontaktuje :) mi to przypomina "a small good thing" tylko gorsze ;) http://fluke.student.utwente.nl/chilledbeats/modules/copycat/album.php?id=1546 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 peter muler: dawaj na moje gg, albo priv i mów co, gdzie i jak. to rozkaz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 mch kliknij na tej badziewnej stronie w >credits . zbyszek did it :> bystrzaku nie czytasz postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Poszukuje wykonawcy i tytulu utwru z tej reklamy: http://www.funiaste.net/zYYz46PN/sierpien/14_sierpnia_2004/Axe.mpeg prosze o pomoc:) Juz nieaktualne, okazalo sie ze to utwor napisany tylko na potrzeby reklamy i trwa 30 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 ktoś zna tytuł i artystę pioseneczki która jest w trailerze telewizyjnym "ONG BAK"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Korason Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Witajcie!!! Poszukuje innych posenek\teledyskow tego typu: http://www.doupe.cz/vaulty/finalfantasy/movies/realemotion.wmv Z tego co wiem Pani sie nazywa Koda Kumi. Ma ktos inne piosenki tej wykonawczyni bo szukam od wczoraj i jak na razie z marnym skutkiem:( Pozdrowka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 japonski pop jak w filmie Lalki pana Kitano. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Hmm trudno wytlumaczyc, utwor bardzo znany, bez slow, dialog dwoch instrumentow, chyba gitary i saksofonu, raz jeden raz drugi. Az wstyd nie wiedziec co to za utwor i czyj jest. Przynajmniej mi wstyd. Orientuje sie ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ametyst Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Hmm trudno wytlumaczyc, utwor bardzo znany, bez slow, dialog dwoch instrumentow, chyba gitary i saksofonu, raz jeden raz drugi. Az wstyd nie wiedziec co to za utwor i czyj jest. Przynajmniej mi wstyd. Orientuje sie ktos? Dodatkowa informacja: na teledysku do tego widac ze na gitarce gra jakis starszy facet a na saksie gra jakas blondyna (chyba blondyna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 eyhhh....Candy Dulfer & Dave Steward "Lilly was here" widze ze forumowiczów dopada jakis nieokiełznany romantyzm...a feee ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ametyst Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Oj tam.. Nieokielznany romantyzm jest najlepszy ;) Co do tego to polecam jeszcze Stop - Sam Brown ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 a ja poszukuje piosenki z najnowszej reklamy motoroli (chyba). miałem to nawet na dysku tylko pamiec juz nie ta i meczy mnie ze nie wiem co to. Valah ratuj bo wiem ze jestes w temacie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Wielkie dzięki peter :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 eyhhh....Candy Dulfer & Dave Steward "Lilly was here" widze ze forumowiczów dopada jakis nieokiełznany romantyzm...a feee ;) to jest ta piosenka o ktora pytalem juz wczesniej !: "ja szukam piosenki hmm jazzowej. Z tego co wiem to duet dosc znany i czesto ta piosenka leci na RAdiu ZET. Nie wiem czy na pewno ale byla chyba kiedys w zapowiedzi Zabojczej broni na TVN." o to mi chodzilo :) wielkie dzieki peter !. Give a bit of hm to me, and I'll give a bit of hm to you. :P EDIT: I mam tak prosbe: No to ja mam taka prosbe: praktiker - Al Capps & Dain Blair - "It's all about" ING bank slaski - Richard Lornak - "Petit Jour" czy ktos ich moze poszukac u siebie bo za cholere nie moge ich znalesc :(. Na piosence z reklamy praktikera zalezy mi najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Ooo ja :) nie wiedzialem o tym wątku :) teledysk: idzie jakis ogolony koles tunelem samochodowym(srodkiem ulicy), co chwile jest mijany przez samochody. Wciaz nawija cos do siebie pod nosem , i to byla wiekszosc teledysku - pod koniec koles staje w miejscu, rozklada rece - i w tym momencie samochod najezdza na niego i rozsypuje sie w drobny mak(samochod nie koles ;) ) wiem ze to dziwny opis :) hehhe ale wierzcie mi teledysk jest boski i ma swoj klimat :) jesli kto kolwiek go kojarzy to PLIZ PLIZ PLIZ niech da znac :) Faithles? ale tytulu nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Skilo _> BIG THX - rozpoczynam poszukiwania. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Witam Pracuję ostatnio nad Falloutowymi klimatami i szukam muzyki w podobnych odcieniach, czy możecie coś polecić? (FSOL, the Orb już znam :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Mkaszpir -> nie pamiętam już w jakim formacie jest zapisana muzyka w Fallout`cie ale wiem na 100%, że są konwertery (sam używałem). W Fallout:Tactics jest już w mp3. Klimat Fallout`a jak znalazł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 wiem wiem, mam ją całą :D lecz ileż można na okrągło? W końcu już wychodzi mi bokiem, szukam czegoś właśnie nastrojowo zbliżonego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 a znacie tytul i wykonawcze piosenki z reklamy Kinder Bueno ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 xMark mama nie nauczyla czytac? spojrz wyzej dr Ug podawal nawet dokladny link :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Mkaszpir -> hmmm... nic mi teraz innego nie przychodzi do głowy oprócz OST`a z EQUILIBRIUM :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Chmm dobry pomysł, zaraz zapuszczę macki w sieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ewulala Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Pomóżcie! Szukam tytułu piosenki (takiej, mh... stadionowej, np. z rybnickiego żużla :p ), coś w stylu zespołu Right Said Fred, nie znam tekstu, ale jest tam w refrenie coś takiego "... you, .... you, ...stay (stand?)...",dla mnie tam brzmi jak "why dont you, why don't you, why don' you stay", ale nie wiem, jakie mają być słowa w rzeczywistości. Proszę, pomóżcie :( Czekam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 jakby ktos szukal piosenki z reklamy Berlinek (tanczaca parowka wsrod jarzyn) Right Said Fred - Too Sexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 xMark mama nie nauczyla czytac? spojrz wyzej dr Ug podawal nawet dokladny link :) przejrzalem 2 razy i nie znalazlem?? moglby ktos podac tytul jeszcze raz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 szczerze mowiac chcialem ci to podac ale chyba zostalo kasnięte i dlatego tez nie znalazlem, a mialem to na dysku i skasowalem bo mi sie nie podobalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Hmm jak jeszcze pisałem to było, widać ktoś wzial sobie do serca słowa o piractwie :/ mozna było przynajmniej tytul i wykonawce zostawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lenka Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 potrzebuje tytulu piosenki zawierajacej slowa: BECAUSE THE NIGHT BELONGS TO LOVERS, prosze pomozcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Bruce Springsteen - Because The Night lub Jan Wayne - Because The Night Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lenka Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 serdeczne DZIEKUJE !! :-* w wykonaniu Bruca piosenka jest duzo ladniejsza, sprawdzilam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Październik 2004 Autor Share Napisano 3 Październik 2004 a z reklamy Heineken-a znacie piosenke? taka piosenka bardzo Francuska piosenka :). edit:juz mam: "Je T'aime Moi Non Plus" w wykonaniu Briana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Październik 2004 Autor Share Napisano 10 Październik 2004 ok to teraz mam pytanie co to za muzyka z napisow koncowych filmu Psy i koty (Cats & Dogs). Ten film leci wlasnie teraz na TVN prawdopodobnie nie ma tego na soundtracku . Pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 dobra ... teraz moja koley ;) kolezanka cisnie mnie o ten kawalek od miesiaca ... to jest chyba z Filmu TopGun i fragmentu jak ten gosc jedzie na ścigaczu a co do piosenki ... taki Wolniak , jakis gosc spiewa z takim głebokim echem i prawie bez instrumentów ... szukalem juz na amazone i nie ma tego kawalka w soundtrackach ... :/ mozliwe ze nie jest to z tego filmu ... ale tak mi sie tylko wydaje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 "...Take my breath away Take my breath away...." ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 nie ... :/ to inne ... tam nie ma instrumentow wcale prawie ... zadnej perkusji czy gitary .... to glos tak jak by ten vokalista spiewal w jakiejs ogromnej hali i takie echo idze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Październik 2004 Autor Share Napisano 10 Październik 2004 szukales na soundtracku ? btw to oco wczesniej sam pytalem to : Tom Jones - Whats New Pussycat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ravcio Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 (czy jakos tak to leci) W reklamie dziewczynka caluje na dobranoc wszystkich i rybke i samochod itp. Co to za piosenka? Help please :) gg 2808451 z gory thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Październik 2004 Autor Share Napisano 12 Październik 2004 (czy jakos tak to leci) W reklamie dziewczynka caluje na dobranoc wszystkich i rybke i samochod itp. Co to za piosenka? Help please :) gg 2808451 z gory thx! z reklamy czego to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 a ja polecam piosenke piekna Barbara Streisand - Woman In Love kiedys sie juz pytalem tu o ten utwor i go znalazlem w koncu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 Moze wiecie co to za utwor w reklamie samochodu Mitsubishi Colt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi