Gość paf Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 bardzo potrzebuje piosenki, ktorej wykonawcy nie znam a tytul..hm..z tego co pamietam to bylo "summer love" lub samo "summer". teledysk do tej piosenki widzialam tylko i wylacznie na vivie polskiej i lecial dosc rzadko, piosenka jest po angielsku ale sadze ze wykonawca jest polski. teledysk dzieje sie na jakiejs pieknej plazy, za granica, sa dwie kobiety i dwoch mezczyzn, nie jest to zadne techno ani nic w tym stylu, bardziej cos podchodzace pod polskie r'n'b, lekkie, przyjemne dla ucha. jelsi ktos tylko wie o co chodzi bardzo prosze o wiadomosc na mejla [email protected] z gory dziekuje:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Twarożek Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Szukałem tutaj: http://www.rmf.fm/au/?a=am Ale nie znalazłem. Patrzyłem po tytułach i wykonawcach, powinno być ich dwóch, ale znalazłem tylko jedną piosenke - Eugenia Vlasova feat. Andru Donalds: Wind Of Hope. Fajna. Oczywiście reszte (nie wszystkie) przeszukałem. Ale wiecie wogle o co mi chodzi z tą piosenką :)? PS. Nadal poszukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 przeszukalem temat, ale nie znalazlem, jesli to bylo przprasham serdecznie hieh:P. Zna ktos tytul muzyki z reklamy jesli dobrze pamietam OPLA?? reklama ta byla jak wyszedl niedawno film Zorro i muza byla al'a z tego filmu??:). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 twarozek: arash - arash to jest to twoje ore ore kochore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość neo_mx Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 a moze mi ktos pomoc.szukam nazwy piosenki z filmu 60 sekund chodzi mi o ta piosenka co idzie na samiusikim poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Moby - Flower wystarczylo troche poszukac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Koniack Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 A wie ktos moze jak sie nazywal ten utworek z reklamy heinekena z romario i zola albo tej reklamy canona z ligi mistrzoow co aparaty robily fale meksykanska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=5967349184883765291&q=adidas+pub bylbym bardzo wdzieczny jak by mi ktos powiedział co to za swietny utworek gra w tej swietnej reklamie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Z heinekana, reklamy nie widziałem ale może chodzi o Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle. Ja natomiast szukam tu pierwszy raz kawałka. Jest to utwór często puszczany w Radiu Bis, czeski zespół który śpiewa w refrenie:" uwaha uwaha, palene tytoni a powoduje raka" jak ktoś to zna to niech napisze. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 To nikt nie zna tyltula z reklamy OPLA??:D co na reklamie byla pokazowka filmu Zorro? http://www.renocar.com/opel/pomocne_objekty/ostatni/zorro/ o ta reklame chodzi dla uproszczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yorki Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Ja szukam tytulu i autora takiej fajnej piosenki ktora dopiero co w Wiadomosciach leciala (chyba TVP2), jak pokazywali mecz Polski z Niemcami ... taka smutna piosenka jak i wynik dla polski ... Cos tam ... yesterday ... anyway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 szukam muzyki, ktora brzmieniem przypominalaby soundtrack z filmu Amelia. Jezeli ktos kiedys spotkal to niech zarzuci :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Yorki: the beatles - yesterday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość felix1001 Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 sora, moze wiecie jak sie nazywa wykonawca z nowej reklamy quicksilvera??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość felix1001 Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 prosze o POMOC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 nie wiem czy tu zadac pytanie wiec jakby bylo co nie tak to niech jakis dobry duszek przeniesie:) chidz mi o to ze poczebuje jakichs mp3 albo cokolwiek z szumem morza z falami itd:) czym wiecej tego tym lepiej :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Jak sie do mnie zgłosisz to mam gdzieś w mp3 ze 40 min morza, oceanu tak po prawdzie, tylko musze poszukać - dawno juz nie słuchałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 Ziomki pomocy! :P Fajna koleżanka prosi mnie bym podał wykonawce i tytuł tego kawałka... Mi coś świta, ale nie moge sobie przypomniec. Tak brzmi dzwonek na telefon - Sorki za jakosc, ale to ona zgrywała :D http://ru178.internetdsl.tpnet.pl/~chris/dzwonek.wav Plz, help! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 1500c Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Prosze o podanie wykonawce i tytulu piosenki z linku : http://video.google.com/videoplay?docid=-415788419087654906&q=polonez . Najlepiej na priva...gg 2480748 lub [email protected] .. POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 --Chris--: destinys child - bug a boo, ale nie daje 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Wie ktoś jak się nazywa muzyka z filmu Leon zawodowiec?? (ona leci chyba juz prawie pod koniec filmu i t jest chyba główna piosenka tego filmu) I w rekalmie citroena leci taka pisoenka z takimi słowami: ajkend bugi, ugi, bugi... Jak się nazywają te 2 piosenki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Pierwsze to albo Sting - Shape Of My Heart albo Bjork - Venus As a Boy. Obie te piosenki mi się z tym filmem kojarzą ale nie mam pewności czy o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paf Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 wie ktos jak nazywa sie piosenka taka wloska z reklamy knorra? reklamuja pizze, ktora samemu mozna zrobic:P proszeeeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 paf: "Come" szukaj wykonawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Pierwsze to albo Sting - Shape Of My Heart albo Bjork - Venus As a Boy. Obie te piosenki mi się z tym filmem kojarzą ale nie mam pewności czy o to chodzi. Dzięki, Lucas. Z Leona zawodowca to była piosenka Sting - Shape Of My Heart. A co do tej reklamy citroena i "ajkeng bugi, ugi, bugi..." to wiecie coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość olek Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Nie znam tytułu ani wykonawcy, ale wiem ze jest to rock, niekiedy leci to na rmffm, z początku gra na gitarze, a potem spokojnie spiewa, kiedys myslalem ze to nirvana, a potem ze to nickelback. niewiem. moze mi ktos pomóć ? moj numer gg to 3380351 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 sprawdz na topliscie rmf.fm moze najpierw i nastepnym razem nie fatyguj sie z wpisywaniem, numeru gg, nikt nie ma ochoty wysylac odpowiedzi na prywatny adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 reklama Hyundai "oficjalny sponsor mistrzostw swiata 2006". Tam gdzie koles kopie pilke na boisku, po czym leci ona przez miasto dzielac (?) sie na wieksza liczbe pilek. Co leci w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radex Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 zna ktoś może angielską wersję ,,Polska biało-czerwoni" czy coś takiego? leci teraz bezpośrednio po zakończonym meczu, ale jeszcze w trakcie relacji ze stadionu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
notdot Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 mam pytanie co to za muza w reklamie forda s-max gdzie jest gosc z klamka i przechodzi miedzy roznymi lokalizacjami przyczepiajac klamke i otwierajac drzwi - jak ktos widzial reklame to wie o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 deus: R. Staples - "Will the Cirle Be Unbroken" ALE glowy nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 illy: dzieki, ale nigdzie nie moge znalezc tej pisoenki :D nowe pytanie: kto wie, to jest grane pod ponizszym linkiem ? http://yourname.youaremighty.com/ moze chociaz potraficie podac zespoly grajace cos podobnego (byle nie metal :/ ) ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jerry_987654321 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 nie wie ktoś jaki jest tutuł piossenki której polska wersja to :"ona zjawia sie jak ćma późnym latem gdy poranki....."potrzebuje to po angielsku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jerry_987654321 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 to nikt nie wie co to za piosenka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Deus: z czegoś podobnego to może Immediate Music Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość deco Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Mam pytanie czy może ktoś zna tytuły piosenek i piosenkarzy którzy śpiewają najbardziej popularne teraz piosenki . Chodzi mi o piosenki jakie lecą obecnie np. w RMF FM radiu Zet. Interesuje mnie gatunek pop, rock, dance. Jak będę znał wykonawców i tytuły to sobie będę mógł ściągnąć utwory z internetu. Z góry serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 http://www.radiozet.pl/index.php?page=muzyka http://www.rmffm.pl/au/?a=am Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 polecam zmienic nazwe tego watku gdyz google wywala go na pierwszej stronie, i ludzie rejestruja sie dla 1-2 postow ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Zna ktoś tytuł pioseneczki/wykonawcy utworu w tym filmiku? http://video.google.com/videoplay?docid=8535422075736207885&q=GROM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Koniu_PL -> Breaking Benjamin - Blow me away :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 witam wie moze ktos z was kto to spiewa (jak sie nazywa zespoł tytuł) http://rapidshare.de/files/25641128/nie_wiem.mp3.html pzdr i prosze o pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 REM - Losing my religion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Muzzy wielkie dzieki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Czesc wam , kiedys w radio usłyszałem jakis stary kawałeczek polskiej wykonawczyniu :) i co najdziwnieszje w tym nieznam jej tytułu ani wykonawczyni , moge przypuszczac tylko... Jesli zancie piosenke której słowa lecą tak " niema wody na pustyni a karawana dalej niechce isc..." to podajcie wykonawczynie ,a słowa piosenki którą w re-dijioł słyszałem to " ... High film super star ... " (to polska piosenka), dodam jeszcze ze leciała ona gdzies ok. 22-23 godziny na stacjach (Trójka, RMF FM ,Zetka) :) obyscie wiedzieli :D pozdrawiam i dzieki z góry :rolleyes: ps. ale sie zamotałem KLICEK -> łer ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Lord jest specjalny watek od tego :) tutaj : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5893&page=35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 poznaj potęge google! http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22nie+ma+wody+na+pustyni%22&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 kozioo -> zle sie zrozumielismy , mnie nie chodzi o "bajm - niema wody na pustyni" tylko te drugie piosenke (jej słowa "... high film super star") taka rockowa z deka była. :/ edit: sorka , literówka :) , a pisze ponieważ wydaje mi się ze ta sama wokalistka spiewa ta piosenke co sa te drugie słowa :P , D.U.D.E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 To po co piszesz o tej piosence bajmu? btw, kazio to zacne imie, lecz nie moje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 hi-fi to jest bodajze zespół wanda i banda swietny kawałek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Kobieta i Vodka dla tego człowieka :) , jeden konkretny człowiek zrobił wszystko co trzeba było a nie .... Dzieki Ci Maćku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi