Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wrzucaj, albo bana Ci załatwimy :P

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 33,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rendering: 30 sek

Prezentacja: 2-3h

Chwala: wieczna

Nad czym tu sie zastanawiac?

Napisano
  • Autor

HA HA!

I nie zdazylem:P ale zrobilem na szybko Beauty shot.

Bauty.jpg

Napisano

Mi tam siębardzo podoba, fajowo wyszło.

Mogłbyś trochę inaczej jedynie ustawić twarz, bardziej w stronę widza bo czerń na profilu niezbyt ciekawie tu Ci wyszła.

Pozdro!

(no i fajnie, że cały czas się uaktywniasz;)

Napisano

trochu ją podciągnąłeś , wygląda korzystniej , szkoda że nie zdazyłeś, a doła czy inne takie to nie ma co łapać, problem moze taki że za rzadko sie tym bawisz stąd w paru kwestiach masz jakies tyły niewielkie, te sprawy co tam gadalismy, ktore jednak mozna szybko nadrobić, wazne że skończona i mozna dodać do kolekcji jesień zima hehe

Napisano

jeszcze jedna sprawa... katanę trzyma się blisko tsuby.:)

Edit: Gdzie drugi pokrowiec na katanę ?

A tak po za tym, fajna pracka :)

bamboo-film-last-samurai11.jpg

Edytowane przez Jonasz_Real

Napisano
  • Autor

Mario dzieki, ale doly sa potrzebne zeby sie rozwijac:P Juz koncze nowa teksturke i mam nadzieje, ze cos zrozumialem z wieczornych rozmow.

Jonasz_Real dzieki za sugestie, poprawie to. Robilem to na szybko oby cokolwiek wrzucic i ucieklo mi troche szczegolow. Druga katana jest zdobyczna, wyciagnieta z lap zlego samuraja.

Napisano

Jest naprawdę mega fajnie. Czekam na tą poprawioną teksturkę.

Napisano
  • Autor

NO to poprawiona teksturka w ogolnym zarysie. Mam nadzieje ze jest lepiej. katana i metalowe guziki nie zrobione jeszcze. Ciekawy jestem czy ide w dobra strone. Jeszcze sie pobawie z ta teksturka, ale ogolny zarys juz widac.

68-1.jpg

OK, skonczylem w miedzyczasie, trzeba sie wziac za kolejny model.

psylocke1.jpg

psylocke2.jpg

Edytowane przez soda

Napisano

no i ogólnie wstydzę się teraz pajączka, wyszło bardzo elgancko!

Z czepiania się to teraz zauważyłem ze kciuk chyba za długi jest i niezbyt podoba mi się ta gradientowa wyblakłosć na butach, poza tym cymesik.

Napisano

Wyglada naprawde pro. Gratuluje!

Napisano
  • Autor

Zeby nie bylo...... troszke jeszcze poeksperymentowalem z teksturka:]

Koncze juz i nic wiecej nie zmieniam, jest spoko i juz teraz bym tylko psul. Trzeba cos nowego zrobic:P

KONIEC I JUZ!

psylocke3.jpg

psylocke4.jpg

1_25.jpg

psylocke5.jpg

Napisano

Co tu dużo mówić - świetne - nie widzę w sumie niczego do czego można by się przyczepić. Gratulacje!

Napisano

Modelik super!

Ale IMHO (very humble ;) ) nie jest fajnie sprzedany. Podobne wrażenie miałem jak oglądałem modelik spidermana w tym konkursie. WIP zrywa naplet przy samych skroniach, końcówka obleci.

Dawaj soda, sprzedaj ją dobrze ;)

EDIT:

O tu jest ten spiderman http://www.gameartisans.org/forums/showthread.php?t=9867&page=10

Ale np ten Hulk daje radę (prezentacja... z resztą modelik też rwie) http://www.gameartisans.org/forums/showthread.php?t=10426&page=2

A to w ogóle jest przeurocze. http://www.gameartisans.org/forums/showthread.php?t=10355

Fajny font, stand, 3 pozy, dość neutralne tło. Kupuję!

Edytowane przez Leru

Napisano

no i wyszło malinowo mysle ze fajniej wyglda niz ta falloutowa :D, wsadz sobie ją tera ... :D do tego toolbaga powrzucaj postrocesy mysle ze efekty jakie tam uzyskasz będą extra

wogle to bez sensu że te wątki postawilisci w tym DW, ale kit tam

Napisano
  • Autor

Dzieki! Ciesze sie, ze sie podoba. Nie do konca jestem zadowolony z teksturek, ale i tak chyba zaczynam kojarzyc o co chodzi, nie ma tego zielonego nalotu!

Zostawiam tak jak jest bo to juz grzebanie w gownie. Musze jeszcze sie polampic na teksturki wymiataczy jakie mam na dysku i jeszcze moze cos do mnie dotrze.

Sam nie moge w to uwierzyc, ale skonczylem wkoncu model:] I calkiem niezle prezentuje sie w moim portfolio. Czas zrobic cos nowego, tym razem bedzie to sklepikarka, al`a fallout^^

Czy jakis moderator moze podwiesic watek "Comicon Challenge" mysle ze warto sobie popatrzec od czasu do czasu i to pewnie niepierwszy comicon w jakim nasze forum bedzie bralo udzial^^

Pozdrawiam i dziekuje za pomoc!

Napisano
  • Autor

NO to jednak pomecze jeszcze ta kobiete. Denerwowala mnie bardzo skora zolta wiec ja zmienilem oto efekt. Mi sie bardziej teraz podoba...... a jak juz dotknalem to trzeba przerobic reszte:P

1_26.jpg

Napisano

nice! robiłeś projekcje jakąś czy photoshop-only?

Napisano
  • Autor

Morte to w PS malowane na podstawie cavity map. Cavity wrzucone na multiply zeby krawedzie wydobyc. Maskowalem cavity i usowalem za ostre krawedzie. bez tej mapy cavity tez spoko wyglada, tylko kontrast mniejszy jest.

Wydaje mi sie, ze teraz bardziej to skore przypomina i wiecej "zycia w tym jest.

Napisano

no i gites majones o krawedzi podeszwy zapomniałes jedynie bo jest tez żółta :P

Napisano
  • Autor

A ja walcze dalej, czas jaki teraz poswiece na teksturki oplaci sie w przyszlosci:] Na moje oko jest coraz lepiej, ale bede drazyl do upadlego. Moze ma ktos jakies sugestje??

A i pochwale sie, ze dostalem Frona na GameArtisan^^

1_27.jpg

1_28.jpg

Napisano

graty za wyróznienie!

normalnie widze ze wyciskasz z tego ile sie da- swietne!

Napisano
  • Autor

Dzieki Morte! Pewnie nie bylo nic ciekawszego to moja babeczke dali, taki martwy okres.

Ucze sie i tyle:]

Zamieszczam jedna z pierwszych wersji jaka tu dawalem i myslalem, ze jest OK :)

65-1.jpg

Napisano

Fajnie jak w kombajnie postać naprawdę zacna jest na co popatrzeć :D:D Może pokusisz się o jakieś 360??