lee666 Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 fajna diablica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Fajnie Ci wychodzą te ozdobniki - szczególnie u diablicy. Tak z ciekawości ile polygonów i subtooli ma ten gostek w kosmicznym wdzianku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2012 lee666: dzięki Designer79: dzięki. Gościu w wdzianku ma około 68 subtooli i około 30mln vertex'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Lipiec 2012 Share Napisano 16 Lipiec 2012 Obamę powinieneś jeszcze dopracować bo podobieństwo uchwycone. W drugim brakuje do szczęścia średniego detalu. Trzeci to IMO nieporozumienie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2012 Te rzeźby są stare :D Ten drugi chyba z maja W dod. to miałem być ja bo nie wiedziałem kogo robić :) obama z miesiąc ma więc nie wiem czy go skończę chociaż były takie plany, trzeci to bawiłem się skinem i coś mi .ztl nie działa z materiałem :D tak to wygląda w całości: (najbardziej ucho razi i będę poprawiał :D) to jest chyba moja 4 kobieta, którą robiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 29 Wrzesień 2012 Share Napisano 29 Wrzesień 2012 w obamie brakuje mi bardziej okraglego ksztaltu twarzy, sprawia wrazenie wyrzezbionego z prostopadloscianu i brakuje mu kosci policzkowych nadajacych charakter twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 "4-ta kobieta" jest trochę przysadzista z rysów. nie wiem jakie miałeś referki, bo może chodzi po świecie taka pani i właśnie ją obraziłem, ale, po pierwsze nos za szeroki (grzbiet nosa), po drugie oczy albo za szeroko i/lub za słabo zaznaczony zewnętrzny brzeg oczodołu od strony skroni - nie masz tam nic co by zamykało oczodół i linie lecą sobie gdzieś tak, jak by tam cię ciągnęły jakieś mięśnie między okiem a uchem. Nie ma zaznaczonej kości jarzmowej (policzkowej) wgłębienia pod nią, ani wgłębienia w okolicy skroniowej i wypukłości czaszki nad okolicą skroni, do których przyczepione są mięśnie. szyja za szeroko, mięśnie jak u kulturysty i skopane trochę w okolicy obojczyka. żuchwa za bardzo do przodu - ma przodozgryz. Chłop fajny Obama też, tylko nie podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi