Napisano 22 Styczeń 201213 l Fajnie Ci wychodzą te ozdobniki - szczególnie u diablicy. Tak z ciekawości ile polygonów i subtooli ma ten gostek w kosmicznym wdzianku?
Napisano 23 Styczeń 201213 l Autor lee666: dzięki Designer79: dzięki. Gościu w wdzianku ma około 68 subtooli i około 30mln vertex'ów.
Napisano 16 Lipiec 201212 l Obamę powinieneś jeszcze dopracować bo podobieństwo uchwycone. W drugim brakuje do szczęścia średniego detalu. Trzeci to IMO nieporozumienie;)
Napisano 16 Lipiec 201212 l Autor Te rzeźby są stare :D Ten drugi chyba z maja W dod. to miałem być ja bo nie wiedziałem kogo robić :) obama z miesiąc ma więc nie wiem czy go skończę chociaż były takie plany, trzeci to bawiłem się skinem i coś mi .ztl nie działa z materiałem :D tak to wygląda w całości: (najbardziej ucho razi i będę poprawiał :D) to jest chyba moja 4 kobieta, którą robiłem :D
Napisano 29 Wrzesień 201212 l w obamie brakuje mi bardziej okraglego ksztaltu twarzy, sprawia wrazenie wyrzezbionego z prostopadloscianu i brakuje mu kosci policzkowych nadajacych charakter twarzy
Napisano 30 Wrzesień 201212 l "4-ta kobieta" jest trochę przysadzista z rysów. nie wiem jakie miałeś referki, bo może chodzi po świecie taka pani i właśnie ją obraziłem, ale, po pierwsze nos za szeroki (grzbiet nosa), po drugie oczy albo za szeroko i/lub za słabo zaznaczony zewnętrzny brzeg oczodołu od strony skroni - nie masz tam nic co by zamykało oczodół i linie lecą sobie gdzieś tak, jak by tam cię ciągnęły jakieś mięśnie między okiem a uchem. Nie ma zaznaczonej kości jarzmowej (policzkowej) wgłębienia pod nią, ani wgłębienia w okolicy skroniowej i wypukłości czaszki nad okolicą skroni, do których przyczepione są mięśnie. szyja za szeroko, mięśnie jak u kulturysty i skopane trochę w okolicy obojczyka. żuchwa za bardzo do przodu - ma przodozgryz. Chłop fajny Obama też, tylko nie podobny.