Napisano 29 Sierpień 200915 l Dziwna sprawa. Jeśli ktoś z firmy Evermotion robi wizki na zlecenia to rozumiem, ale jeśli nie to niezła ściema. http://www.3thesign.com/wnetrza.php
Napisano 29 Sierpień 200915 l W linku "PROFIL FIRMY" pojawia sie taka wzmianka: "Współpraca z grupą Evermotion również wiele nas nauczyła."
Napisano 29 Sierpień 200915 l Było o tym pare razy. Kupujesz - możesz używać. Kwestia dobrego smaku poza dyskusją.
Napisano 29 Sierpień 200915 l Było o tym pare razy... Oni te sceny po prostu zrobili dla Evermotion ;)
Napisano 29 Sierpień 200915 l Autor Nawiasem mówiąc do niedawna myślałem, że Evermotion to Amerykańska firma, tylko mnie dziwiło czemu tak dużo Polaków tam pracuje. :)
Napisano 29 Sierpień 200915 l ludzie nauczcie się wreszcie, że Evermotion to polska firma, która ma swoją siedzibę w Białymstoku, na ulicy Przędzalnianej 8. prawie zawsze jak mówię komuś z forum, że Ever to polska firma, to wielkie oczy. Ludzie - nasi rodacy są zdolni przecież!:) Pomijając fakt, że może niecały 1% białostoczan wie, że mają taką firmę u siebie... ;) I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie...
Napisano 29 Sierpień 200915 l geez... Zagląda ktos czasem pot takie rzeczy jak "about us", albo "kontakt"...? http://www.evermotion.org/about/index
Napisano 29 Sierpień 200915 l LOL.. myślę, że Ci starsi forumowicze jednak kojarzyli everów z polską. Swego czasu nawet Pendzel na max3d.pl się udzielał. Teraz pojawiło się dużo nowych, więc może wkraść się lekka niewiedza.
Napisano 29 Sierpień 200915 l ludzie nauczcie się wreszcie, że Evermotion to polska firma, która ma swoją siedzibę w Białymstoku, na ulicy Przędzalnianej 8. prawie zawsze jak mówię komuś z forum, że Ever to polska firma, to wielkie oczy. Ludzie - nasi rodacy są zdolni przecież!:) Pomijając fakt, że może niecały 1% białostoczan wie, że mają taką firmę u siebie... ;) I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... Staaaary, uspokój się ;)....
Napisano 29 Sierpień 200915 l I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... ja tam jeszcze kojarzę z przesiadka z Warszawy do Giżycka i z jedzeniem hotdoga w takiej fajnej ciufci koło dworca ;)
Napisano 29 Sierpień 200915 l Autor ludzie nauczcie się wreszcie, że Evermotion to polska firma, która ma swoją siedzibę w Białymstoku, na ulicy Przędzalnianej 8. prawie zawsze jak mówię komuś z forum, że Ever to polska firma, to wielkie oczy. Ludzie - nasi rodacy są zdolni przecież!:) Pomijając fakt, że może niecały 1% białostoczan wie, że mają taką firmę u siebie... ;) I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... Przecież i tak wszycy wiedzą, że to Hindusi modelują a wy tylko labelujecie.
Napisano 29 Sierpień 200915 l "wy" - ja tam nie pracuję :P bronię tylko swojej mieściny i tego co w niej jest xd ano Tweety - stoi tam taka ciuchcia :)
Napisano 29 Sierpień 200915 l I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... Emm, mnie się kojarzy z gejowskim logo => z gejami. ;) No tak już wyszło niesmacznie.
Napisano 29 Sierpień 200915 l "wy" - ja tam nie pracuję :P bronię tylko swojej mieściny i tego co w niej jest xd ano Tweety - stoi tam taka ciuchcia :) ciuchcia jest spoko, dają dobre żarcie tam ;)
Napisano 29 Sierpień 200915 l no przecież :P lepiej oglądajcie teraz Białystok na Polsacie i podziwiajcie jak w nocy wygląda po duuuuużych zmianach - jest na co popatrzeć :) mam farta, że w dyskusji bierze udział mod to nie dostane po tyłku za offtopowanie ;p
Napisano 29 Sierpień 200915 l Ja tylko znam Białystok z tego logo. No i jeszcze z tego że Frankowski kopie dla Jagi. A wiadomo - Franek w Krakówku ma duży respect :).
Napisano 30 Sierpień 200915 l Bks bks bks! :) p.s. Ja tam Baiłystok kojarzę bardzo dobrze. Przesiadkowa stacja w drodze do domu.
Napisano 30 Sierpień 200915 l może miasto nie za duże, ale np. mamy 5 galerii handlowych :D z czego jedna (Alfa) dostała nagrodę: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081114/BIALYSTOK/898991447 poza tym, jak wczoraj było widać na Polsacie - mamy spory rynek. Poza tym to nie wiem czy widzieliście relacje z Tour de Pologne z Białegostoku, ale szczególnie z latającego helikoptera widać było, jak zielono jest w naszym mieście :) a drogi w mieście to większość jest naprawdę dobra - ostatnimi czasy dużo się zmieniło. Remonty trwają. Byłem na początku wakacji w Krakowie i muszę powiedzieć, że drogi macie gorsze od nas... ;) (z całym szacunkiem dla krakowa, bo fajne miasto :) ). Nie zapominając oczywiście o naszej Jagielloni, która gdyby nie punkty ujemne, byłaby v-ce liderem tabeli. Stadion niedługo ma zacząć się budować - z tego co pamiętam, to 25 000 ludzi będzie mógł pomieścić i będzie ładnie wyglądać. Ogólnie jest fajnie :D a co do loga - to kłania się jedna z zasad marketingu - nie ważne jak, ważne, żeby o tobie mowili :)