Mulholland Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Dziwna sprawa. Jeśli ktoś z firmy Evermotion robi wizki na zlecenia to rozumiem, ale jeśli nie to niezła ściema. http://www.3thesign.com/wnetrza.php
Nezumi Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 W linku "PROFIL FIRMY" pojawia sie taka wzmianka: "Współpraca z grupą Evermotion również wiele nas nauczyła."
Mulholland Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Napisano 29 Sierpień 2009 Nauczyla nas "hit render". Just kidding.
mkeruj Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Było o tym pare razy. Kupujesz - możesz używać. Kwestia dobrego smaku poza dyskusją.
MF Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Było o tym pare razy... Oni te sceny po prostu zrobili dla Evermotion ;)
Mulholland Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Napisano 29 Sierpień 2009 Nawiasem mówiąc do niedawna myślałem, że Evermotion to Amerykańska firma, tylko mnie dziwiło czemu tak dużo Polaków tam pracuje. :)
trosiek Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 ludzie nauczcie się wreszcie, że Evermotion to polska firma, która ma swoją siedzibę w Białymstoku, na ulicy Przędzalnianej 8. prawie zawsze jak mówię komuś z forum, że Ever to polska firma, to wielkie oczy. Ludzie - nasi rodacy są zdolni przecież!:) Pomijając fakt, że może niecały 1% białostoczan wie, że mają taką firmę u siebie... ;) I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie...
CzAk1 Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 geez... Zagląda ktos czasem pot takie rzeczy jak "about us", albo "kontakt"...? http://www.evermotion.org/about/index
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 LOL.. myślę, że Ci starsi forumowicze jednak kojarzyli everów z polską. Swego czasu nawet Pendzel na max3d.pl się udzielał. Teraz pojawiło się dużo nowych, więc może wkraść się lekka niewiedza.
MF Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 ludzie nauczcie się wreszcie, że Evermotion to polska firma, która ma swoją siedzibę w Białymstoku, na ulicy Przędzalnianej 8. prawie zawsze jak mówię komuś z forum, że Ever to polska firma, to wielkie oczy. Ludzie - nasi rodacy są zdolni przecież!:) Pomijając fakt, że może niecały 1% białostoczan wie, że mają taką firmę u siebie... ;) I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... Staaaary, uspokój się ;)....
tweety Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... ja tam jeszcze kojarzę z przesiadka z Warszawy do Giżycka i z jedzeniem hotdoga w takiej fajnej ciufci koło dworca ;)
Mulholland Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Napisano 29 Sierpień 2009 ludzie nauczcie się wreszcie, że Evermotion to polska firma, która ma swoją siedzibę w Białymstoku, na ulicy Przędzalnianej 8. prawie zawsze jak mówię komuś z forum, że Ever to polska firma, to wielkie oczy. Ludzie - nasi rodacy są zdolni przecież!:) Pomijając fakt, że może niecały 1% białostoczan wie, że mają taką firmę u siebie... ;) I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... Przecież i tak wszycy wiedzą, że to Hindusi modelują a wy tylko labelujecie.
trosiek Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 "wy" - ja tam nie pracuję :P bronię tylko swojej mieściny i tego co w niej jest xd ano Tweety - stoi tam taka ciuchcia :)
RA Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 I jedyne z czym kojarzą wszyscy Białystok to śledziki (z jakiej paki u nas sledzie pływają?!), kononowicz i zacofanie... Emm, mnie się kojarzy z gejowskim logo => z gejami. ;) No tak już wyszło niesmacznie.
trosiek Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 a fakt. Zapomniałem tego dodać... :X dzięki RA :P
tweety Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 "wy" - ja tam nie pracuję :P bronię tylko swojej mieściny i tego co w niej jest xd ano Tweety - stoi tam taka ciuchcia :) ciuchcia jest spoko, dają dobre żarcie tam ;)
trosiek Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 no przecież :P lepiej oglądajcie teraz Białystok na Polsacie i podziwiajcie jak w nocy wygląda po duuuuużych zmianach - jest na co popatrzeć :) mam farta, że w dyskusji bierze udział mod to nie dostane po tyłku za offtopowanie ;p
Hynol Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Ja tylko znam Białystok z tego logo. No i jeszcze z tego że Frankowski kopie dla Jagi. A wiadomo - Franek w Krakówku ma duży respect :).
piotrek Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Ja nie słyszałem o takim mieście jak Białystok. ;>
bartolomeo Napisano 30 Sierpień 2009 Napisano 30 Sierpień 2009 Bks bks bks! :) p.s. Ja tam Baiłystok kojarzę bardzo dobrze. Przesiadkowa stacja w drodze do domu.
trosiek Napisano 30 Sierpień 2009 Napisano 30 Sierpień 2009 może miasto nie za duże, ale np. mamy 5 galerii handlowych :D z czego jedna (Alfa) dostała nagrodę: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081114/BIALYSTOK/898991447 poza tym, jak wczoraj było widać na Polsacie - mamy spory rynek. Poza tym to nie wiem czy widzieliście relacje z Tour de Pologne z Białegostoku, ale szczególnie z latającego helikoptera widać było, jak zielono jest w naszym mieście :) a drogi w mieście to większość jest naprawdę dobra - ostatnimi czasy dużo się zmieniło. Remonty trwają. Byłem na początku wakacji w Krakowie i muszę powiedzieć, że drogi macie gorsze od nas... ;) (z całym szacunkiem dla krakowa, bo fajne miasto :) ). Nie zapominając oczywiście o naszej Jagielloni, która gdyby nie punkty ujemne, byłaby v-ce liderem tabeli. Stadion niedługo ma zacząć się budować - z tego co pamiętam, to 25 000 ludzi będzie mógł pomieścić i będzie ładnie wyglądać. Ogólnie jest fajnie :D a co do loga - to kłania się jedna z zasad marketingu - nie ważne jak, ważne, żeby o tobie mowili :)
Rekomendowane odpowiedzi