Vega Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 (edytowane) Czas na ankietę :) Miałem zrobić wczoraj o 23:00, ale obrazek JunioR'a coś się nie chciał pojawić więc poczekałem. Tym razem mamy 4 prace, a nie dwie co mnie bardzo cieszy ;) Nie wiem czemu ta ankieta będzie trwała miesiąc. Ankieta kończy się 1 września 2009 roku. GŁOSUJCIE!!! Referka: Lubus: JunioR: Touch: mpta: Edytowane 31 Sierpień 2009 przez Vega
JunioR Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Vega92- trzeba było mi Pm`a wysłać to bym uplodowal jeszcze raz a Ty byś czekać nie musiał. Tak to jest właśnie z imageshackiem ostatnio.
mkeruj Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 W wątku brak referki. Wyedytuj, będzie więcej głosów i bardziej obiektywne głosy. Mój głos na JunioR`a PZDR
Vega Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Napisano 29 Sierpień 2009 JunioR nie było Ciebie o 23:00 :D Jak Ciebie nie było to poszedłem spać... Ja tam zawsze wrzucam na fototube.pl :P Ja głosuje również na JunioR'a (niestety), ale zmiażdżył wszystkich :P
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Tak z ciekawości zapytam - dlaczego nikt nie pokazuje tu siateczek? :> Tak na moje oko to wystarczyłoby całe to okno w tle zrobić jako teksturę i praca ograniczałaby się do ścian, podłogi i dwóch światełek. Można tak u was?? :) A głos na Juniora - najbardziej podobne do oryginału.
mkeruj Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 M@ti, nie można używać żadnych elementów referki. Żadnych wycinanek itepe
GramiYoe Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Głos na JunioR'a jak pisali poprzednicy... najbliżej referki. Gratulacje :)
JunioR Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 Hej Dzieki wszystkim za oddany na mnie glos :) p.s z tym pokazywaniem siatek to nie jest taki zly pomysl, ale akurat w tym wnetrzu raczej nikt nie oszukiwal, nie bylo az tak bardzo trudne do wykonania. Pozdr.
Pionier Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 oddaje glos na Juniora. (pozdro ziomki dwa :)! ) pozdr, pionier
JunioR Napisano 30 Sierpień 2009 Napisano 30 Sierpień 2009 DZIEKI! wszystkim za oddane na mnie glosy :) Pionier- ziomek dwa również pozdrawia ;) Pozdr.
Tores Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 JunioR rządzi mpta - jakbyś dopracował to wyjdzie naprawdę nieźle
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 właściwie wystarczyło by policzyć błąd średniokwadratowy by stwierdzić kto wygrał :P
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Cześć, Moj głos na Lubusa, aby zachęcić do dalszego barania udziału w mini bitwach i podnoszeniu skila :) Ogólnie dzięki wszystkim za oddane na moja prace glosy, super ze dałem rady ;) Mam nadzieje, ze wezmę udział w następnej edycji. Pytanie mam co do ustalaniu następnej referki, ktoś z userow podaje, czy sam mogę wybrać, i czy ma być to exterior czy interior? Pozdr.
Vega Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Gratuluję wygranej JunioR :) Mam nadzieje, że zapodasz następną minibitwę :D
ptaszek Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Junior super :) gratulacje. Tores dzis mialem chwilke zeby dac render o wiekszym samplingu i zmienilem swiatla inspirowany juniorem :)
Loki Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 fajna referencja, szkoda ze przegapilem start :/ nie ma szans na jakies oglaszanie tych konkursow na froncie?
Vega Napisano 4 Wrzesień 2009 Autor Napisano 4 Wrzesień 2009 Hmm... Ja nie wiem czy możliwość jest ich ogłoszenia na froncie ponieważ to minibitwy :) "Dwutygodniowy speedsculpting" też nie jest ogłaszany na froncie :) Takie minibitwy dużo uczą bo jest coś narzucone i trzeba to wykonać. Jak sami sobie wybieramy referki to możemy zawsze coś tam odjąć, a tutaj trzeba robić w 100% podobnie :)
Rekomendowane odpowiedzi