Napisano 29 Sierpień 200915 l Czas na ankietę :) Miałem zrobić wczoraj o 23:00, ale obrazek JunioR'a coś się nie chciał pojawić więc poczekałem. Tym razem mamy 4 prace, a nie dwie co mnie bardzo cieszy ;) Nie wiem czemu ta ankieta będzie trwała miesiąc. Ankieta kończy się 1 września 2009 roku. GŁOSUJCIE!!! Referka: Lubus: JunioR: Touch: mpta: Edytowane 31 Sierpień 200915 l przez Vega
Napisano 29 Sierpień 200915 l Vega92- trzeba było mi Pm`a wysłać to bym uplodowal jeszcze raz a Ty byś czekać nie musiał. Tak to jest właśnie z imageshackiem ostatnio.
Napisano 29 Sierpień 200915 l W wątku brak referki. Wyedytuj, będzie więcej głosów i bardziej obiektywne głosy. Mój głos na JunioR`a PZDR
Napisano 29 Sierpień 200915 l Autor JunioR nie było Ciebie o 23:00 :D Jak Ciebie nie było to poszedłem spać... Ja tam zawsze wrzucam na fototube.pl :P Ja głosuje również na JunioR'a (niestety), ale zmiażdżył wszystkich :P
Napisano 29 Sierpień 200915 l Tak z ciekawości zapytam - dlaczego nikt nie pokazuje tu siateczek? :> Tak na moje oko to wystarczyłoby całe to okno w tle zrobić jako teksturę i praca ograniczałaby się do ścian, podłogi i dwóch światełek. Można tak u was?? :) A głos na Juniora - najbardziej podobne do oryginału.
Napisano 29 Sierpień 200915 l M@ti, nie można używać żadnych elementów referki. Żadnych wycinanek itepe
Napisano 29 Sierpień 200915 l Głos na JunioR'a jak pisali poprzednicy... najbliżej referki. Gratulacje :)
Napisano 29 Sierpień 200915 l Hej Dzieki wszystkim za oddany na mnie glos :) p.s z tym pokazywaniem siatek to nie jest taki zly pomysl, ale akurat w tym wnetrzu raczej nikt nie oszukiwal, nie bylo az tak bardzo trudne do wykonania. Pozdr.
Napisano 30 Sierpień 200915 l DZIEKI! wszystkim za oddane na mnie glosy :) Pionier- ziomek dwa również pozdrawia ;) Pozdr.
Napisano 31 Sierpień 200915 l właściwie wystarczyło by policzyć błąd średniokwadratowy by stwierdzić kto wygrał :P
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Cześć, Moj głos na Lubusa, aby zachęcić do dalszego barania udziału w mini bitwach i podnoszeniu skila :) Ogólnie dzięki wszystkim za oddane na moja prace glosy, super ze dałem rady ;) Mam nadzieje, ze wezmę udział w następnej edycji. Pytanie mam co do ustalaniu następnej referki, ktoś z userow podaje, czy sam mogę wybrać, i czy ma być to exterior czy interior? Pozdr.
Napisano 1 Wrzesień 200915 l Autor Gratuluję wygranej JunioR :) Mam nadzieje, że zapodasz następną minibitwę :D
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Junior super :) gratulacje. Tores dzis mialem chwilke zeby dac render o wiekszym samplingu i zmienilem swiatla inspirowany juniorem :)
Napisano 4 Wrzesień 200915 l fajna referencja, szkoda ze przegapilem start :/ nie ma szans na jakies oglaszanie tych konkursow na froncie?
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Autor Hmm... Ja nie wiem czy możliwość jest ich ogłoszenia na froncie ponieważ to minibitwy :) "Dwutygodniowy speedsculpting" też nie jest ogłaszany na froncie :) Takie minibitwy dużo uczą bo jest coś narzucone i trzeba to wykonać. Jak sami sobie wybieramy referki to możemy zawsze coś tam odjąć, a tutaj trzeba robić w 100% podobnie :)