Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

2_2009-11-01-141716_g.jpg

2_2009-11-01-141739_g.jpg

2_2009-11-01-141758_g.jpg

Witam, przedstawiam projekt zadaszenia juz istniejacego basenu. Dom klienta jest w "murze pruskim", pomysl polega na odwroceniu sytuacji i zastapienia zastrzalow i belek otworami.

Prosze, komentujcie

Edytowane przez KLICEK

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 30,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szacun za interiorka.

Napisano

no, no ladne :D 5*

Napisano
  • Autor
super pięknie ładnie ale mam jedno ale :P

kieliszek to chyba dla jakiegoś wielgusa!

Dziekuje za komenty. Kieliszek jest w dobrej skali. Swiecznik jest o 60% wiekszy niz standard (na zyczenie;) )

Napisano

Podziwiam Cie stary. Materac i ta wielka donica po lewej troche mi ne pasuja ale to takie moje upatrzenia male. ;]

Napisano

No teraz widze :P bo tam dalej jest kielon. to w takim razie jakie wymiary ma ten stolik? 20x20cm? bo coś mi w nim tylko nie gra

Napisano
  • Autor
No teraz widze :P bo tam dalej jest kielon. to w takim razie jakie wymiary ma ten stolik? 20x20cm? bo coś mi w nim tylko nie gra

30x30cm:) Przyznaje ze przez te swieczniki giganty oko zaczyna bladzic:P

Dziekuje wszystkim za komentarze i mile slowa.

Napisano

Jestem na forum dość nowy i nie wiem czy wypada pytać o takie sprawy... ale czy autor byłby tak dobry i uchylił rąbka tajemnicy: jak długo w przybliżeniu pracowałeś nad tym? (od czasu rozpoczęcia, aż do wysłania do klienta; nie wnikam ile zajął modeling, przygotowanie materiałów, post produkcja itp.) Po prostu mnie wgniotło i zastanawiam się w jak głębokie kompleksy mam wpaść... a pomysł z kulką po prostu genialny.

Napisano
  • Autor
Jestem na forum dość nowy i nie wiem czy wypada pytać o takie sprawy... ale czy autor byłby tak dobry i uchylił rąbka tajemnicy: jak długo w przybliżeniu pracowałeś nad tym? (od czasu rozpoczęcia, aż do wysłania do klienta; nie wnikam ile zajął modeling, przygotowanie materiałów, post produkcja itp.) Po prostu mnie wgniotło i zastanawiam się w jak głębokie kompleksy mam wpaść... a pomysł z kulką po prostu genialny.

Dzieki, dzieki! Calosc(szkicowanie i rozkmina bryly+modeling+rendering) 2 dni z przerwami na rolki i kolacje z dziewczyna

Czasy renderingu jak dla mnie przyzwoite ok 1h na kazde ujecie, post drugie tyle.

Pozdrawiam

P

Napisano

2dni? to bardzo szybko się z tym uporałeś :)

A ten dom na drugim planie to zdjęcie, czy model 3d?

Napisano

2 dni, o kruca piii piiiii piiiii! Ja w nieporownywalnie cienszej jakosci wydalam w najlepszym przypadku 1 still dziennie. Fakt moj zasob bibliotek jest zaden, umiejetnosci takie na ile pozwala praca pol na pol arch/viz, ale wciaz... poszedles ogniem...

Napisano
  • Autor

Nvidia- 2x xeon quad 2.83, 16GB ram, v ray- sety ir+lc( ir default medium, lc 3000 subdivs, s.z.=0,01, Mitschelnetravali+adaptiv QMC)

Czeczen- racja, bede pracowac nad tym(pojde raczej w proxy a moze zainwestuje w grassowy plu)

Waki- dziekuje:) Ogien bedzie na budowie:) Powinni skonczyc przed zima.

fenks wszytskim za komenty

Napisano

Bardzo mi się podobają. Mają klimat i mimo, że widać, że to render to obiekt został bardzo dobrze przedstawiony.

Napisano

2 XEONY i 16 ramu? Taa i to ja rozumiem, wtedy można mieć szybko podgląd całosci i szybko wprowadzać korekty, nie czekać 2h na przeliczanie szkieł i odbić, nie mówiąc już o crashach. Pogratulować ciężkiej pracy i umiejętności.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.