Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, jakis czas temu starałem sie odtworzyc model mototerminatora z filmu Terminator Salvation. Film polecam, dobrze sie na nim bawilem. Model uważam za skonczony. Prosze o opinie:) Pozdrawiam

Edytowane przez goro-84

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model ładny, shadery i texturki też :)

Ile to łącznie dłubałeś?

Napisano
  • Autor

Jest to jeden z modeli na ktorych sie uczyłem tego co powstaje, wiec zajeło mi to troche czasu:D Gdzies ok 2-3 tyg z przerwami:P . Dzieki za komenty

Napisano

Moim zdaniem model bardzo, ale teksturki jeszcze bardziej. Dają klase. Metal to metal...guma to guma.

Troche DOF przegięty...nie widać za dużo.

Pozdro.

Napisano
DOF za duży ale model bardzo piękny! Bardzo mi się podoba

jak już coś to DOF za mały ;)

ale model fajny

Napisano
jak już coś to DOF za mały ;)

ale model fajny

Heh :) Pewno masz rację. Chodziło mi, że DOF jest za mocny ;)

Napisano
Heh :) Pewno masz rację. Chodziło mi, że DOF jest za mocny ;)

wiem o co chodziło. mam takie samo zdanie :). chodziło mi o zwrócenie uwagi na częsty błąd 'techniczno - frazeologiczny" ;) głębia ostrości jest mała albo duża. Ale polecam portale foto, żeby zobaczyć kiedy jest mała a kiedy jest duża. :)

Napisano

Swoją drogą zastanawiam się jak w filmie ten koleś był w stanie na tym moto terminatorze jechać:)

Napisano

Calkiem fajne modelki, metrialy jeszcze lepsze, fajnie jakbys jeszcze troche jakiegos detalu dodal i przydalaby sie jakas fajna scenka do tego. No i jak juz koledzy pisali DOF za mocny

Napisano

eee przyznaj się że napisałeś do kolesi od TS aby Ci udostępnili model a nie tu bajerujesz...... :D żarcik oczywiście :)

jak byś to wstawił w jakąś scenkę podobną jak z filmu wiesz droga gdzieś na pustyni trochę rozwalonych aut i na niej pędzący moto-terminator to bym stwierdził że zrobiłeś zrzut ekranu podczas oglądania filmu ;) miodzio jak dla mnie!!! piękna sprawa!!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności