Napisano 31 Sierpień 200915 l Witam, jakis czas temu starałem sie odtworzyc model mototerminatora z filmu Terminator Salvation. Film polecam, dobrze sie na nim bawilem. Model uważam za skonczony. Prosze o opinie:) Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpień 200915 l przez goro-84
Napisano 31 Sierpień 200915 l Jeszcze jakieś falloutowe tło i bym za chiny nie odróżnił tego od klatki z TS.
Napisano 31 Sierpień 200915 l Autor Jest to jeden z modeli na ktorych sie uczyłem tego co powstaje, wiec zajeło mi to troche czasu:D Gdzies ok 2-3 tyg z przerwami:P . Dzieki za komenty
Napisano 31 Sierpień 200915 l Moim zdaniem model bardzo, ale teksturki jeszcze bardziej. Dają klase. Metal to metal...guma to guma. Troche DOF przegięty...nie widać za dużo. Pozdro.
Napisano 31 Sierpień 200915 l DOF za duży ale model bardzo piękny! Bardzo mi się podoba jak już coś to DOF za mały ;) ale model fajny
Napisano 31 Sierpień 200915 l jak już coś to DOF za mały ;) ale model fajny Heh :) Pewno masz rację. Chodziło mi, że DOF jest za mocny ;)
Napisano 31 Sierpień 200915 l Heh :) Pewno masz rację. Chodziło mi, że DOF jest za mocny ;) wiem o co chodziło. mam takie samo zdanie :). chodziło mi o zwrócenie uwagi na częsty błąd 'techniczno - frazeologiczny" ;) głębia ostrości jest mała albo duża. Ale polecam portale foto, żeby zobaczyć kiedy jest mała a kiedy jest duża. :)
Napisano 31 Sierpień 200915 l Swoją drogą zastanawiam się jak w filmie ten koleś był w stanie na tym moto terminatorze jechać:)
Napisano 31 Sierpień 200915 l Calkiem fajne modelki, metrialy jeszcze lepsze, fajnie jakbys jeszcze troche jakiegos detalu dodal i przydalaby sie jakas fajna scenka do tego. No i jak juz koledzy pisali DOF za mocny
Napisano 31 Sierpień 200915 l eee przyznaj się że napisałeś do kolesi od TS aby Ci udostępnili model a nie tu bajerujesz...... :D żarcik oczywiście :) jak byś to wstawił w jakąś scenkę podobną jak z filmu wiesz droga gdzieś na pustyni trochę rozwalonych aut i na niej pędzący moto-terminator to bym stwierdził że zrobiłeś zrzut ekranu podczas oglądania filmu ;) miodzio jak dla mnie!!! piękna sprawa!!