Matchias Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Hej Jedna z moich ulubionych kapel, pierwszy raz w Polsce i to za darmo. Jedzie ktoś? http://www.lastfm.pl/event/967299+P%C5%82ock+Cover+Festiwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 ja pewnie się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Szkoda że w Płocku... miałem nadzieję na chóralnego Bard's songa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Płock troche za daleko :/ A z przyjemnoscia posluchalbym sobie np. "Mirror Mirror" na zywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 hehe ciekawe ile jeszcze będzie postów pt. "ja nie jadę" albo "Płock trochę za daleko, jakby było w Warszawie/Gdańsku/Suwałkach/Krakowie/Łodzi/Poznaniu/Szczecinie/Lublinie/Pierdziszewie to bym pojechał" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 serwus :) ja nie jadę , Płock trochę za daleko, jakby było w Warszawie/Gdańsku/Suwałkach/Krakowie/Łodzi/Poznaniu/Szczecinie/Lublinie/Pierdziszewie to bym pojechał pozdrawiam i zycze powozenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Oho, moglbym sie wybrac, calkiem niedaleko odemnie. Dzieki za newsa. I Acididzi :) ich to zawsze milo zobaczyc no i hunter.. tez spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Araiel Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Miałem jechać, bo Blind Guardian to moja ulubiona kapela, ale chyba sobie jednak daruję ten wyjazd. Nie chcę sobie psuć wrażenia po zobaczeniu ich w 2007 roku na festiwalu w Wacken. W Płocku na pewno lepiej nie zagrają, a nagłośnienie też nie będzie takie jak na WOA :P W dodatku już w tym roku trochę koncertów widziałem i mam jeszcze inne w planach, tak więc mój wyjazd do Płocka jest mało prawdopodobny. Ale życzę Wszystkim udającym się na koncert miłej zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 a aj jadę. o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Miałem jechać, bo Blind Guardian to moja ulubiona kapela, ale chyba sobie jednak daruję ten wyjazd. Nie chcę sobie psuć wrażenia po zobaczeniu ich w 2007 roku na festiwalu w Wacken. W Płocku na pewno lepiej nie zagrają, a nagłośnienie też nie będzie takie jak na WOA :P W dodatku już w tym roku trochę koncertów widziałem i mam jeszcze inne w planach, tak więc mój wyjazd do Płocka jest mało prawdopodobny. Ale życzę Wszystkim udającym się na koncert miłej zabawy :) Nie czaje. Ulubiona kapela, za darmo.. ja bym lecial tam z piana w zebach. To nie musi byc wcale takie zle jak myslisz. Bedzie tam kupa ludzi. Rok tem sciagneli Therion'a i mysle ze oni wiedza co robia. To nie bedzie Wacken ale wrazenie tez napewno bedzie dobre. Jak kapela mi sie podoba na zywo to chce ja ogladac i nastepnym razem a nie bac sie ze popsuje dobre wrazenie. Dobre koncerty sa nawet w malych klubach wiec nie wymiekaj ;) Bierz dupe w troki i na koncert :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Araiel Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Hehe, ale już mam trochę dość koncertów. W tym roku też byłem na Wacken i mi się już "przejadło" słuchanie muzyki na żywo. Na początku roku byłem na Saxon i Iced Earth. Do tego mam już bilety na koncerty Papa Roach, Behemotha i Amorphis. Więc na tych Blindów - mimo tego, że to moja ulubiona kapela - już mi się nie chce jechać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Było bomba, a kto nie był ten trąba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi