Napisano 31 Sierpień 200915 l Hej Jedna z moich ulubionych kapel, pierwszy raz w Polsce i to za darmo. Jedzie ktoś? http://www.lastfm.pl/event/967299+P%C5%82ock+Cover+Festiwal
Napisano 31 Sierpień 200915 l Płock troche za daleko :/ A z przyjemnoscia posluchalbym sobie np. "Mirror Mirror" na zywo
Napisano 1 Wrzesień 200915 l hehe ciekawe ile jeszcze będzie postów pt. "ja nie jadę" albo "Płock trochę za daleko, jakby było w Warszawie/Gdańsku/Suwałkach/Krakowie/Łodzi/Poznaniu/Szczecinie/Lublinie/Pierdziszewie to bym pojechał" ;)
Napisano 4 Wrzesień 200915 l serwus :) ja nie jadę , Płock trochę za daleko, jakby było w Warszawie/Gdańsku/Suwałkach/Krakowie/Łodzi/Poznaniu/Szczecinie/Lublinie/Pierdziszewie to bym pojechał pozdrawiam i zycze powozenia :)
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Oho, moglbym sie wybrac, calkiem niedaleko odemnie. Dzieki za newsa. I Acididzi :) ich to zawsze milo zobaczyc no i hunter.. tez spoko
Napisano 4 Wrzesień 200915 l Miałem jechać, bo Blind Guardian to moja ulubiona kapela, ale chyba sobie jednak daruję ten wyjazd. Nie chcę sobie psuć wrażenia po zobaczeniu ich w 2007 roku na festiwalu w Wacken. W Płocku na pewno lepiej nie zagrają, a nagłośnienie też nie będzie takie jak na WOA :P W dodatku już w tym roku trochę koncertów widziałem i mam jeszcze inne w planach, tak więc mój wyjazd do Płocka jest mało prawdopodobny. Ale życzę Wszystkim udającym się na koncert miłej zabawy :)
Napisano 6 Wrzesień 200915 l Miałem jechać, bo Blind Guardian to moja ulubiona kapela, ale chyba sobie jednak daruję ten wyjazd. Nie chcę sobie psuć wrażenia po zobaczeniu ich w 2007 roku na festiwalu w Wacken. W Płocku na pewno lepiej nie zagrają, a nagłośnienie też nie będzie takie jak na WOA :P W dodatku już w tym roku trochę koncertów widziałem i mam jeszcze inne w planach, tak więc mój wyjazd do Płocka jest mało prawdopodobny. Ale życzę Wszystkim udającym się na koncert miłej zabawy :) Nie czaje. Ulubiona kapela, za darmo.. ja bym lecial tam z piana w zebach. To nie musi byc wcale takie zle jak myslisz. Bedzie tam kupa ludzi. Rok tem sciagneli Therion'a i mysle ze oni wiedza co robia. To nie bedzie Wacken ale wrazenie tez napewno bedzie dobre. Jak kapela mi sie podoba na zywo to chce ja ogladac i nastepnym razem a nie bac sie ze popsuje dobre wrazenie. Dobre koncerty sa nawet w malych klubach wiec nie wymiekaj ;) Bierz dupe w troki i na koncert :cool:
Napisano 6 Wrzesień 200915 l Hehe, ale już mam trochę dość koncertów. W tym roku też byłem na Wacken i mi się już "przejadło" słuchanie muzyki na żywo. Na początku roku byłem na Saxon i Iced Earth. Do tego mam już bilety na koncerty Papa Roach, Behemotha i Amorphis. Więc na tych Blindów - mimo tego, że to moja ulubiona kapela - już mi się nie chce jechać :P