Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, chciałbym zaprezentować wam kolejny motocykl jaki udało mi się zrobić - KTM RC8. W planach mam jeszcze jedną scenkę z tym modelem, ale to może za jakiś czas...

Liczę na wasze komentarze i krytykę :)

Soft: 3dsmax, vray i photoshop.

Pozdrawiam.

KTM_RC8_01.jpg

KTM_RC8_02.jpg

UPDATE 21-09-2009

KTM_RC8_03.jpg

KTM_RC8_wire.jpg

Edytowane przez hawrok
  • Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model super, render też niczego sobie, ale wymieniłbym podłoże jednak. te jest jakieś takie rozmyte.

a i na drugim renderze przednia opona wtopiła się w grunt :)

pozdr.

Napisano

jak tak patrze to materiały są ok, ktm ma trochę specyficzne malowania i całej reszcie, to nie jest żaden japończyk przez co można się trochę zmylić. Podłoga mnie jakoś nie pasuje tyle mojego zdania.

Napisano

Spoko, mi sie wydaje ze właśnie fajnie wygląda ta podtopiona opona bo on chyba stoi w takiej delikatnej kałuży to się na wodzie nie bedzie unosił na dodatek srodek ciężkości jest przeniesiony na przednia cześć poprzez te podpórki.

Napisano

Modelik meeeega, do materiałów delikatnie bym się przyczepił, szczególnie na drugiej wersji. Ogólnie spoko :)

Napisano

Tło i otoczenie ogólnie mocno psuje efekt sprawiając wrażenie, że motocykl to makieta/zabawka. Scena gubi skalę motocykla, popracuj nad tym;)

Pozdr

Napisano

Całość wery nice ale podłoga jakaś dzika, za dużo odbić, przydało by sie ją przybrudizć. I te oponki jakieś czyste. Materiały miejscami jakieś dziwne (np ten stojaczek)

Napisano

Według mnie świetne, zwłaszcza nr 1 i 2. W trzecim renderze tez nie jest złe, jednak poprawił bym jeszcze oświetlenie, może jakiś mocno słoneczny dzień, gdzie fajnie by się refleksy rozchodziły po modelu.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności