gd18 Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 moja pierwsza poważniejsza praca, proszę o jakieś słowa krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 fotelik ladny. troche slabo oswietlony ale zmien temat na >>> SCENA 3D: fotelik zapoznaj sie z regulaminem forum > http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 fotel łądny ale źle przedstawiony moim zdaniem. Światło mi sie nie podoba i przez to słąbe światło źle widać ale widac zę textura podłogi jest słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Nie powala pomyslem czy klimatem ale co by nalezalo zmienic: Kadr do kwadratu przyciąć! Drewno ciekawiej by sie prezentowalo, gdyby mialo blyszczaca politure - po prostu nadaj polysk i delikatne odbicia, bo te pstrokatosci smiecą strasznie;) Hehe tam na dywanie po prawej jakas dziura wypalona od papierosa albo cygara bardziej - fajnie - dywan bardzo naturalnie - nieregularny:) Ale jak na pierwsza prace jest dobrze, przydalby sie jeszcze jakis motyw przewodni... Ogolnie pozytywnie pozdro Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 fajny ale daj yasnieysze redndery pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 NIc nie widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Ja też nic nie widzę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 No to rozjaśnijcie monitory, chopaki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 drewno ma za mały specular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 fajne,ale oswietlenie, materiał drewna i kadr są kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Gdyby nie to oświetlenie to ładny fotelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 a mi się podoba :) jakoś ja widzę wszystko :) z czasem zaczniesz dopracowywać szczegóły ,ciemne oświetlenie nadaje tajemniczości:)powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 fotel wypas ale oswietlenie sam wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Bardzo ładny tan fotelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_e_t_e_r Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 jak to zalaczylem to mialem czarne tlo. za ciemne to i tyle. bezczelnie sobie go rozjasnilem. :) jajny model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 A ta biala winieta to po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_e_t_e_r Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 zeby bylo bardziej sexy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 p_e_t_e_r: Nie przeginaj, czy masz zgode autora na ingerencje w jego prace? Czekam na wyjasnienia lub na usuniecie wlasnych postow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 mi sie oryginalna wersja autora fotelika podoba czyli pana gd18 .. MareG ma racje moga byc nieprzyjemnosci z tym \"poprawianiem\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 p_e_t_e_r : Na Boga! Co Ty zrobiłeś z ta pracą? gd16 : Fotel ładny, kiepsko oświetlony. Obrazek nie przycięty... materiały nawet ładne. Popraw go trochę i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Jezu, rozumiem propozycje... ale to juz przesada, fotelik w wersji autora spoko. P.S. mysle ze propozycja zawsze powinna byc mniejsza od oryginalu, miec jakis sens i MUSI BYC ZNACZACO OD NIEGO LEPSZA, musi cos prezentowac, pomagac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Peter: rzeczywiscie bezczelnie. i nie udolnie... jezeli autor orginalu stwierdzi iz nie zyczy sobie majdrowania w swoim obrazku to usune twoj post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 owietlenie faktyznie kiepskie za ciemne, ale jest to moja pierwsa powazniejsza praca i narazie mam kłopoty z dobraniem oswietlenia aby to jakoś grało. p_e_t_e_r propozycje zmiany mojej pracy mogłeś skonsultowac najpierw ze mną a nie wystawiać takigo bubla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 hehe, robota p_e_t_e_r_a rozbawila mnie do łez, nie wiem po co wstawiac takie \"coś\" ale jest śmisznie:D:D, a tak na marginesie to moglby byc taki dzial w ktorym umieszczone pracki kazdy moglby dowolnie modyfikowac. Co dwie głowy to nie jedna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_e_t_e_r Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 coz pozostaje mi was przeprosic, nie jestem tu nowy ale troche mnie ponioslo. blagac o wybaczenie nie bede ale rozumiem ze to troche chamskie z mojej strony, wiec sorry do autora Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 mały update, co teraz powiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 ten srebrny materiał do stolu mi sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 mnie sie podoba ale blat stolu blyszczy jak dupa niemowlaka zmniejsz reflexy bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Fotel fajny, moze jakies mieszkanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Ten pierwszy render jest spox :) brakuje mi na nim jakiegoś zgrzybiałego starca :). A co do oświetlenia to jest też dobrze, trzyma klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Powinieneś zwrócić uwagę na mapę falloff... Nie jestem pewien czy jej uzywasz, a jeśli tak, to chyba niewłaściwie.. Zarówno do odbic stołu się przyda... (bo powierznia blatu - ta skierowana ku górze, odbija dobrze.. czasami blaty się lakieruje przecież. Ale boki tak nie mogą odbijać... po prostu powierzchnie które są prostopadłe do oka odbiajja mniej... gdyby tak nie było, nie zajrzał byc na ulicy na żadną wytawe sklepową :) No i to samo z materiałem... to że ma takie nikti i supełki czasami bardzo mocno rozprasza światło i prowdzi do jego załamania... przypatrz sie prosze.. zobaczysz o czym mówię. Dzięki temu tkanina wyda sie o wiele bardzoej prawdziwa i delikatna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi