NecrosiS Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Witam Trochę mi się przychorowało ostatnio więc znalazł się czas na ukończenie mojej pierwszej dającej sie imo pokazać ludziom pracki :) Scenka bazuje na znalezionym w necie koncepcie z Fable 2 Dwie wersje i siatka : powieksz powieksz powieksz Soft : Maya+ps Background : google search :) Pozdrawiam
Raju Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 To jest render? :o Wyglada jak rysunek ^^ Model, jak i calosc IMO bardzo dobra :)
Reanimator Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Fajniutkie! :) A mozesz zrobic render z poziomu przechodnia, pls? :)
arcade Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Elo Necro :D heh No i bardzo fajnie wyszło - też się dałem oszukać i myślałem na początku że pierwszy obrazek to concept :P Podmalowałeś geometrie w photoshopie czy jakoś to teksturą zrobiłeś + cell shadingiem? pozdrawiam :]
Vorek Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Fajne :) Render stylistyką kojarzy mi się z Valkyria:Chronicles (bardzo sympatyczna gierka, polecam) Aż się prosi o pociągnięcie tego dalej. Pozdrawiam
Czeczen Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Scenka rozwala,a te kocie łby modelowałeś ręcznie? pozdro
NecrosiS Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Napisano 24 Wrzesień 2009 Dzieki za kometarze To jest render? :o Wyglada jak rysunek ^^ Model, jak i calosc IMO bardzo dobra :) Owszem to render jest Elo Necro :D heh No i bardzo fajnie wyszło - też się dałem oszukać i myślałem na początku że pierwszy obrazek to concept :P Podmalowałeś geometrie w photoshopie czy jakoś to teksturą zrobiłeś + cell shadingiem? pozdrawiam :] Cze ziom :) W psie bawilem sie jedynie warstwami nic tam nie podmalowywałem. Scenka rozwala,a te kocie łby modelowałeś ręcznie? pozdro Thx. Tak kocie lby modelowalem recznie
ptaszek Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Hej bardzo fajne, ale koniecznie musisz zrobic turnarounda, musi byc swietny efekt w animacji, a tak to wyglada jak 2d.
PLS Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Tez myslalem, ze dwa pierwsze obrazki to te concepty o ktorych piszesz, a ostatni obrazek to juz model 3d:P Domek jest genialny, ale brakuje cieni w renderze.
CzAk1 Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Na początku myślałem, że to 2D, jakieś szkice...jeszcze sprawdzałem jaki dział i się zastanawiałem czy się nie pomyliłeś :D A to takie fajne jest :)
jimi Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 też mi się podoba taka stylizacja, ajj animacja w takich klimatach byla by po prostu bomba. Pozdr
Valery Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 dla mnie super. też dałem sie nabrać że to 2d :) aż ciekawy jestem jakby to w animacji wyszło
Mulholland Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 Fajne, tylko przydałoby się żeby był światłocień na tych bryłach wtedy wszystko byłoby bardziej "skwierczące".
Rekomendowane odpowiedzi