Napisano 23 Wrzesień 200915 l Witam Trochę mi się przychorowało ostatnio więc znalazł się czas na ukończenie mojej pierwszej dającej sie imo pokazać ludziom pracki :) Scenka bazuje na znalezionym w necie koncepcie z Fable 2 Dwie wersje i siatka : powieksz powieksz powieksz Soft : Maya+ps Background : google search :) Pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200915 l To jest render? :o Wyglada jak rysunek ^^ Model, jak i calosc IMO bardzo dobra :)
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Elo Necro :D heh No i bardzo fajnie wyszło - też się dałem oszukać i myślałem na początku że pierwszy obrazek to concept :P Podmalowałeś geometrie w photoshopie czy jakoś to teksturą zrobiłeś + cell shadingiem? pozdrawiam :]
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Fajne :) Render stylistyką kojarzy mi się z Valkyria:Chronicles (bardzo sympatyczna gierka, polecam) Aż się prosi o pociągnięcie tego dalej. Pozdrawiam
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Autor Dzieki za kometarze To jest render? :o Wyglada jak rysunek ^^ Model, jak i calosc IMO bardzo dobra :) Owszem to render jest Elo Necro :D heh No i bardzo fajnie wyszło - też się dałem oszukać i myślałem na początku że pierwszy obrazek to concept :P Podmalowałeś geometrie w photoshopie czy jakoś to teksturą zrobiłeś + cell shadingiem? pozdrawiam :] Cze ziom :) W psie bawilem sie jedynie warstwami nic tam nie podmalowywałem. Scenka rozwala,a te kocie łby modelowałeś ręcznie? pozdro Thx. Tak kocie lby modelowalem recznie
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Hej bardzo fajne, ale koniecznie musisz zrobic turnarounda, musi byc swietny efekt w animacji, a tak to wyglada jak 2d.
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Tez myslalem, ze dwa pierwsze obrazki to te concepty o ktorych piszesz, a ostatni obrazek to juz model 3d:P Domek jest genialny, ale brakuje cieni w renderze.
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Na początku myślałem, że to 2D, jakieś szkice...jeszcze sprawdzałem jaki dział i się zastanawiałem czy się nie pomyliłeś :D A to takie fajne jest :)
Napisano 24 Wrzesień 200915 l też mi się podoba taka stylizacja, ajj animacja w takich klimatach byla by po prostu bomba. Pozdr
Napisano 24 Wrzesień 200915 l dla mnie super. też dałem sie nabrać że to 2d :) aż ciekawy jestem jakby to w animacji wyszło
Napisano 30 Wrzesień 200915 l Fajne, tylko przydałoby się żeby był światłocień na tych bryłach wtedy wszystko byłoby bardziej "skwierczące".