Gość kabaja Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 Witam! To moj debiut -mam nadzieje ze sie spodoba, Jak nie, czekam na krytyke :) i w ogole na komentarze......
Kris_R Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 Spoko :) Podoba się! :) Ładnie posadzony w kadrze ten ogr. Jedyna uwaga - troszkę jakby zabrakło odwagi na pociągnięcie deformacji z twarzy na całe ciało. Bo tak jak morda się fajnie rozjechała.. ucho poleciało mocno do tyłu, czaszka cała się spłaszczyła itp, to dalej już dośc "normalnie" zaczyna wyglądac. Jak dla mnie to spokojnie mógłby miec większego garba i większy bebzol :)
sly Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 Witam! To moj debiut -mam nadzieje ze sie spodoba, Jak nie, czekam na krytyke :) Krytyka - to nie tylko potoczna "negatywna ocena". Mi raczej kojaży się z Analizą. ------------------- Gremlin - Cudowny. Faktycznie, brzusio mógłby mieć poważniejszy. pozdrawiam, powodzenia.
jameli Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Zajeb****!!!! Faktycznie mógłby mieć więcej deformacji na reszcie ciała, ale i tak jest świetny :) przez to tło zrobiło się trochę płasko, ale sposób wykonania postaci bardzo fajny.... pozdro
EthicallyChallenged Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Super! Ale białe tło moim zdaniem rabuje całą postac ze wszystkiego co cenne :(
PLS Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Fajna postac, choc gremlina wcale mi nie przypomina;] Przylacze sie do poprzednikow - biale tlo razi.
Rotcore Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 świetna morda! szkoda, że reszty sobie nie odpuściłeś w sensie teksturowania i fakturowania, bo tak to ryj byłby głównym pkt skupienia a reszta jako dodatek i dopowiedzenie działało by ciekawiej wg mnie na widza... chodzi mi o coś takiego jak Odd stosuje w swoich konceptach bo tutaj wszystko zdaje się być tak samo ważne, ryj, ręce, kijek, pieniek... ogólnie dobre
meariss Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Genialna praca i ogólnie niezłe wejście, jestem bardzo ciekaw dalszych postępów w Twojej teczce. :)
emmilius Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Pierwszy post i jedna praca - na 100% nie jedyna i pierwsza. Dawaj więcej co tam masz. Gremlinoogroork prze-ładny. Pzdr p.s.j/w koledzy/koleżanki - biały wali w gały
Morbid Karbid Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 bardzo fajna grafika. Generalnie zgadzam się z Krisem i resztą. Pogubiłeś się tylko trochę z jego lewą ręką, trochę źle pogięta i zaburzone proporcje. Witamy
Gość kabaja Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Heh - dzieki wielkie za komenterze! co do tła zgadzam sie stuprocentowo - troche zabija:), ale prawda jest taka, ze na gremlinka (ogra/potworka jak kto woli) pomysl byl ,a na tlo juz troche mniej Ale bede z tym walczyc!!!!:) No i dziex wogole za "pozytywy" z Waszej strony - dzialaja na mnie mocno mobilizujaco! Pzdr!
czlowiek1 Napisano 6 Listopad 2009 Napisano 6 Listopad 2009 Masa,białe tło jest bardzo dobre,deformacja ma odbicie na ciele wystarczające,tak myśle.Pozdrawki
Rekomendowane odpowiedzi