tankiann Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Witam Postanowiłem stworzyć coś w starym stylu. Mam zamiar wrzucić jeszcze jakieś antyczne mebelki do pokoju w tle. Ogólnie wsjo w fazie pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Tak mi się wydaje że nie da się chodzić po tych schodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Hm drzwi nie za szerokie, tzn futryna? i te schody sa za waskie, bo ciezko mi wyobrazic by tam postawic normalnie stope :) Ale pozatym, dosc ciekawy klimat :) Czekamy na upd./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 (edytowane) Temat mi się bardzo podoba. Ale z tymi obrazami to przesadziłeś. Kilka z nich (poziomych) jest zawiezonych pionowo :) Poczytaj sobie o stylach, wybierz jeden i tego się trzymaj, bo jak dotąd nic nie świadczy o "old style". Powodzenia. Edytowane 17 Październik 2009 przez adam_m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Zegar śwadczy że o próbach old style:) Ja bym tam widział stare wysokie drzwi z witrażem w stylu secesyjnym:) Też lubię Goyę:) Będę śledził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankiann Napisano 21 Październik 2009 Autor Share Napisano 21 Październik 2009 Hey Wrzucam mały upik:) Obrazy pójdą do wymiany te było szukane i wrzucane na szybkości żeby było cokolwiek. Nie wiem czy idę w dobrym kierunku jakoś zatraciłem całą wizję...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 To pomieszczenie za drzwiami to już z pewnością "old style". Można prosić siateczkę tego krzesełka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Schody niemożliwe do użytkowania. Pochwyt za mała średnica. Pobaw się trochę kontrolą ekspozycji (wyczuwam że to Mental), albo dodaj photonów -bo lekko za ciemno. Trochę za dużo tych obrazków, psuje to klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrius Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 2*h+s= od 60cm do 65cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 secesyjną tapete daj, zrobi ci ekstraretro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 E tam tapetę, polichromię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrius Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Jeszcze jedno..masz tam na suficie, przy sztukaterii jakieś brudy...może chodzi o to http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/examples_switches.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankiann Napisano 31 Październik 2009 Autor Share Napisano 31 Październik 2009 Ostatnio coś mało czasu wiec postępy też marne ale coś tam się dzieje. Dzięki za uwagi i pomysły o to co udało mi się osiągnąć do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Błądzą Ci te fotony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi