Napisano 17 Październik 200915 l Witam Postanowiłem stworzyć coś w starym stylu. Mam zamiar wrzucić jeszcze jakieś antyczne mebelki do pokoju w tle. Ogólnie wsjo w fazie pracy.
Napisano 17 Październik 200915 l Hm drzwi nie za szerokie, tzn futryna? i te schody sa za waskie, bo ciezko mi wyobrazic by tam postawic normalnie stope :) Ale pozatym, dosc ciekawy klimat :) Czekamy na upd./
Napisano 17 Październik 200915 l Temat mi się bardzo podoba. Ale z tymi obrazami to przesadziłeś. Kilka z nich (poziomych) jest zawiezonych pionowo :) Poczytaj sobie o stylach, wybierz jeden i tego się trzymaj, bo jak dotąd nic nie świadczy o "old style". Powodzenia. Edytowane 17 Październik 200915 l przez adam_m
Napisano 17 Październik 200915 l Zegar śwadczy że o próbach old style:) Ja bym tam widział stare wysokie drzwi z witrażem w stylu secesyjnym:) Też lubię Goyę:) Będę śledził.
Napisano 21 Październik 200915 l Autor Hey Wrzucam mały upik:) Obrazy pójdą do wymiany te było szukane i wrzucane na szybkości żeby było cokolwiek. Nie wiem czy idę w dobrym kierunku jakoś zatraciłem całą wizję...;/
Napisano 21 Październik 200915 l To pomieszczenie za drzwiami to już z pewnością "old style". Można prosić siateczkę tego krzesełka?
Napisano 22 Październik 200915 l Schody niemożliwe do użytkowania. Pochwyt za mała średnica. Pobaw się trochę kontrolą ekspozycji (wyczuwam że to Mental), albo dodaj photonów -bo lekko za ciemno. Trochę za dużo tych obrazków, psuje to klimat.
Napisano 23 Październik 200915 l Jeszcze jedno..masz tam na suficie, przy sztukaterii jakieś brudy...może chodzi o to http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/examples_switches.htm
Napisano 31 Październik 200915 l Autor Ostatnio coś mało czasu wiec postępy też marne ale coś tam się dzieje. Dzięki za uwagi i pomysły o to co udało mi się osiągnąć do tej pory.