Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Postanowiłem stworzyć coś w starym stylu.

Mam zamiar wrzucić jeszcze jakieś antyczne mebelki do pokoju w tle.

Ogólnie wsjo w fazie pracy.

hlotest.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hm drzwi nie za szerokie, tzn futryna? i te schody sa za waskie, bo ciezko mi wyobrazic by tam postawic normalnie stope :) Ale pozatym, dosc ciekawy klimat :) Czekamy na upd./

Napisano

Temat mi się bardzo podoba. Ale z tymi obrazami to przesadziłeś. Kilka z nich (poziomych) jest zawiezonych pionowo :) Poczytaj sobie o stylach, wybierz jeden i tego się trzymaj, bo jak dotąd nic nie świadczy o "old style". Powodzenia.

Edytowane przez adam_m

Napisano

Zegar śwadczy że o próbach old style:) Ja bym tam widział stare wysokie drzwi z witrażem w stylu secesyjnym:) Też lubię Goyę:) Będę śledził.

Napisano
  • Autor

Hey

Wrzucam mały upik:)

Obrazy pójdą do wymiany te było szukane i wrzucane na szybkości żeby było cokolwiek.

Nie wiem czy idę w dobrym kierunku jakoś zatraciłem całą wizję...;/

1211i.jpg

Napisano

To pomieszczenie za drzwiami to już z pewnością "old style". Można prosić siateczkę tego krzesełka?

Napisano

Schody niemożliwe do użytkowania. Pochwyt za mała średnica. Pobaw się trochę kontrolą ekspozycji (wyczuwam że to Mental), albo dodaj photonów -bo lekko za ciemno. Trochę za dużo tych obrazków, psuje to klimat.

Napisano
  • Autor

Ostatnio coś mało czasu wiec postępy też marne ale coś tam się dzieje. Dzięki za uwagi i pomysły o to co udało mi się osiągnąć do tej pory.

hol5.jpg