Napisano 18 Październik 200915 l Sterowiec, w kształcie wieloryba, w stylu urm... wiktoriańskim/steampunkowym. Jeden dzień roboty w sumie. fullres - klik Blender, internal, i corel photopaint dla postprodukcji, darmową teksture chmur znalazlem na flickr. :) I jeszcze jedna scenka ze sterowcem, podwodna (klik):
Napisano 18 Październik 200915 l Bardzo fajny, ładne kolorki, leciutka poza, podoba mi się. Zwłaszcza ten w pomarańczowym, chociaż na zbliżeniu trochę zbyt gruboziarnisty papier i na dole na obrysie wieloryba jest jakaś dziwna otoczka. Że też ktoś oprócz mnie używa corela, oo Edytowane 18 Październik 200915 l przez Ania
Napisano 19 Październik 200915 l super wygląda na mniejszejsz rozdzielczości, kolory jak Ania wspomniała piękne, fullres wyciaga masę błedów... niepotrzebny w sumie przy takim charakterze pracy, ogólnie bardzo mi się podoba, plastyczne jest. drugie ujęcie niestety dla mnie nietrafione
Napisano 20 Październik 200915 l Bardzo fajny pomysł, podoba mi się światło i materiały. Może jakiś lecący ptak z boku (mewa?) ożywiłby nieco prackę, warto by było być może nadać śmigłom trochę ruchu... Tak czy siak scena naprawdę przyjemna i bardzo inspirująca.
Napisano 20 Październik 200915 l Szczerze? Jak na jeden dzien to spoko, ale nie widze powodu, dla ktorego nie moglbys poswiecic pracy jeszcze kilku wieczorow w wolnej chwili robiac z niej cos duzo lepszego, gdyz potencjal ma a wieje niedorobką straszliwie. Materiały, swiatło, volume, ao, kolory, no można masę rzeczy tutaj doszlifować moim zdaniem. pozdrawiam!