KMiklas Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Sterowiec, w kształcie wieloryba, w stylu urm... wiktoriańskim/steampunkowym. Jeden dzień roboty w sumie. fullres - klik Blender, internal, i corel photopaint dla postprodukcji, darmową teksture chmur znalazlem na flickr. :) I jeszcze jedna scenka ze sterowcem, podwodna (klik): 1
Ania Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 (edytowane) Bardzo fajny, ładne kolorki, leciutka poza, podoba mi się. Zwłaszcza ten w pomarańczowym, chociaż na zbliżeniu trochę zbyt gruboziarnisty papier i na dole na obrysie wieloryba jest jakaś dziwna otoczka. Że też ktoś oprócz mnie używa corela, oo Edytowane 18 Październik 2009 przez Ania
Orangegraphics Napisano 19 Październik 2009 Napisano 19 Październik 2009 super wygląda na mniejszejsz rozdzielczości, kolory jak Ania wspomniała piękne, fullres wyciaga masę błedów... niepotrzebny w sumie przy takim charakterze pracy, ogólnie bardzo mi się podoba, plastyczne jest. drugie ujęcie niestety dla mnie nietrafione
mookie Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 Bardzo fajny pomysł, podoba mi się światło i materiały. Może jakiś lecący ptak z boku (mewa?) ożywiłby nieco prackę, warto by było być może nadać śmigłom trochę ruchu... Tak czy siak scena naprawdę przyjemna i bardzo inspirująca.
Levus Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 Szczerze? Jak na jeden dzien to spoko, ale nie widze powodu, dla ktorego nie moglbys poswiecic pracy jeszcze kilku wieczorow w wolnej chwili robiac z niej cos duzo lepszego, gdyz potencjal ma a wieje niedorobką straszliwie. Materiały, swiatło, volume, ao, kolory, no można masę rzeczy tutaj doszlifować moim zdaniem. pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi