Napisano 29 Październik 200915 l Należy się skupić na jak najbardziej ekspresyjnym przedstawieniu sensu słowa "determinacja". Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.11.2009 (czwartek) godz. 23:59. SONDA: od 06.11 do 09.11 (3 dni)
Napisano 30 Październik 200915 l UHh, wkoncu wrzucam swoj komiksowy projekt, tym razem dokladnie wiedzialem czego chce i jak ma to wygladac, cyknalem sobie tez kilka fotek z pozami dla panny i goscia, dlatego uwinalem sie znacznie szybciej niz zwykle, technike wykonania ktorej w duzej mierze uzylem mozna znalezc w dziale z tutkami na conceptart.org Peknieta gumka, trzeba dzialac szybko! Determinacja! P.S Zwroccie uwage na to, ze doktorek to stary Hitlerek i trzyma ten skalpel z takim dziwnym wyrazem twarzy ;] Edytowane 1 Listopad 200915 l przez ICE
Napisano 31 Październik 200915 l Podobno niektóre wilki są zdolne do odgryzienia kończyny w zamian za wolnośc. Jak dla mnie to oznaka cholernie dużej determinacji :]
Napisano 1 Listopad 200915 l W takim razie czuję się w obowiązku obiecac, że nie będę wypuszczał co roku kolejnych, stopniowo coraz gorszych, wersji obrazka :>
Napisano 1 Listopad 200915 l morden - pięknie trafione w temat meariss - moje klimaty;) świetna praca Zobaczymy czy zdążę coś namalować, bo czasu już niedużo zostało:/
Napisano 1 Listopad 200915 l Witam przykleję coś od siebie... Edytowane 2 Listopad 200915 l przez BARTEKD
Napisano 2 Listopad 200915 l Witam . Wrzucam speeda półtoragodzinnego . Możliwe , że z perspektywą coś tam odwaliłem . Pozdrawiam maniacy .
Napisano 2 Listopad 200915 l A ja jednak ta prace poddaje glosowaniu. "Cala prawda o asfalcie" ;] Edytowane 2 Listopad 200915 l przez ICE
Napisano 2 Listopad 200915 l Coś wrzucę. Cholera - obudził się... trochę uboga, ale czasu mało i ta szkoła achh ;/
Napisano 3 Listopad 200915 l Dobra dokładam jeszcze i to jest ta praca. Jak się rozrysuje to nie przestane :) więc koniec. pozdr.
Napisano 3 Listopad 200915 l A tak swoja droga to kaktusy nie maja w sobie tyle mocy by przebic futbolowke, chyba ze w kreskowce ;] A Bartkowi gratuluje oryginalnego pomyslu.
Napisano 4 Listopad 200915 l Wpadłem sobie na taki pomysł odnośnie determinacji: pozdrawiam serdecznie
Napisano 4 Listopad 200915 l KLIMAT!!! Takie kolory mnie się kojarzą ze "sklepami cynamonowymi" - Nie wiem czemu.
Napisano 5 Listopad 200915 l mant-raz: dzieki tej pracy stales sie moim idolem, bogiem digital painting, zwyciezca tej edycji tsp :D
Napisano 6 Listopad 200915 l remanent: gdyby wiatrak był tak samo rozmyty jak Don Kichote to byłoby bardzo fajnie. Wystarczyła by sylweta na tle nieba, a tak masz ostry pierwszy plan i nie wiedzieć czemu ostry daleki. Troszke szkoda, ale świetny pomysł.