weedlog Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Należy się skupić na jak najbardziej ekspresyjnym przedstawieniu sensu słowa "determinacja". Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.11.2009 (czwartek) godz. 23:59. SONDA: od 06.11 do 09.11 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Bardzo dobry temat, ja juz mam pomysl, teraz tylko realizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Dobry temat, ale przydaloby sie go przypiac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 To ja coś wrzucę na początek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) UHh, wkoncu wrzucam swoj komiksowy projekt, tym razem dokladnie wiedzialem czego chce i jak ma to wygladac, cyknalem sobie tez kilka fotek z pozami dla panny i goscia, dlatego uwinalem sie znacznie szybciej niz zwykle, technike wykonania ktorej w duzej mierze uzylem mozna znalezc w dziale z tutkami na conceptart.org Peknieta gumka, trzeba dzialac szybko! Determinacja! P.S Zwroccie uwage na to, ze doktorek to stary Hitlerek i trzyma ten skalpel z takim dziwnym wyrazem twarzy ;] Edytowane 1 Listopad 2009 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Kolega Norden jak zwykle, genialnie! Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Hehehe Norden, pojechałeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Podobno niektóre wilki są zdolne do odgryzienia kończyny w zamian za wolnośc. Jak dla mnie to oznaka cholernie dużej determinacji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Cos jak SAW: Animal edition, swietne ! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 W takim razie czuję się w obowiązku obiecac, że nie będę wypuszczał co roku kolejnych, stopniowo coraz gorszych, wersji obrazka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad11 Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 morden - pięknie trafione w temat meariss - moje klimaty;) świetna praca Zobaczymy czy zdążę coś namalować, bo czasu już niedużo zostało:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEKD Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 (edytowane) Witam przykleję coś od siebie... Edytowane 2 Listopad 2009 przez BARTEKD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Witam . Wrzucam speeda półtoragodzinnego . Możliwe , że z perspektywą coś tam odwaliłem . Pozdrawiam maniacy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) A ja jednak ta prace poddaje glosowaniu. "Cala prawda o asfalcie" ;] Edytowane 2 Listopad 2009 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Icecold - to rozumiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 Coś wrzucę. Cholera - obudził się... trochę uboga, ale czasu mało i ta szkoła achh ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEKD Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Dobra dokładam jeszcze i to jest ta praca. Jak się rozrysuje to nie przestane :) więc koniec. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 BARTEKD .... niesamowity pomysł ;D a czy piłka nie powinna pęknąć? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEKD Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Po pękniętą piłkę może by się nie wspinał w akcie desperacji:) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 A tak swoja droga to kaktusy nie maja w sobie tyle mocy by przebic futbolowke, chyba ze w kreskowce ;] A Bartkowi gratuluje oryginalnego pomyslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEKD Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 A dzięki Icecold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 kilkudziesięciu-minutowe...może później wrzucę coś ambitniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Wpadłem sobie na taki pomysł odnośnie determinacji: pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 atheg - wyborne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 KLIMAT!!! Takie kolory mnie się kojarzą ze "sklepami cynamonowymi" - Nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 to jeszcze coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 haha! Przemek czad! :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 mant-raz: dzieki tej pracy stales sie moim idolem, bogiem digital painting, zwyciezca tej edycji tsp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEKD Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Niezłe, niezłe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 hahahahah - nie betonowe w rzeczy samej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 ja też coś może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 remanent: gdyby wiatrak był tak samo rozmyty jak Don Kichote to byłoby bardzo fajnie. Wystarczyła by sylweta na tle nieba, a tak masz ostry pierwszy plan i nie wiedzieć czemu ostry daleki. Troszke szkoda, ale świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Przepraszam za spóźnienie.. Może się załapie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Bodajze czas juz na sonde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Bodajze czas juz na sonde? Na to wygląda :) Postawi ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 ok, ja mogę to zrobić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi