torm Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiem... też mam masę roboty, ale może udało by się znaleźć komuś wolną chwilę, żeby to ruszyć? jeśli są jacyś chętni to napiszę brief
Knysha Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 O, super, że przypomniałeś - wreszcie mam trochę luzów w związku z pracą dyplomową. Moglibyśmy ruszyć z contestem w środku miesiąca - tj. 14-stego Czas realizacji - 2 tyg. Wieczorem postaram się opracować dosyć prosty brief i logo :) Pozdrawiam!
Simple_man Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ale po co az dwa tygodnie. W mojej agencji norma to 2 dni na front page i dowolna podstrone. Trzymajmy sie realiow, a te sa twarde.
torm Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 To postaram się jutro wymyślić jakiś brief... pojawi się w Mini Contest, a tutaj podam linka, Simple_man też w robocie jestem nadgorliwy, ale dajmy sobie więcej czasu.. i pokażmy światu, że czas jest bardzo istotny dla dobrego projektu :P
torm Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 (edited) ok, to jutro postaram się sklecić jakiś brief... a tak btw. to tyle czasu dobrze, powinno być nawet więcej, bo tutaj chodzi o to, żeby podnieść umiejętności, a nie siedzieć w kółko w szybkich projektach, które niewiele uczą... --edit-- dwa razy zapostowałem, nie nie, aż tak chory nie jestem ;) Edited May 28, 2010 by torm
olaf Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jesli ma być edukacyjnie, to mysle, ze kazdy startujacy oddając pracę powinien ją opisać - dlaczego taki wybór danych elementów, koncepcji bla bla, skąd się wziął pomysł (taka całościowa obrona pracy). Tak jak podczas spotkań z klientami przy oddawaniu i bronieniu projektu (nie zeby projekt nie mial sie bronić sam, ale mozna sobie nawzajem pomoc rozmawiajac o swiadomej warstwie projektowania).
torm Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 (edited) świetny pomysł, podpisuję się pod tym wszystkimi pięcioma kończynami ;P --edit-- Poza tym proponuję też, aby zwycięzca, wykonał mały making-of... w sensie przebiegu wszystkich prac nad projektem (w ramach nagrody oczywiście;) Edited May 28, 2010 by torm
Lucek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to powiedzcie jeszcze co się powinno w takim opisie znajdować. Chętnie wystartuję.
olaf Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Chyba zwykła odpowiedź na brief, czyli jak podszedles do zadan z briefu i dlaczego wybrales taką drogę i jak to pozytywnie wpłynie na markę. Jakoś tak ;P
torm Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 jak obiecałem... tak zrobiłem... no... może z jednodniowym poślizgiem ;) http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=928861
Recommended Posts