Jump to content

Pytanie: co z tym contestem?

Recommended Posts

Posted

wiem... też mam masę roboty, ale może udało by się znaleźć komuś wolną chwilę, żeby to ruszyć? jeśli są jacyś chętni to napiszę brief

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, super, że przypomniałeś - wreszcie mam trochę luzów w związku z pracą dyplomową.

Moglibyśmy ruszyć z contestem w środku miesiąca - tj. 14-stego

Czas realizacji - 2 tyg.

Wieczorem postaram się opracować dosyć prosty brief i logo :)

Pozdrawiam!

Posted

Jestem za, ale bez przesady z dwoma dniami.

Posted

To postaram się jutro wymyślić jakiś brief... pojawi się w Mini Contest, a tutaj podam linka, Simple_man też w robocie jestem nadgorliwy, ale dajmy sobie więcej czasu.. i pokażmy światu, że czas jest bardzo istotny dla dobrego projektu :P

Posted (edited)

ok, to jutro postaram się sklecić jakiś brief...

a tak btw. to tyle czasu dobrze, powinno być nawet więcej, bo tutaj chodzi o to, żeby podnieść umiejętności, a nie siedzieć w kółko w szybkich projektach, które niewiele uczą...

--edit--

dwa razy zapostowałem, nie nie, aż tak chory nie jestem ;)

Edited by torm
Posted

Jesli ma być edukacyjnie, to mysle, ze kazdy startujacy oddając pracę powinien ją opisać - dlaczego taki wybór danych elementów, koncepcji bla bla, skąd się wziął pomysł (taka całościowa obrona pracy). Tak jak podczas spotkań z klientami przy oddawaniu i bronieniu projektu (nie zeby projekt nie mial sie bronić sam, ale mozna sobie nawzajem pomoc rozmawiajac o swiadomej warstwie projektowania).

Posted (edited)

świetny pomysł, podpisuję się pod tym wszystkimi pięcioma kończynami ;P

--edit--

Poza tym proponuję też, aby zwycięzca, wykonał mały making-of... w sensie przebiegu wszystkich prac nad projektem (w ramach nagrody oczywiście;)

Edited by torm
Posted

Chyba zwykła odpowiedź na brief, czyli jak podszedles do zadan z briefu i dlaczego wybrales taką drogę i jak to pozytywnie wpłynie na markę. Jakoś tak ;P