torm Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 wiem... też mam masę roboty, ale może udało by się znaleźć komuś wolną chwilę, żeby to ruszyć? jeśli są jacyś chętni to napiszę brief Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 O, super, że przypomniałeś - wreszcie mam trochę luzów w związku z pracą dyplomową. Moglibyśmy ruszyć z contestem w środku miesiąca - tj. 14-stego Czas realizacji - 2 tyg. Wieczorem postaram się opracować dosyć prosty brief i logo :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 No i cały misterny plan w .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 odświerzam... czy są jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Ale po co az dwa tygodnie. W mojej agencji norma to 2 dni na front page i dowolna podstrone. Trzymajmy sie realiow, a te sa twarde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 ale tam pracujesz na chleb ;) pomysl fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Jestem za, ale bez przesady z dwoma dniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 no to do ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 ale jeszcze nie ma czego atakować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 nagroliwy jestem :P DO ATAKU !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 To postaram się jutro wymyślić jakiś brief... pojawi się w Mini Contest, a tutaj podam linka, Simple_man też w robocie jestem nadgorliwy, ale dajmy sobie więcej czasu.. i pokażmy światu, że czas jest bardzo istotny dla dobrego projektu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 (edytowane) ok, to jutro postaram się sklecić jakiś brief... a tak btw. to tyle czasu dobrze, powinno być nawet więcej, bo tutaj chodzi o to, żeby podnieść umiejętności, a nie siedzieć w kółko w szybkich projektach, które niewiele uczą... --edit-- dwa razy zapostowałem, nie nie, aż tak chory nie jestem ;) Edytowane 28 Maj 2010 przez torm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Jesli ma być edukacyjnie, to mysle, ze kazdy startujacy oddając pracę powinien ją opisać - dlaczego taki wybór danych elementów, koncepcji bla bla, skąd się wziął pomysł (taka całościowa obrona pracy). Tak jak podczas spotkań z klientami przy oddawaniu i bronieniu projektu (nie zeby projekt nie mial sie bronić sam, ale mozna sobie nawzajem pomoc rozmawiajac o swiadomej warstwie projektowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 (edytowane) świetny pomysł, podpisuję się pod tym wszystkimi pięcioma kończynami ;P --edit-- Poza tym proponuję też, aby zwycięzca, wykonał mały making-of... w sensie przebiegu wszystkich prac nad projektem (w ramach nagrody oczywiście;) Edytowane 28 Maj 2010 przez torm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 No to powiedzcie jeszcze co się powinno w takim opisie znajdować. Chętnie wystartuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Chyba zwykła odpowiedź na brief, czyli jak podszedles do zadan z briefu i dlaczego wybrales taką drogę i jak to pozytywnie wpłynie na markę. Jakoś tak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 jak obiecałem... tak zrobiłem... no... może z jednodniowym poślizgiem ;) http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=928861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi