Skocz do zawartości

Demo Reel 2009 - ziomek ;D

arcade

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dave - szczerze to ja też do tej pory miałem do pokazania zawsze tylko jakieś screeny z majki ewentualnie ;D Więc po raz pierwszy udało mi się coś poskładać w kupę.

ofca - Lego robiło wielu anonimowych character artistów, artystów technicznych, animatorów itp - ciężko byłoby wspomnieć ich wszystkich, zresztą nie wiem czy by sobie tego życzyli (znaleźć swoje nazwisko w cudzym demo reelu).

zresztą nie wiem czy by sobie tego życzyli (znaleźć swoje nazwisko w cudzym demo reelu).

Hmmm... widzę swoje prace w czyimś demoreel'u i widzę potem wzmiankę o tym, iż współtworzyłem to - puszczam kantem. Widzę swoje prace w czyimś demoreel'u i nie widzę potem wzmianki o tym, iż wspóltworzyłem ów dzieło - znajduję maila i proszę sprostowanie sytuacji powołując się na prawa autorskie. Innym rozwiązaniem jest (w końcu firma wydająca gre jest teraz właścicielem) jasne zamarkowanie fragmentu demoreel'a logiem gry/i/lub firmy.

Ładnie zmontowane - gratki.

Cheers,

Mad

Dzięki za commenty, cieszę się że podoba się ogólnie :D Z tym światłem to racja, jakiś lead stwierdził po Batmanie że dobrze wychodzą mi ciemne lokacje i dlatego później takie dostawałem tylko ;) No i w grze wydawało się jaśniej troszku, może wina kompresji albo czegoś tam po drodze co się z filmikiem działo.

Madman - hmm - no dwóch artystów się pytałem czy nie będą mieli nic przeciwko - Keitha i Przemka i powiedzieli że spoko, tylko żebym zaznaczył że Lego nie jest moje. Creditować wszystkich było by naprawdę ciężko, więc pozostaje mieć nadzieję że nikt mnie nie będzie ścigał. Jeżeli zaś się zdarzy to zapraszam - każde sprostowanie chętnie umieszczę w opisie filmu albo zmieszczę w napisach końcowych.

A z tymi prawami autorskimi to nie przesadzajmy chyba, gra już się ukazała i chwila moment powstanie masa fanowskich filmików i gameplayów z tej gry.

fajne demko

Troche mało materiałów w nim zawartych imo

I te kosze na śmieci....są brzydkie...takie ot cylindry opackane ..imo zeby kosz na śmieci do demoreela wrzucać, to musi on przynajmniej powalać zajebistością :) inaczej obniża poziom całości.

Poza tym mi sie podoba

pzdr

Cóż, w Lego Batmanie zrobili kilka bonusowych leveli, które składały się wyłącznie z klocków Lego no i niestety wyglądały one koszmarnie ;) Ciężko na płaskich klockach wyłuskać jakieś ciekawe efekty tak żeby levele wyglądały atrakcyjnie.

Tak czy siak, to nie moja brocha, jakby cała grafa składała się z klocków to nie miałbym tam roboty, bo klocki układali artyści techniczni - więc ja tam uważam to za bardzo dobre założenie ;)

Gość Marioza

konkret hehe, az mi sie zachcialo zagrac w takie lego :D , extra to wygląda , reszta stafu tez fajna ale szkoda ze tak malo tego

Heja,

dzięki wielkie za commenty :) Faktycznie rysowane tekstury mogłyby dać lepiej radę, ale że wszyscy jechali na maxa realistycznie to ja też - ja jestem prosty grafik, nie zajmuje się designem tego wszystkiego :D

Eric -> nie wiem o co chodzi z tym browarem, przy weekendzie na pewno nie jedno wypije ale czemu masz mnie za to zaraz banować? :P Chyba mnie z kimś pomyliłeś :D