arcade Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Złożyłem jakiś czas temu tego Demo Reela, ponieważ Lego Indiana Jones 2 ukazał się już w sprzedaży mogę go pokazać publicznie: Mam nadzieję że wam podpasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davegraph Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 gratuluję poskładania tego ;) Mi się podobało aczkolwiek miałem wrażenie że czasem zbyt ciemno jest. Fajnie masz , ja dopiero składam tradycyjne folio i nie wiem czy do końca roku skończę a pasowało by ;/ To gdzie startujesz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 hellyeah, powodzenia z... z tym wszystkim ;D a kto robil lego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Listopad 2009 Autor Share Napisano 18 Listopad 2009 Dave - szczerze to ja też do tej pory miałem do pokazania zawsze tylko jakieś screeny z majki ewentualnie ;D Więc po raz pierwszy udało mi się coś poskładać w kupę. ofca - Lego robiło wielu anonimowych character artistów, artystów technicznych, animatorów itp - ciężko byłoby wspomnieć ich wszystkich, zresztą nie wiem czy by sobie tego życzyli (znaleźć swoje nazwisko w cudzym demo reelu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 no wlasnie o pozycje chodzilo, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 bardzo fajne ma klimacik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Fajnie to wszystko wygląda, podpisuje się pod tym że trochę za ciemno (co do samego lego indy otoczenie jakby odstaje od postaci i propów, za bardzo realistyczne XD ). Poza tym spoko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Kruku, takie to zalozenie sobie obrali, o ile sie nie myle tak bylo tez tyz w jedynce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_-MADMAN-_ Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 zresztą nie wiem czy by sobie tego życzyli (znaleźć swoje nazwisko w cudzym demo reelu). Hmmm... widzę swoje prace w czyimś demoreel'u i widzę potem wzmiankę o tym, iż współtworzyłem to - puszczam kantem. Widzę swoje prace w czyimś demoreel'u i nie widzę potem wzmianki o tym, iż wspóltworzyłem ów dzieło - znajduję maila i proszę sprostowanie sytuacji powołując się na prawa autorskie. Innym rozwiązaniem jest (w końcu firma wydająca gre jest teraz właścicielem) jasne zamarkowanie fragmentu demoreel'a logiem gry/i/lub firmy. Ładnie zmontowane - gratki. Cheers, Mad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Listopad 2009 Autor Share Napisano 18 Listopad 2009 Dzięki za commenty, cieszę się że podoba się ogólnie :D Z tym światłem to racja, jakiś lead stwierdził po Batmanie że dobrze wychodzą mi ciemne lokacje i dlatego później takie dostawałem tylko ;) No i w grze wydawało się jaśniej troszku, może wina kompresji albo czegoś tam po drodze co się z filmikiem działo. Madman - hmm - no dwóch artystów się pytałem czy nie będą mieli nic przeciwko - Keitha i Przemka i powiedzieli że spoko, tylko żebym zaznaczył że Lego nie jest moje. Creditować wszystkich było by naprawdę ciężko, więc pozostaje mieć nadzieję że nikt mnie nie będzie ścigał. Jeżeli zaś się zdarzy to zapraszam - każde sprostowanie chętnie umieszczę w opisie filmu albo zmieszczę w napisach końcowych. A z tymi prawami autorskimi to nie przesadzajmy chyba, gra już się ukazała i chwila moment powstanie masa fanowskich filmików i gameplayów z tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 fajne demko Troche mało materiałów w nim zawartych imo I te kosze na śmieci....są brzydkie...takie ot cylindry opackane ..imo zeby kosz na śmieci do demoreela wrzucać, to musi on przynajmniej powalać zajebistością :) inaczej obniża poziom całości. Poza tym mi sie podoba pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Kruku, takie to zalozenie sobie obrali, o ile sie nie myle tak bylo tez tyz w jedynce... ja tylko pytam czy to takie dobre założenie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Listopad 2009 Autor Share Napisano 18 Listopad 2009 Cóż, w Lego Batmanie zrobili kilka bonusowych leveli, które składały się wyłącznie z klocków Lego no i niestety wyglądały one koszmarnie ;) Ciężko na płaskich klockach wyłuskać jakieś ciekawe efekty tak żeby levele wyglądały atrakcyjnie. Tak czy siak, to nie moja brocha, jakby cała grafa składała się z klocków to nie miałbym tam roboty, bo klocki układali artyści techniczni - więc ja tam uważam to za bardzo dobre założenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 nice work man :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Bardzo fajnie, gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 serwus :) super to jest ! bardzo mi sie poboba . pozdrawiam i zycze powodzenia :) http://www.kannu3d.com/ Łukasz Kowalik 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 klimatyczne i bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 konkret hehe, az mi sie zachcialo zagrac w takie lego :D , extra to wygląda , reszta stafu tez fajna ale szkoda ze tak malo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 no ale chociaż malowane tekstury no... Spoczko jest. PS. jak chociaż piwo wypijesz to masz bana na moje gg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 swietne demko :) wszystko mnie podchodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Niezłe to wszystko, a najlepiej prezentuje się ta nazi kwatera z wrony posągiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Listopad 2009 Autor Share Napisano 19 Listopad 2009 Heja, dzięki wielkie za commenty :) Faktycznie rysowane tekstury mogłyby dać lepiej radę, ale że wszyscy jechali na maxa realistycznie to ja też - ja jestem prosty grafik, nie zajmuje się designem tego wszystkiego :D Eric -> nie wiem o co chodzi z tym browarem, przy weekendzie na pewno nie jedno wypije ale czemu masz mnie za to zaraz banować? :P Chyba mnie z kimś pomyliłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi