adek Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 Serwis 3DExport opublikował na swoich łamach wywiad z Tomkiem Rozkoszem. Tomek jak się okazuje jest jednym z najbardziej znanych i odnoszących sukcesy sprzedawców modeli 3D w tym serwisie. Miło również zobaczyć przy okazji wywiadu kilka jego nowych prac. Przeczytaj wywiad: Interview with SQUIR
Orangegraphics Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 dużo tych modeli strzela, i z tego co da sięwyczytać to stosuje tą samą metode co Javor
FF Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Xiz0r-chyba nie sądzisz że on je robi wszystkie;)
Konras Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 JohnZi, podejrzewam, ze ani jeden z nich nie jest czarny, a Ty trochę powinieneś się zastanowić nim kogokolwiek zaczniesz bez powodu obrażać, tym bardziej widząc poziom tych modeli. Swoja droga ciekawie sobie radzą z tym brakiem referencji :)
kozioo Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Pamiętam jeszcze Squirowego Lancera na jednej z pierwszych bitew. Fajnie że biznes się kręci, chociaż z tego co pisze robota lekko przytłacza :)
blomd Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Prace Tomka naprawdę powalają z nóg... Oglądając je często zastanawiam się czy to zdjęcie... Miło mi to słyszeć, że również i on "bawi" się w ASG :)
adek Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 Napisałem o tym dlaczego, żeby przypomnieć, iż tak naprawdę pierwszy pojedynek samochodowy był prekursorem konkursów pod szyldem "Bitwa". Tutaj pierwsza Bitwa: http://www.max3d.pl/article.php?id=71&cat=2 Tomek wygrał, drugie miejsce zajął Piotrek, który również do dzisiaj znany jest z perfekcyjnych modeli samochodów i renderingów, które robią na mnie wrażenie. Piotrka zresztą do dzisiaj można spotkać dosyć często na forum (pozdrawiam). Należy przypomnieć, że to był rok 2002! Wow... troche lat minęło.
FF Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Konras-haha teraz to mnie rozbawiłeś:D JohnZi samego siebie obraża;D
JohnZi Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Haha mooooc :D Konras powiedzmy, ze nie mialem zlych zamiarow:D
Konras Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Zabawna sytuacja :D Widać jednak, że wszystko u was w porządku skoro sami podchodzicie do tej pracy z luzem i dystansem :p to pewnie niebawem świętować będziecie okrągły 1000 modeli :)
Rekomendowane odpowiedzi