Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do obiektywnej (sybiektywnej też) krytyki.

Ręka jescze nie gotowa, kadr będzie taki sam, co do tonacji kolorów sie jescze zastanawiam. Wszelkie propozycje mile widziane.

[Wyedytowany dnia 4-7-2004 > ttaaddeekk]

• Odpowiedzi 103
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nono to zaszalales:)

model ladniutki. masz jakis koncept wg ktorego robisz te lalunie? jak tak to chetnie zobaczymy:)

ciekawe podejscie do tematu.

ile czasu ci to zajelo?

Napisano

ciesze sie ,ze uczestnikow bitwy 3D nadal przybywa. Praca zapowiada się ciekawie. Pomysł jak moi poprzednicy powiedzieli jest ciekawy.

Napisano

Nio cuż pupcia ładna no i skrzydełka też ale reszte :P fe.. jesli poprawisz plecy bedzie lepiej no i ta Ręka :D pracka dora i zobaczymy co bedzie dalej pozdro all... ;)

Napisano

Niewątpliwie jest to coś nowego :) - inne podejście.

Wygląda na to, że dysponujesz know-how. Nie spapraj tego. Mnie się podoba.

Napisano

jest spoko, chociaż teraz, z takim tłem skrzydła są trochę mniej widoczne. Może troche je wyekspanuj? Model sam z siebie i pomysł bardzoo mi się podobają, więc doszlifuj to i... coż powodzenia przy \"podlicznaniu\" :)

Napisano

Powinienes troche nad pupa pracowac, tzn cien powinien oddzielac wyraznie posladki inaczej calosc zlewa sie w jedna plame. Ale ladnie sie zaczyna robic.

Napisano

ten biust chyba za bardzo wystrzelony do przodu, ucho nie gra i zdaje się, że oczy są za wysoko - choć ich pewnie nie będzie widać... Poza tym model chyba w porządku, na ten temat lepiej niech ktoś, kto się zna się wypowie. Pozdrawiam i powodzenia.

Napisano

ręce i głowa jescze nie dopracowane, palce za grube na końcach a sama dłoń pomijająć palce trochę przy krótka

o samej głowie dużo by się rozpisywać, chyba nie leciałeś z żadnej referki, bo proporcje się chrzanią.

dopracuj to bo reszta ciała bardzo fajna i nie przystoi przyklejać do niej niedoróbek.

good luck!

Napisano

glowa nie dopracowana,

ale juz calosc duzo lepsza. ja osobiscie zmienilbym kolorystyke, bardziej blekitnie...

Ogolnie zapowiada sie ciekawie

Napisano

Pionier

-chyba myślimy o tym samym właśnie to robie :)

wygląda na martwą nic nie szkodzi, narazie to kopia robocza, podejrzewam że finisz będzie zupełnie inny

Napisano

A mi się pierwszy render najbardziej podobał :P A w ogóle ja bym na Twoim miejscu się nie przejmował szczegółami anatomicznymi, bo to jest ANIOŁ, a przecież to nie musi być CZŁOWIEK, a zresztą jak to jest anioł seksu to ważne żeby pupa i reszta co ten, i tyle... bo widze jakiś stereotyp, że anioł to musi byc idealnie wymodelowany człowiek+doczepione skrzydła :/

Gość User190
Napisano

Pięknie się zapowiada!!!! Naprawdę podoba mi się pomysł i wykonanie - praca ma coś w sobie, co przyciąga... ma klimat!! Jestem an TAK ;)

Napisano

zapowiada sie ciekawie.

moje sugestie:

- popraw fakturke ksiezyca

- dodaj jakies detale na niebie (gwiazdki itc.)

- dodaj jekies lekkie tlo (moze byc prawie niewidoczne)

popracuj troszke w 2d nad finalnym obrazkiem :)

Napisano

Fajne, ale tam, gdzie jest ta skała (?), to chyba jest troszkę za daleko, bo żaden normalny człowiek ani nawet anioł nie będzie robić wypadu, prawie że szpagatu, żeby tylko podeprzeć sobie nogę dla rozluźnienia ;)

Napisano
napisał don_filippo

Fajne, ale tam, gdzie jest ta skała (?), to chyba jest troszkę za daleko, bo żaden normalny człowiek ani nawet anioł nie będzie robić wypadu, prawie że szpagatu, żeby tylko podeprzeć sobie nogę dla rozluźnienia ;)

tak ale chyba te pracki niemaja pokazywac jak sie stawia noge tylko wedlug mnie maja wygladac ...

i bycmoze autor chcial przedstawic ja jako postac ktora schodzi z tego kamienia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności