ttaaddeekk Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do obiektywnej (sybiektywnej też) krytyki. Ręka jescze nie gotowa, kadr będzie taki sam, co do tonacji kolorów sie jescze zastanawiam. Wszelkie propozycje mile widziane. [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > ttaaddeekk]
ttaaddeekk Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Napisano 17 Kwiecień 2004 obraz z założenia ma być anty-anatomiczny
zio_mal Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 nono to zaszalales:) model ladniutki. masz jakis koncept wg ktorego robisz te lalunie? jak tak to chetnie zobaczymy:) ciekawe podejscie do tematu. ile czasu ci to zajelo?
Master Kiełbaster Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 \"obraz z założenia ma być anty-anatomiczny\" I jest i to bardzo :P Chyba trochę przesadziłeś...
Vetis Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 buforki ma jakies strasznie krzywe i razi brak mostka i obojczykow :| ale model jest ladny (szczegolnie skrzydelka)
ciuciu Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 WoW!! jak dla mnie to najlepszy pomysł tej bitwy. Super.
Chalek Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 bardzo fajny pomysl, ale zrob cos z rekami - dorob dlonie, albo ustaw to inaczej, bo te kikutki strasza
Pionier Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 no ladnie nawet, czekam na dalsze updaty. Jestem ciekaw jak to wykonczysz. Pozdrawiam & Powodzenia Pionier
giorgione Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 bardzo fajny pomysł - na razie najlepiej wyglądają wq tym skrzydła :D giorgione
und3r Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Tak pomysł dobry ! :) Wykonanie dobre .. ale coś rzeczywiście anatomicznie za bardzo fe!
adek Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 ciesze sie ,ze uczestnikow bitwy 3D nadal przybywa. Praca zapowiada się ciekawie. Pomysł jak moi poprzednicy powiedzieli jest ciekawy.
Laser Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 wow. Dla mnie prowadzisz , przynajmniej pomysłem. Pierwsza artytyczna w jakimś sensie praca chyba.
Predator Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 hehehe ladnie ladnie super mi sie podoba :) eheh dobry pomysl , ladne wykonanie jak data pozdrawiam
Anibal Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 chyba panience po klacie walec przejechał... :) Za bardzo przejąłeś sie pupą i zapomniałeś o górze... tak moim zdaniem :) pozdr
Bednarz Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Nio cuż pupcia ładna no i skrzydełka też ale reszte :P fe.. jesli poprawisz plecy bedzie lepiej no i ta Ręka :D pracka dora i zobaczymy co bedzie dalej pozdro all... ;)
dirty Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 fajny lizaczek na pasku.... heaven\'s sex special forces?? (H.S.S.F.) hmmm super, ino tego kikuta zmien na normalna dlon. pzdr
Jay Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 Niewątpliwie jest to coś nowego :) - inne podejście. Wygląda na to, że dysponujesz know-how. Nie spapraj tego. Mnie się podoba.
chveti Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 heh pomysl jak najbardziej dobry :D no narazie mnie sie podoba czekam z niecierpliwoscia na update\'y
ttaaddeekk Napisano 12 Maj 2004 Autor Napisano 12 Maj 2004 taki mam mniej wiecej zamysł co poprawić ?
Armia Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 jest spoko, chociaż teraz, z takim tłem skrzydła są trochę mniej widoczne. Może troche je wyekspanuj? Model sam z siebie i pomysł bardzoo mi się podobają, więc doszlifuj to i... coż powodzenia przy \"podlicznaniu\" :)
ttaaddeekk Napisano 13 Maj 2004 Autor Napisano 13 Maj 2004 model robie od nowa pupe tylko zostawiam w sumie nad tłem sie dalej zastanawiam
Master Kiełbaster Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Może do jakiegoś gotyckiego zamku by pasowała (bo do klasztoru raczej nie :D )
leander Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Powinienes troche nad pupa pracowac, tzn cien powinien oddzielac wyraznie posladki inaczej calosc zlewa sie w jedna plame. Ale ladnie sie zaczyna robic.
Pionier Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Ale to dla mnie osobiscie nie ma klimatu czegos zwiazanego z Aniolami:P lekkosci itd...
ttaaddeekk Napisano 13 Maj 2004 Autor Napisano 13 Maj 2004 no z tą lekkością to sie chyba załamie :P model lobie od początku a i tak mi nie wychodzi
Armia Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 ten biust chyba za bardzo wystrzelony do przodu, ucho nie gra i zdaje się, że oczy są za wysoko - choć ich pewnie nie będzie widać... Poza tym model chyba w porządku, na ten temat lepiej niech ktoś, kto się zna się wypowie. Pozdrawiam i powodzenia.
dzudzu Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 ręce i głowa jescze nie dopracowane, palce za grube na końcach a sama dłoń pomijająć palce trochę przy krótka o samej głowie dużo by się rozpisywać, chyba nie leciałeś z żadnej referki, bo proporcje się chrzanią. dopracuj to bo reszta ciała bardzo fajna i nie przystoi przyklejać do niej niedoróbek. good luck!
Vetis Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 znacznie lepiej :D poprawcyj troche nad glowa i dlonimi
Obywatel Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Jest klimat. Nie wiem czy takie bylo zalozenie ale ona lekko wyglada na martwa :D Sina cera, wyplowiale wlosy... nerofil. :D Ale ksiezyc lajtowy
Pionier Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 glowa nie dopracowana, ale juz calosc duzo lepsza. ja osobiscie zmienilbym kolorystyke, bardziej blekitnie... Ogolnie zapowiada sie ciekawie
ttaaddeekk Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 Pionier -chyba myślimy o tym samym właśnie to robie :) wygląda na martwą nic nie szkodzi, narazie to kopia robocza, podejrzewam że finisz będzie zupełnie inny
IceFury Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 A mi się pierwszy render najbardziej podobał :P A w ogóle ja bym na Twoim miejscu się nie przejmował szczegółami anatomicznymi, bo to jest ANIOŁ, a przecież to nie musi być CZŁOWIEK, a zresztą jak to jest anioł seksu to ważne żeby pupa i reszta co ten, i tyle... bo widze jakiś stereotyp, że anioł to musi byc idealnie wymodelowany człowiek+doczepione skrzydła :/
Gość User190 Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 Pięknie się zapowiada!!!! Naprawdę podoba mi się pomysł i wykonanie - praca ma coś w sobie, co przyciąga... ma klimat!! Jestem an TAK ;)
MJ Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 zapowiada sie ciekawie. moje sugestie: - popraw fakturke ksiezyca - dodaj jakies detale na niebie (gwiazdki itc.) - dodaj jekies lekkie tlo (moze byc prawie niewidoczne) popracuj troszke w 2d nad finalnym obrazkiem :)
ttaaddeekk Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 koncepcja sie troche zmieniła .kilka żeczy trzeba jescze dorobić: -buty -skrzydła -broń itp
pan-nikt Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 super kazda nastepna praca coraz lepsza tak trzymac:)
don_filippo Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Fajne, ale tam, gdzie jest ta skała (?), to chyba jest troszkę za daleko, bo żaden normalny człowiek ani nawet anioł nie będzie robić wypadu, prawie że szpagatu, żeby tylko podeprzeć sobie nogę dla rozluźnienia ;)
ChaoSMakeR Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 napisał don_filippo Fajne, ale tam, gdzie jest ta skała (?), to chyba jest troszkę za daleko, bo żaden normalny człowiek ani nawet anioł nie będzie robić wypadu, prawie że szpagatu, żeby tylko podeprzeć sobie nogę dla rozluźnienia ;) tak ale chyba te pracki niemaja pokazywac jak sie stawia noge tylko wedlug mnie maja wygladac ... i bycmoze autor chcial przedstawic ja jako postac ktora schodzi z tego kamienia.
ttaaddeekk Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Napisano 1 Czerwiec 2004 no może to zmienie ale chodziło mi o to że skrzydła będą duużę i ona opiera sie po to żeby nie przewrucić sie do tyłu,
Phantom Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 witam :) pracka bardzo fajna :) ale tak samo bardzo nie podoba mi się to miejsce pokazane w załączniczq :) pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi