Ziper Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 (edytowane) Witam. Moja pierwsza pracka na tym forum. Glowna czesc modelu tworzona jakies 3 lata temu. Poprawki i render zrobiony wczoraj. Calosc tworzona w lw. Edytowane 6 Grudzień 2009 przez Ziper
Morphe Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 jaaa super, taie wspomnienia az sie lezka kreci w oku ;(, powiedz ze masz dzialajacego t ego pegazusa :D jak i kadridze heh. co do jakosci jak narazie jeszcze nienajlepsza ale bydzie lepiej :)
JunioR Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 3 lata, kawal czasu, jednak muszę napisać ze nieźle wyszło. Widać kanciastość w niektórych miejscach i nad oświetleniem mógłbyś jeszcze posiedzieć, ale ogólnie jest spoko i tak trzymać. pozdr.
Levus Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 "Złote piątki" były na obłych kartridżach a nie na kanciastych oszuście jeden:)
Temporal Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 ale on mial zlota piatke od piratow z bazaru :P co do pracy to super, tylko troche jasniej mogloby byc, no i te kable takie calkiem czarne, dalbys troche polysku.
Levus Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 ale on mial zlota piatke od piratow z bazaru :P co do pracy to super, tylko troche jasniej mogloby byc, no i te kable takie calkiem czarne, dalbys troche polysku. Też o tym pomyślałem później:D BTW, piracenie kartridży to ciekawa sprawa:D
PICsell Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 168 in 1 - miłe wspomnienia. Co do wizki to światło do poprawy.
Mulholland Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 hehe, stare czasy. Ładnie, tylko trochę ładniejsze światło by się przydało. "Pegasus, family game..."
carlosss Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 Wyszło super, to światło dobrze imituje zdjęcie kiepskiej jakości, jak dla mnie plus, ja dodam tylko od siebie, ze miałem kardridza co mial 9999999 in 1 to się nazywa pojemność :)
Tores Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Wyszło jak zdjęcie bez użycia lampy i kiepskim światłem z zewnątrz. Jak to chciałeś osiągnąć to jest idealnie. Tekstura drewna pod sprzętem jest źle zeskalowana.
tob01 Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 o kurde :) fajnie, mam takiego samego i jeszcze działa :)
ZJAWA Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Ziper i co narobiłeś? Wzruszyłem się przez ciebie. Duke Nuken mi się przypomniał i dizzy oooo... młodość.
Rekomendowane odpowiedzi