Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Moja pierwsza pracka na tym forum. Glowna czesc modelu tworzona jakies 3 lata temu. Poprawki i render zrobiony wczoraj. Calosc tworzona w lw.

p000.th.jpgp001.th.jpgp002.th.jpgp003.th.jpgp004i.th.jpg

Edytowane przez Ziper

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jaaa super, taie wspomnienia az sie lezka kreci w oku ;(, powiedz ze masz dzialajacego t ego pegazusa :D jak i kadridze heh.

co do jakosci jak narazie jeszcze nienajlepsza ale bydzie lepiej :)

Napisano

3 lata, kawal czasu, jednak muszę napisać ze nieźle wyszło. Widać kanciastość

w niektórych miejscach i nad oświetleniem mógłbyś jeszcze posiedzieć, ale ogólnie jest spoko i tak trzymać.

pozdr.

Napisano

"Złote piątki" były na obłych kartridżach a nie na kanciastych oszuście jeden:)

Napisano

ale on mial zlota piatke od piratow z bazaru :P co do pracy to super, tylko troche jasniej mogloby byc, no i te kable takie calkiem czarne, dalbys troche polysku.

Napisano
  Temporal napisał:
ale on mial zlota piatke od piratow z bazaru :P co do pracy to super, tylko troche jasniej mogloby byc, no i te kable takie calkiem czarne, dalbys troche polysku.

Też o tym pomyślałem później:D

BTW, piracenie kartridży to ciekawa sprawa:D

Napisano

hehe, stare czasy. Ładnie, tylko trochę ładniejsze światło by się przydało. "Pegasus, family game..."

Napisano

Wyszło super, to światło dobrze imituje zdjęcie kiepskiej jakości, jak dla mnie plus, ja dodam tylko od siebie, ze miałem kardridza co mial 9999999 in 1 to się nazywa pojemność :)

Napisano

Wyszło jak zdjęcie bez użycia lampy i kiepskim światłem z zewnątrz. Jak to chciałeś osiągnąć to jest idealnie. Tekstura drewna pod sprzętem jest źle zeskalowana.

Napisano

Ziper i co narobiłeś? Wzruszyłem się przez ciebie. Duke Nuken mi się przypomniał i dizzy oooo... młodość.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności