nielot007 Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Witajcie!!!! my amatorzy:):) mamy zamiar zrobic wlasna mini bitwe chodzi dokladniej o seicento i jakiegos potworka czas bitwy: do konca roku szkolnego (czerwiec 20) zdjecia zamieszcze w najblizszym czasie (dzisiaj??) jutro albo jeszcze dzisiaj pierwsze renderki samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 powodzenia ps. ja mam koniec roku 30 kwietnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Powodzenia i abys wytrwali dluzej niz bitwa \"Porshe Carrera GT MorF vs Demm\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Originally posted by sikham powodzenia ps. ja mam koniec roku 30 kwietnia ;) hehe ja tez:D...ciekawe czemu :D Nielot- a czy czasem nie przedluzyli teraz wam roku szkolnego do 30 czerwca ?:D A co do bitwy...seicento hmm...mogliscie wybrac cos lepszego:P no ale czekam na 1 rendery. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Hmm, a ja myslalem ze mi sie rok szkolny konczy 25 czerwca... hmm. Czekamy na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 no bo wy macie maturke hehe a ja za rok dopiero!!!! narka ps chyba zmienimy samochod!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 zmniencie zmnieńcie :D tak na poważnie to ten samochód to nic fajnego i już go milion ludzi robiło weźcie coś tródniejszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 hehe trudniejszego!!!!????:):):) moze byc audi a8 (tez ludzi duzo robilo??:):)) ale samochod bardzo ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 myślałem raczej o czymś takim :> http://www.autogaleria.pl/tapety/img/ford/ford_mustang_gt-r_concept_2005_03_m.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 no nie powiem samochodzik wypas ale chyba troche za trudny jak dla nas:):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 jak dla kogo ziom hehe:), szczeze wolalbym jakos postac(robak, realistyczna twarz hhiihihihih)ale niech juz bedzie car. pozdro wam ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Witajci!! wkoncu trzeba sie do roboty zabrac dzisiaj rano usiadlem sobie i zaczolem dlubac przy samochodzie dlubalem nie za dlugo ale cos juz jest uprzedzam ze dziura na grilla zmieni ksztalt tak jak w orinale i wiem ze jest troche za bardzo kwadratowo ale to zmienie :):):) narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 to jest tyl czy przud?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 witajcie update (tak naprawde poprawy) mowta co zle co krzywo?? bo juz slepy jestem ostatni chcialem sie pochwalic jak jest gladko:_):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 światło ma zupełnie inny kształt i twój wlot powietrza jest płaski a powinien być bardziej wypukły ;) sorki nie namaluje Ci tego bo niemożna załaczać tu obrazków ;/ a szkoda mi miejsca na serwie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 ogranicze sie do konstruktywnych uwag na dzisiaj ... bo cos jestem w zym nastroju :( zejscie (maska --> grill) jest kanciate ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 siemka! wlasnie wzielem sie troche do roboty i cos tam wymodelowalem:) mam zamiar dzisiaj jeszcze wyrównac, poprawic i oczywiscie dodac elementy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Myślałam, że to jedna z nudniejszych bitew (czyt: temat, który mnie nie interesuje), ale myliłam się. :-) Puki co jest ok i nie widze błędów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2004 witam o grilla chodzi ze mam go bardziej zaograflic nie ksztalt tylko zeby byl bardziej wypukly!!?? a o co chodzi z zejsciem maski na grilla jak jest krzywe???????? z gory dzieki!!!! za opinie ps. nie wiem czemu swiatla sa inne robie na blueprin\'ach i jest rowno z linia!!!!?????? narka ps.2. jak nie mozna zamieszczac obrazkow?? nie rozumiem:):):):) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 siemka! zamieszczam maly upgrade, mam male pytanie, czy ten blotnik jest ok? jesli nie to zrobie go jeszcze razhehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2004 UPDATE I PROBA:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 juz widze bledy, albo niezgodnosci, jeszcze dzisiaj moze uda mi sie poprawic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 nawet ładny materiał brazil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 hehe nie to nie brazil:):) nie mam brazila :(:( wszystko co robilem (renderowalem itp..) to na standardzie maxa 6!! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 troche nas nie bylo ale powracam z \"updatem\":) bardzo malo zrobilem a tak naprawde to nic tylko troche zmienilem pare zeczy usunalem pare gugow kilka powstalo:):) (jak widzicie cos to mowta bo ja juz nic nie widze) wiem ze malo jest ale czau malo nie chce sie i tu dwa linki inne kolory i takie tam (jeden duuuuuza rozdzielczosc(ale chyba fajnie wyszedl????) http://nielot008.w.interia.pl/render2.jpg http://nielot008.w.interia.pl/render1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 czemu nikt nie pisze az tak do du** temat!!:(:(:(:( narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Czemu? - auto było robione już x razy nie tylko na tym forum, więc jest juz nudne. - nie prezentuje nic nadzwyczajnego Poza tym dział minibitwa ma chyba troszke mniejszą oglądalnośc:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Prawdopodobnie dlatego, że: a) nie widać zbyt dużo błędów czyli na razie modeling ok b) na razie jest za mało żeby mogło się podobać Dziergajcie dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Kozioo nieprawda z tą ogladalnościa 2 minibitwy w których brałem udził miały ponad 10000 odwiedzin każda :> Nielot007 & Batman musicie rozkrecić ten biznes bo narazie wieje nudą na minibitwie musi sie dziać muszą lecieć iskry :D a modele być rozpalone do czerwoności od predkości modelowania a tu 2 tygobnie i jest maska i zderzak taki stuff to sie w 10 min modeluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Nielot prowadzi. :-) Bardzo ładny srebrny lakierek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Srebrny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 ten na 1 stronie ;) Pussik jesteś pewna :> ( retoryczne pytanko) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Srebrny czy zielony. I tak ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Maj 2004 Autor Share Napisano 1 Maj 2004 ej jak ktos bylby mily:):) moglby powiedziec \"nam\" gdzie sa bugii(krzywo....)!!???? narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kerm Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 no batman moim zdaniem wyszlo ci troche lepiej albo nawet duzo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Mi się podoba bardziej Nielot`a. U Batmana to jest jak po wypadku. ;-) Ale wystarczy \'tylko\' wyprostować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 siemka, Pussik mam prozbe jesli mozesz zaznacz mi gdzie jest tak krzywo ze ,muj car wyglada jak po wypadku. zaraz zamieszcze render bez tex.. :))(przyznaje ze widze 2 miejsca gdzie jest strasznie krzywo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 blotnik(zdezak jest jeszcze calkowicie krzywy) nic niepoprawialem zamieszczam to samo tylko bez tex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 Sorki, za jakośc obrazka, ale ma on dzieki tmeu tlyko 17kB. Dobr,a oglnie rozchodzi sie o to, ze jak nalozysz lakier to odbicia i zalamania cieni nie sa rowne. To najbardziej razi. Pomalowałam sobie troszke w paintcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 wiem ale to niebedzie ta textura, mam zamiar zrobic wogule inną.dalem tutaj+ flat mirror, jak daje zwykla tex to nic takiego(tych ciemnych plam)niema. dzieki:) poprawie te zeczy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 sorry ze zamieszczam jeszcze raz to samo, ale mam pytanie, niech ktos mi powie czy jest krzywo(oprucz zdezaka- tu jest bardzo hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 mam do was prozbe moglibyscie mi pokazac gdzie mam bugiii!! (bo ja juz slepy jestem) plis!!!! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek007 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 no chlopaki powiem szczerze jak na razie to jest do dup* wogole mi sie to nie podoba nie bede mowil ktora pracka jest lepsza bo kazda jest na zenujacym poziomie mam do was prozbe albo zrezygnujcie z grafiki 3d albo skaczcie ze szkola i caly czas sie uczcie grafy peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 cos ci powiem, niewiem co jest grane ale niewidzialem zadnych twoich prac(jedynie 2 wypowiedzi)i na jakiej poctawie nas oceniasz!?lepiej robisz???ty mi mowisz ze mam sie uczyc grafy! (tak pozatym samochud niejest moja dobra strona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 mam pomysl, skoro z ciebie taki kozak w grafie, to moze sie dołaczysz?????chyba ze pękasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 witam tomek007- pytanko skoro muwisz ze jest do dup* to moze powiesz gdzie sa przynajmniej buggi a nie muwisz a nawet nie ma zadnych argumentow zastanow sie co GADASZ!! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 ej sorki ze tak sie ciebie czepiam ale czemu masz podobny login do mnie moze chciales zrobic mi na zlosc:D:D narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 witajta ludziska;);) malutki (chyba)update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Hehe już jestem troche się spóźniłem ale rybka mi zdechła =) . Ludzie to zaczynamy bitwe hehe co prawda to będzie mój pierwszy car ale sam jestem ciekawy jak mi to wyjdzie ^_^ Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi