Napisano 18 Kwiecień 200420 l Witajcie!!!! my amatorzy:):) mamy zamiar zrobic wlasna mini bitwe chodzi dokladniej o seicento i jakiegos potworka czas bitwy: do konca roku szkolnego (czerwiec 20) zdjecia zamieszcze w najblizszym czasie (dzisiaj??) jutro albo jeszcze dzisiaj pierwsze renderki samochodu
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Powodzenia i abys wytrwali dluzej niz bitwa \"Porshe Carrera GT MorF vs Demm\" ;)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Originally posted by sikham powodzenia ps. ja mam koniec roku 30 kwietnia ;) hehe ja tez:D...ciekawe czemu :D Nielot- a czy czasem nie przedluzyli teraz wam roku szkolnego do 30 czerwca ?:D A co do bitwy...seicento hmm...mogliscie wybrac cos lepszego:P no ale czekam na 1 rendery. pozdr
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Hmm, a ja myslalem ze mi sie rok szkolny konczy 25 czerwca... hmm. Czekamy na start.
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor no bo wy macie maturke hehe a ja za rok dopiero!!!! narka ps chyba zmienimy samochod!!
Napisano 19 Kwiecień 200420 l zmniencie zmnieńcie :D tak na poważnie to ten samochód to nic fajnego i już go milion ludzi robiło weźcie coś tródniejszego ;)
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor hehe trudniejszego!!!!????:):):) moze byc audi a8 (tez ludzi duzo robilo??:):)) ale samochod bardzo ladny
Napisano 19 Kwiecień 200420 l myślałem raczej o czymś takim :> http://www.autogaleria.pl/tapety/img/ford/ford_mustang_gt-r_concept_2005_03_m.jpg
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor no nie powiem samochodzik wypas ale chyba troche za trudny jak dla nas:):):):)
Napisano 19 Kwiecień 200420 l jak dla kogo ziom hehe:), szczeze wolalbym jakos postac(robak, realistyczna twarz hhiihihihih)ale niech juz bedzie car. pozdro wam ludzie
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Autor Witajci!! wkoncu trzeba sie do roboty zabrac dzisiaj rano usiadlem sobie i zaczolem dlubac przy samochodzie dlubalem nie za dlugo ale cos juz jest uprzedzam ze dziura na grilla zmieni ksztalt tak jak w orinale i wiem ze jest troche za bardzo kwadratowo ale to zmienie :):):) narka
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Autor witajcie update (tak naprawde poprawy) mowta co zle co krzywo?? bo juz slepy jestem ostatni chcialem sie pochwalic jak jest gladko:_):):):):):)
Napisano 21 Kwiecień 200420 l światło ma zupełnie inny kształt i twój wlot powietrza jest płaski a powinien być bardziej wypukły ;) sorki nie namaluje Ci tego bo niemożna załaczać tu obrazków ;/ a szkoda mi miejsca na serwie :P
Napisano 21 Kwiecień 200420 l ogranicze sie do konstruktywnych uwag na dzisiaj ... bo cos jestem w zym nastroju :( zejscie (maska --> grill) jest kanciate ...
Napisano 21 Kwiecień 200420 l siemka! wlasnie wzielem sie troche do roboty i cos tam wymodelowalem:) mam zamiar dzisiaj jeszcze wyrównac, poprawic i oczywiscie dodac elementy. pozdr
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Myślałam, że to jedna z nudniejszych bitew (czyt: temat, który mnie nie interesuje), ale myliłam się. :-) Puki co jest ok i nie widze błędów. :)
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Autor witam o grilla chodzi ze mam go bardziej zaograflic nie ksztalt tylko zeby byl bardziej wypukly!!?? a o co chodzi z zejsciem maski na grilla jak jest krzywe???????? z gory dzieki!!!! za opinie ps. nie wiem czemu swiatla sa inne robie na blueprin\'ach i jest rowno z linia!!!!?????? narka ps.2. jak nie mozna zamieszczac obrazkow?? nie rozumiem:):):):) hehe
Napisano 24 Kwiecień 200420 l siemka! zamieszczam maly upgrade, mam male pytanie, czy ten blotnik jest ok? jesli nie to zrobie go jeszcze razhehe pozdro
Napisano 24 Kwiecień 200420 l juz widze bledy, albo niezgodnosci, jeszcze dzisiaj moze uda mi sie poprawic:)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor hehe nie to nie brazil:):) nie mam brazila :(:( wszystko co robilem (renderowalem itp..) to na standardzie maxa 6!! narka
Napisano 28 Kwiecień 200420 l Autor troche nas nie bylo ale powracam z \"updatem\":) bardzo malo zrobilem a tak naprawde to nic tylko troche zmienilem pare zeczy usunalem pare gugow kilka powstalo:):) (jak widzicie cos to mowta bo ja juz nic nie widze) wiem ze malo jest ale czau malo nie chce sie i tu dwa linki inne kolory i takie tam (jeden duuuuuza rozdzielczosc(ale chyba fajnie wyszedl????) http://nielot008.w.interia.pl/render2.jpg http://nielot008.w.interia.pl/render1.jpg
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Czemu? - auto było robione już x razy nie tylko na tym forum, więc jest juz nudne. - nie prezentuje nic nadzwyczajnego Poza tym dział minibitwa ma chyba troszke mniejszą oglądalnośc:]
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Prawdopodobnie dlatego, że: a) nie widać zbyt dużo błędów czyli na razie modeling ok b) na razie jest za mało żeby mogło się podobać Dziergajcie dalej...
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Kozioo nieprawda z tą ogladalnościa 2 minibitwy w których brałem udził miały ponad 10000 odwiedzin każda :> Nielot007 & Batman musicie rozkrecić ten biznes bo narazie wieje nudą na minibitwie musi sie dziać muszą lecieć iskry :D a modele być rozpalone do czerwoności od predkości modelowania a tu 2 tygobnie i jest maska i zderzak taki stuff to sie w 10 min modeluje :)
Napisano 1 Maj 200420 l Autor ej jak ktos bylby mily:):) moglby powiedziec \"nam\" gdzie sa bugii(krzywo....)!!???? narka
Napisano 1 Maj 200420 l Mi się podoba bardziej Nielot`a. U Batmana to jest jak po wypadku. ;-) Ale wystarczy \'tylko\' wyprostować. :)
Napisano 2 Maj 200420 l siemka, Pussik mam prozbe jesli mozesz zaznacz mi gdzie jest tak krzywo ze ,muj car wyglada jak po wypadku. zaraz zamieszcze render bez tex.. :))(przyznaje ze widze 2 miejsca gdzie jest strasznie krzywo)
Napisano 2 Maj 200420 l blotnik(zdezak jest jeszcze calkowicie krzywy) nic niepoprawialem zamieszczam to samo tylko bez tex
Napisano 2 Maj 200420 l Sorki, za jakośc obrazka, ale ma on dzieki tmeu tlyko 17kB. Dobr,a oglnie rozchodzi sie o to, ze jak nalozysz lakier to odbicia i zalamania cieni nie sa rowne. To najbardziej razi. Pomalowałam sobie troszke w paintcie.
Napisano 2 Maj 200420 l wiem ale to niebedzie ta textura, mam zamiar zrobic wogule inną.dalem tutaj+ flat mirror, jak daje zwykla tex to nic takiego(tych ciemnych plam)niema. dzieki:) poprawie te zeczy:))
Napisano 2 Maj 200420 l sorry ze zamieszczam jeszcze raz to samo, ale mam pytanie, niech ktos mi powie czy jest krzywo(oprucz zdezaka- tu jest bardzo hehe)
Napisano 4 Maj 200420 l Autor mam do was prozbe moglibyscie mi pokazac gdzie mam bugiii!! (bo ja juz slepy jestem) plis!!!! narka
Napisano 4 Maj 200420 l no chlopaki powiem szczerze jak na razie to jest do dup* wogole mi sie to nie podoba nie bede mowil ktora pracka jest lepsza bo kazda jest na zenujacym poziomie mam do was prozbe albo zrezygnujcie z grafiki 3d albo skaczcie ze szkola i caly czas sie uczcie grafy peace
Napisano 4 Maj 200420 l cos ci powiem, niewiem co jest grane ale niewidzialem zadnych twoich prac(jedynie 2 wypowiedzi)i na jakiej poctawie nas oceniasz!?lepiej robisz???ty mi mowisz ze mam sie uczyc grafy! (tak pozatym samochud niejest moja dobra strona)
Napisano 4 Maj 200420 l mam pomysl, skoro z ciebie taki kozak w grafie, to moze sie dołaczysz?????chyba ze pękasz
Napisano 4 Maj 200420 l Autor witam tomek007- pytanko skoro muwisz ze jest do dup* to moze powiesz gdzie sa przynajmniej buggi a nie muwisz a nawet nie ma zadnych argumentow zastanow sie co GADASZ!! narka
Napisano 4 Maj 200420 l Autor ej sorki ze tak sie ciebie czepiam ale czemu masz podobny login do mnie moze chciales zrobic mi na zlosc:D:D narka
Napisano 4 Maj 200420 l Hehe już jestem troche się spóźniłem ale rybka mi zdechła =) . Ludzie to zaczynamy bitwe hehe co prawda to będzie mój pierwszy car ale sam jestem ciekawy jak mi to wyjdzie ^_^ Yo