adek Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Można już oglądać w internecie wielokrotnie nagradzany krótki film animowany autorstwa Fabrice O. Joubert pt. "French Roast". Film można obejrzeć na stronie autora do czego Was zachęcam. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 mega kozak, animacyjnie mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Zgodze sie, napewno najlepiej zanimowany short z wszystkich nominowanych po wielkie "O" ... nastomiast ja nadal jestem za "Cat Piano" :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 ta, stylizacja i animacja wygrywaja w tym szorcie, bezdomny z syfami na wlosach rzadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 cudenko po prostu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 bezdomny z syfami na wlosach rzadzi taaa :D Animacyjnie i stylistycznie mistrzostwo swiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 projekty postaci, animacja, plastyka obrazu genialne. historyjka sympatyczna... tyle ze troche nudna imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 hehehe to jest boskie :) uwielbiam taki humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 SEB: Sprawdziłem to CAT PIANO - faktycznie rewelka - super klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 to samo: historia troche nudzi i ginie wsrod genialnej francuskiej oprawy i animacji.Gdyby nie scenariusz byloby super.Kloszard i policjant bezbledni:) to sie nazywa FRENCH TOUCH:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Jakoś tak mi się skojarzyło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 veri_jr : pure "french touch" :) polecam poogladac autorow "nicolas de crecy" "sylvian chomet" studentow z "goobelins" "supinfocom" itd itd:) nie wiem jak oni to robia to plynie w ich zylach chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 To fakt, ale oni są "inni" we wszystkich przejawach twórczości i nie tylko. Jak się z nimi dłużej poprzebywa, można się albo zakochać we Francji, albo ją znienawidzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi