Napisano 21 Kwiecień 200420 l -Jest to Bella Donna Boudreaux,pomysł zaczerpnięty z komiksu X-MEN\'a, Będę konczył powoli tę prace więc poprosze o kometarz -
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Ale żeś temat walnął:| Praca na razie ani nie odrzuca, ani nie powala. EDIT 2 rendera zauważyłem:] Uda i kolana są troszke nie takie jak powinny być.
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Po 1. Zmień temat... a co do modelu to... to nakrycie glowy za kanciaste ale napewno to zmienisz... wydaje mi sie ze pod kolanami noga jest zbyt zwerzona.... PozDr
Napisano 21 Kwiecień 200420 l zamieśc referki by Ci którzy niewidzieli tej posatci wcześniej mogli porównać.... jak narazie pierwszy render podoba mi sie najbardziej... ten wyraz twarzy... :) zobaczymy jak to sie dalej potoczy. pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200420 l hmm... zrob jej wieksze wciecie w tali i uda moze troche szczuplejsze, ogolnie ok
Napisano 21 Kwiecień 200420 l O, wreszcie cos co mnie zainteresowalo. Daj wszystkiemu 1 material (latwiej bledy wylapywac). Cialko troche znieksztalcone (biodra, piersi) ale mysle ze z tym nie bedziesz mial problemu. Dolna warga troche za gruba przy obrzezach. Czekam na progress.
Napisano 21 Kwiecień 200420 l ogladalem obydwie czesci x-mana ... kiedys chyba nawet widzialem jakas kreskowke ... ale tej babeczki nie kojaze :) daj referke jakas jak mozesz ... babeczka niezla ... ale malo zgrabna ponizej pasa ... przychylam sie do wniosku tomka o wciecie w talii ... niech bedzie sexy ;) PS: ona jest fioletowa ? :S
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Autor referki niestety nie mogę zamieścić ale dzięki za komentarze a to dalszy postęp
Napisano 24 Kwiecień 200420 l nice - chociaz stopy ma chyba za male a uda za grube - ale nie wiem - nie kojaze postaci ps. pisanie na klawiaturze sprawia mi wielka radosc :)
Napisano 24 Kwiecień 200420 l hmmm narazie to tylko kolory, model raczej ok - czekam na fakture ubrań, odbijanie światła - oświetlenie itp.