Mr Pank Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 -Jest to Bella Donna Boudreaux,pomysł zaczerpnięty z komiksu X-MEN\'a, Będę konczył powoli tę prace więc poprosze o kometarz -
kozioo Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Ale żeś temat walnął:| Praca na razie ani nie odrzuca, ani nie powala. EDIT 2 rendera zauważyłem:] Uda i kolana są troszke nie takie jak powinny być.
ARCTIC Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 Po 1. Zmień temat... a co do modelu to... to nakrycie glowy za kanciaste ale napewno to zmienisz... wydaje mi sie ze pod kolanami noga jest zbyt zwerzona.... PozDr
darkelf Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 podoba mi sie buzia, dobra ekspresja, ale reszta... no coz :>...
BLADE Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 zamieśc referki by Ci którzy niewidzieli tej posatci wcześniej mogli porównać.... jak narazie pierwszy render podoba mi sie najbardziej... ten wyraz twarzy... :) zobaczymy jak to sie dalej potoczy. pozdrawiam
t0m3k Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 hmm... zrob jej wieksze wciecie w tali i uda moze troche szczuplejsze, ogolnie ok
Dr. eA Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 O, wreszcie cos co mnie zainteresowalo. Daj wszystkiemu 1 material (latwiej bledy wylapywac). Cialko troche znieksztalcone (biodra, piersi) ale mysle ze z tym nie bedziesz mial problemu. Dolna warga troche za gruba przy obrzezach. Czekam na progress.
zipper Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 ogladalem obydwie czesci x-mana ... kiedys chyba nawet widzialem jakas kreskowke ... ale tej babeczki nie kojaze :) daj referke jakas jak mozesz ... babeczka niezla ... ale malo zgrabna ponizej pasa ... przychylam sie do wniosku tomka o wciecie w talii ... niech bedzie sexy ;) PS: ona jest fioletowa ? :S
Mr Pank Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 referki niestety nie mogę zamieścić ale dzięki za komentarze a to dalszy postęp
ftorek Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 nice - chociaz stopy ma chyba za male a uda za grube - ale nie wiem - nie kojaze postaci ps. pisanie na klawiaturze sprawia mi wielka radosc :)
Ebor Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 hmmm narazie to tylko kolory, model raczej ok - czekam na fakture ubrań, odbijanie światła - oświetlenie itp.
Rekomendowane odpowiedzi