Robertus Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Ten pacjent to wynik moich zabaw z ShagFurem. Z założenia miało być minimalistyczne stąd brak tła i innych bajerów. Mam nadzieję że obroni się osobowością :) 3dsmax6, scanline , shagfur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Szkoda, że render nie jest minimalistyczny ;) jak dla mnie nie obronił się osobowością... za pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 pomysł ciekawy, futrzak tez fajny ale po co tyle pustej przestrzeni? albo ustaw to jakoś inaczej albo coś dodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 podpisuje sie pod postem Kłobuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Brzydkie to raczej, pomysl moze dobry, ale wyszlo kiepsko. Kiepska skorupa, futro niezbyt fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 fakt że jest za pusto w kadrze ale futrzak jest milutki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Robertus: zapoznaj sie z regulaminem forum. zmien temat na np.: POSTAC 3D: futrzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 a mi sie podoba :) takie mile, takie pluszowate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 wg mnie taka kompozycja jest lepsza.... (nie znam sie, moja opinia...) futrzak jest milusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Dzieki Vetis, Dlatego rozłożyłem wszystko na większej przestrzeni żeby uzyskać wrażenie zagubienia. :) Stąd teżbrak jakiegokolwiek tła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 no wiesz on mi na zagubionego nie wyglada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 hehe ale siersciuch :) ale za pusto dodaj cos i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Ha, wiedziałem!!!!! NIKT na forum nie zna dobrze shaga, NIKT!!! a wynika to z wielu faktów: albo ktoś nie siedział na nim odpowiedznio długo, albo nie potrafi połączyć Brazila (albo inne rendery) z tym plugiem, albo Maxiu sie wiesza jak się włączy Composite shadows ----->tak czy inaczej nie da się zrobić fajnego połączenia SHAGA i obiektu 3D, a jak ktoś jest taki mądry niech zagada na GG 4442831. No właśnie włącz cienie!! Light-->Composite shadows -->area shadows + hair shadows. Ale niestety :[:[ multipoint lighting (Rectangle Area light) na shagu nie działa a to jest POWAŻNY BŁAD!!! :( pozdrow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 której wersji maxa używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi