Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ten pacjent to wynik moich zabaw z ShagFurem.

Z założenia miało być minimalistyczne stąd brak tła i innych bajerów.

Mam nadzieję że obroni się osobowością :)

3dsmax6, scanline , shagfur

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szkoda, że render nie jest minimalistyczny ;) jak dla mnie nie obronił się osobowością... za pusto

Napisano

pomysł ciekawy, futrzak tez fajny ale po co tyle pustej przestrzeni? albo ustaw to jakoś inaczej albo coś dodaj.

Napisano

Brzydkie to raczej, pomysl moze dobry, ale wyszlo kiepsko. Kiepska skorupa, futro niezbyt fajne.

Napisano

a mi sie podoba :) takie mile, takie pluszowate :)

Napisano

wg mnie taka kompozycja jest lepsza.... (nie znam sie, moja opinia...) futrzak jest milusi

Napisano
  • Autor

Dzieki Vetis,

Dlatego rozłożyłem wszystko na większej przestrzeni żeby uzyskać wrażenie zagubienia. :)

Stąd teżbrak jakiegokolwiek tła.

Napisano

Ha, wiedziałem!!!!! NIKT na forum nie zna dobrze shaga, NIKT!!! a wynika to z wielu faktów: albo ktoś nie siedział na nim odpowiedznio długo, albo nie potrafi połączyć Brazila (albo inne rendery) z tym plugiem, albo Maxiu sie wiesza jak się włączy Composite shadows ----->tak czy inaczej nie da się zrobić fajnego połączenia SHAGA i obiektu 3D, a jak ktoś jest taki mądry niech zagada na GG 4442831.

No właśnie włącz cienie!! Light-->Composite shadows -->area shadows + hair shadows.

Ale niestety :[:[ multipoint lighting (Rectangle Area light) na shagu nie działa a to jest POWAŻNY BŁAD!!! :(

pozdrow :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności