Napisano 21 Kwiecień 200420 l Ten pacjent to wynik moich zabaw z ShagFurem. Z założenia miało być minimalistyczne stąd brak tła i innych bajerów. Mam nadzieję że obroni się osobowością :) 3dsmax6, scanline , shagfur
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Szkoda, że render nie jest minimalistyczny ;) jak dla mnie nie obronił się osobowością... za pusto
Napisano 21 Kwiecień 200420 l pomysł ciekawy, futrzak tez fajny ale po co tyle pustej przestrzeni? albo ustaw to jakoś inaczej albo coś dodaj.
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Brzydkie to raczej, pomysl moze dobry, ale wyszlo kiepsko. Kiepska skorupa, futro niezbyt fajne.
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Robertus: zapoznaj sie z regulaminem forum. zmien temat na np.: POSTAC 3D: futrzak
Napisano 21 Kwiecień 200420 l wg mnie taka kompozycja jest lepsza.... (nie znam sie, moja opinia...) futrzak jest milusi
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Autor Dzieki Vetis, Dlatego rozłożyłem wszystko na większej przestrzeni żeby uzyskać wrażenie zagubienia. :) Stąd teżbrak jakiegokolwiek tła.
Napisano 28 Kwiecień 200420 l Ha, wiedziałem!!!!! NIKT na forum nie zna dobrze shaga, NIKT!!! a wynika to z wielu faktów: albo ktoś nie siedział na nim odpowiedznio długo, albo nie potrafi połączyć Brazila (albo inne rendery) z tym plugiem, albo Maxiu sie wiesza jak się włączy Composite shadows ----->tak czy inaczej nie da się zrobić fajnego połączenia SHAGA i obiektu 3D, a jak ktoś jest taki mądry niech zagada na GG 4442831. No właśnie włącz cienie!! Light-->Composite shadows -->area shadows + hair shadows. Ale niestety :[:[ multipoint lighting (Rectangle Area light) na shagu nie działa a to jest POWAŻNY BŁAD!!! :( pozdrow :)