Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyszło całkiem fajnie, szczególnie że deadline poganiał. Gratulacje ukończonej pracki. Jeśli będziesz mógł, koniecznie pochwal się końcową animką.

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ogolnie spoko, ale wersja wcześniejsza bardziej mi podchodziła, pewnie ze względu, ze była bardziej nasycona w kolory.

p.s piana czasami nie wylewa się za wysoko ?

Napisano

swietnie to wyglada, kolorystyka mocniejsza w kolory, jak wczesniej wspomniana prezentuje sie super. Mysle ze piana mogla by byc deczko nizsza i bardziej pulchna.

Napisano

Dzięki za komenty, praca oddałem dalszej ekipie i oni już się tym zajęli, ostra postprodukcja

Ostateczny wynik możecie zobaczyć na

http://zywiec.com.pl/

Jeśli skończyliście 18 lat ;p

Szczerze mówiąc to mi średnio podoba ostateczny wynik, pewnie dało by się to lepiej zrobić ale już po czasie, ewentualnie poprawki mogą być jak ludzie z żywca będą narzekali.

Ja już mam tak przeorany mózg tym wszystkim że sam bym nie wiedział czym się zająć. Najgorsze są te zgniłe kolory pojawiające się pod pianą gdzieś na wodzie czasami. Nie wiem na ile to moja wina dopiero w postpro wyszło to tak mocno.

Kolejne doświadczenie za sobą.

Muszę się zorientować czy mogę ostatecznie moją prace publikować w internecie, porobiłbym kilka stillów swoją postprodukcję.

Pozdrawiam

Napisano

Ta strona którą podałeś to jakiś genialny pomysł. Bez i7 to trudno z tego korzystać. Pewnie wpływ na to ma cudowny flashplayer na Linuxa, ale i tak strasznie męczy procka. A podobno to gierki wymuszają zakup nowego sprzętu.

Napisano

Widząc to teraz w całości stwierdzam, że pomysł z szarym tłem był kompletnie od czapy. Aż się prosi o jakiś zblurowany widok starego browaru, albo jakiegoś pub'u.

Szklanica git:)

Napisano

Touch wydaje mi się że faktycznie masz racje kolorowe tło mocno rozmyte (takie czerwone, zielone itp kolory lampek choinkowych) wyglądało by chyba lepiej i nie kolidowałoby z kolorem kufla. Claude może jak już odsapnąłeś i się wyluzowałeś po tym deadlineie to wrzucisz taką kolorową wersję?

Napisano

No gratulacje :) Woda trochę za bardzo rtęciuje. Mogłeś i ją rozdzielić na pasy: refract i reflect osobno i zdjąć trochę refleksy od tych plane'ów. Ale jako całość prezentuje się całkiem spoko. Nie pasuje mi za to piana. W kuflu staje się jakaś taka dziwna na poziomie styku z piwem. Ale to są detale na które zapewne przy kolejnym projekcie będziesz już zwracał większą uwagę :)

Pozdrawiam

Napisano

Dzięki za pozytywne komentarze! Teraz jestem pewien że nie spartoliłem tego zlecenia, choć wiadomo że mogło być lepiej.

Nie mam siły ostatnio nad swoją postprodukcją. Tydzień temu bawiłem się pierwszy raz w życiu After Efect i coś takiego zrobiłem dla zabawy niż dla jakiegoś celu. Taka ucieszna zabawa z pasami.

http://vimeo.com/8722014

Jak zbiorę siły to zrobię ładne postpro i rzucę do finished