Arile Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 (edytowane) Witam poszukuję osoby która mogłaby zrobić logo dla mojej gildi w popularnej grze World of Warcraft.Jeżeli ktoś byłby chętny i na tyle miły proszę pisać w tym temacie lub na GG: 8554351 A więc tak logo ma nawiązywać do nazwy gildi Twilight Lotsu -Zmierzch lotosu.Moim zdaniem powinno to wyglądać tak: Tłem byłby zmierzch na środku znajdowałby się kwiat lotosu za którym "świeciło" by słońce (zza laotosu tak jakby błyszczałoby,zasłaniałby on słonce).Po lewej stronie na górze pisałoby Twilight,a po prawej lotus jakąś ładną czcionką.To tylko moja sugestia.Dziękuje za wypowiadanie się i pomoc Edytowane 1 Styczeń 2010 przez Arile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Może napisz tutaj coś więcej o tym logo - jak ma wyglądać, jakie elementy miałyby się tam znaleść ? Ja to jestem początkujący, ale tutaj mnóstwo pomocnych dłoni, tyle że jak sam z siebie nie przejmiesz inicjatywy to nikt nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Odswierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Pozwoliłem sobie przenieść napis "Lotus" na dół. Jak ci się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 (edytowane) Bardzo ładne o.O.Muszę to pokazać gildi :] Dziękuje.Ale proszę o więcej jeśli można :]. Jeśli ktoś robiłby jakieś inne to może niebieskie bardziej ? :D Bo mi się podoba ale sporo osób z gidli mowią cytuje "różowe ? o.O" "Może jakies bardziej mroczne?" Edytowane 2 Styczeń 2010 przez Arile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Ale lotus to kwiat czystości, przecież nie może być mroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 No to nie wiem ... Może np.Inny kolor napisów i ten lotos na środku białego koloru ? coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Arev jesteś cesarzem obciachu:) Arile nie liczyłbym na jakikolwiek odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Czemu nie ? :(( A może ktoś inny by mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Zmieniłem kolorystykę na ciemniejszą i dodałem kilka klasycznych elementów potęgujących uczucie mroku. Co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Mmm.Smaczka mi narobiłeś ,żeby sie zacząć bawić w programach graficznych :] Bardzo fajnie zaraz pokaże to gildi :].Dzięki za szybką odpowiedź :] Jestem Ci Baaaaardzoooo wdzięczny :].I moi koledzy z gildi napewno też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 piiiijekne!!! moze przeniescie to do WIPa? a lucka to teraz juz zupelnie zatkalo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 :0 (zatkało kakało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Boże arev ja cie zamęcze...Bo wiesz co oni stwierdzili ,że zajebiste alee....Na banner o.O i na banner tego użyją :D.Ale chcieli by logo czyli coś takiego. W tym filmiku na 0:06 jest takie logo i oni chcieli by coś podobnego czyli jakiś tam obrazek :D (najlepiej ten lotos moim zdaniem ale nie wiem może coś ci wpadnie do głowy jeżeli bedziesz miał czas i ochote na zrobienie tego) I na tym obrazku takie wyje**** ozdobne napisy :D takie nie normalne :PP Tylko wiesz jakieś takie hmm no inne :D coś jak na tym filmiku w 0:06.Z góry bardzo dziękuje wiem ,że Ci to czas zabiera i za kazdą minutę jestem wdzięczny. Ps.Jakieś mroczne klimaty :PP może nie krew ale wiesz takie klimatyczne :PP Pss.Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Nie zamęczysz mnie bo już mi się nie chce ;) Czytając opis z pierwszego posta pomyślałem: "On chce logo, czy banner?", ale zrobiłem co opisałeś. Może ktoś inny podejmie temat. Pozdro. @lucek: hydsz! Adoptuję sobie tytuł na jakiś czas, za pozwoleniem :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 (edytowane) Ok spoko. :) Ale i tak wielkie dzięki. A może ktoś inny podjołby się tego zadania ? Edytowane 2 Styczeń 2010 przez Arile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Odswieżam :] Co chyba żadnych chętnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Wierze, ze arev robil sobie jaja z tymi banerami a Tobie Arile radze szukac na rykowisku, bo tutaj jelenia raczej nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 (edytowane) Dobra bez jaj :D Edytowane 4 Styczeń 2010 przez Arile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 buhhahaha uff... dobra zabawa po pracy - świetny wątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Widzisz :D rozsmieszyl cię moj wątek :D to teraz mi pomóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 jasne kolego pomóc Ci mogę: 1) już wiesz co potrzebujesz masz wzór który Cię interesuje 2) zainstaluj sobie program do grafiki wektorowej (wersja trial do zastosowań niekomercyjnych) 3) znajdź tutki (wpisz w google: create logo tutorials) 4) spędź 20 do 30 godzin na poznanie funkcji które będziesz potrzebował 5) logo gotowe albo wersja 2 1) zleć zrobienie logo grafikowi 2) zapłać i odbierz produkt proszę bardzo pzdr Elimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 No to za taką pomoc to wiesz :D pierwszą i drugą opcje już znałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekbini Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Elimo bardzo dobrze Ci napisał, popieram. Kolego nikt za Ciebie całej roboty nie wykona, tutaj koledzy czy koleżanki mogą Cię naprowadzić lub doradzic jak to zrobic, ale nie wykonac roboty za Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arile Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Tak dobre rady dla : Kogoś kto ma czas : Ja mam czasu dziennie licząc ze szkołą itp i wszystkim na kompie 4h w dni szkolne w weekendy okolo 10h.(ale komp to nie wszystko) a więc musiałbym caluutki tydzień przy tym siedziec ...) Kogoś kto ma pieniądze : ....Niestety nie każdy je ma .... A więc sry Dobra nie ważne skoro nie chcecie robić nie musicie dobrze o tym wiem.Ale i tak dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia jeżeli do jutra nikt nic nie napisze do około 22. (Czegoś sensownego) I jeszcze raz dzięki wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi