Kusanagi Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 czolem wrzucam stare rzeczy z przed 2-3 lat ktore moge pokazac z projektu Star wars Battlefront 3 robionego dla Lucasarts przez umarle Free Radical. wszystko robione w Mayce na szybko / niestety prevki sa jakie sa zadnych ladnych renderow czy kamer ;( ale niestety nie mialem dostepu do plikow moze za pare miesiecy uda sie pokazac cos nowego ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 jak na szybko było "robione", to dla mnie przyzwoicie wygląda. Świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 na prawde bardzo spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fps Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Sporo kontrastu w ruchu i dobre wyczucie masy. Nie ma co, ładne mi "na szybko" :P Edytowane 9 Styczeń 2010 przez fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekZawada Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Wow. Bardzo spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 The force is strong with him. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Super:) Czuc ciezar ciala animowanych postaci. Szkoda tylko, ze nie mogles tego przeliczyc w lepszej jakosci. Tak z ciekawosci. Ile tak mniej wiecej potrzebowales na animacje takiej upadajacej postaci i czy miales jakies refy czy z glowy robiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 wszystko z glowy czas to roznie ale przewaznie pare godzin/ max 1 dzien pracy z przerwami rigi byly smieszne kazdy rig byl z innego zdarzenia od innej osoby przewaznie zaden nie mial footroll - niektorym wogole sie palce nie zginaly od nog (wookie) niektore nie mialy wogole IK na rekach ;) niektore mialy tylko IK na rekach ;) a droid np mial glowe z IK - haha mocne a jak mialem jakies pretensje to mi mowiono uzyj swojego doswiadczenia zeby to zanimowac ;) ale ogolnie nie narzekalem o niebo lepiej mi sie animowalo niz teraz w maxie w cs ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Kusanagi proszę cię nie niszcz moich ideałów bo ja sobie codziennie wmawiam że istnieje gdzieś lepszy świat, gdzie wszystkie setupy są robione poprawnie, gdzie node'y nie są pomieszane, gdzie jest czystość w outlinerze i hierarchii... :( Ale animacje jako takie pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Bardzo fajne animacje:) Oczywiscie mysle sobie, ze tu i tam bym zmienil timing tak i tak, ale tak jest zawsze;) Gdzie teraz pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 Kroopson taki swiat pewnie istnieje - ale jeszcze go nie znalazlem ;) Reanimator - ubisoft montreal / mam nadzieje ze ostatni rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 !!!??? Opowiadaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Super :) A co do świata ... może kiedyś uda mi się taki stworzyć :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Bajerancko! "ubisoft montreal / mam nadzieje ze ostatni rok" - mógłbyś rozwinąć myśl? Tak źle tam jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 to nie tak ze jest zle / jest nawet bardzo fajnie duzy luz w pracy itd swietne miasto i kraj bardziej prywatne widzimisie moje ze chce cos innego robic i pozwiedzac inne miejsca jeszcze poki moge ;) jesli ktos chce tu pracowac to polecam - animatorow maja naprawde malo dobrych i nie jest az tak ciezko sie dostac jak to sie moze wydawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 o:) poopowiadaj cos, zawsze lubilem sluchac historii o konkurencji zza oceanu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 to na priva pisz moze bo nie chce zasmiecac wlasnego watka ;) zreszta nie wiem co mam opowiadac - praca jak kazda inna siedzi sie z dupa na krzesle i psuje oczy i plecy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Hej wujku Jak zwykle gitesik, fajnie jakbys sie przerzucil na jakies animy filmowe z historia, bo byloby niezmiernie fajnie je ogladac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Bardzo bardzo dobre to to :) Szczególnie klon fajnie dostaje, granat czy coś takiego. Czuć w nim szturmowca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Wujek Kusy zasmiecil maxa swoimi animkami. Nie pisz za na szybko robione - tam wszystko bylo na szybko, i to nie ze na wczoraj, to juz raczej na zeszly tydzien :P Nawet nie bede sciagac bo znam te animki, sam ci keye psulem i monitor wylaczalem :P 3maj sie dziadku i pozdrow tam ludkow w montrealu szczegolnie leroy simpsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi