FAMA Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 (edytowane) Przedstawiamy zbiór naszych naszych prac z zakresu wizualizacji architektonicznych. Komentarze mile widziane :) Soft: 3ds max, vray, cs4 Edytowane 26 Styczeń 2010 przez FAMA
slowmotion Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 b.sympatyczne. jaki sofik sie przysłużył sie do projektów. pozdrawiam
pionix Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 O fajne! Niezłe "zleconka". Pozostaje jakiś niedosyt że trochę krótkie ;)
Gość User190 Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Bardzo ładnie zmontowane :) Pracki też niczego sobie :)
olaf Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Fajnie, ze w teamie macie kogos, kto wie koedy skonczyc i nie ma niciskow - długośc idealna, by powiedziec "kurcze fajne". Montaz tez, bo jednak z nieruchomych bryl wyciagnac jakis dynamizm nie kazdemu sie udaje.
mjasinski Napisano 26 Styczeń 2010 Napisano 26 Styczeń 2010 Gratulacje chłopaki, fajnie wyszło. Oglądałem to kiedyś, ale teraz bardziej mi się podoba, zmieniliście coś? Jak mam się czepiać to samego Placu Unii.
claude Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Fajne, fajne, aż zaczołem skakać po pokoju tylko jakość samego klipu na vimeo jakaś słaba
wroniec Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Bardzo fajne i ciekawy montaż. Gratuluję zleceń.
FAMA Napisano 1 Luty 2010 Autor Napisano 1 Luty 2010 Dziękujemy za bardzo miły odzew. Fajnie że się podoba. slowmotion - większość to standardowo max + vray + photoshop + after effects. miejscami jakieś dodatki według potrzeb (do trackingu na przykład) mjasinski - owszem, po drodze było kilka zmian, głównie podmiana ujęć na lepsze. ale nic drastycznego. Pozdrawiamy, Zespół FAMA
mjasinski Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Ode mnie macie plus za umiejętność sprzedania klientowi animek w dynamicznej oprawie oraz plus dla Mt za taki montaż. Powodzenia
Neb Napisano 4 Luty 2010 Napisano 4 Luty 2010 Dobry montaż, dobra muzyka, interesująca treść - bardzo udany demoreel.
Rekomendowane odpowiedzi