Napisano 25 Styczeń 201015 l Przedstawiamy zbiór naszych naszych prac z zakresu wizualizacji architektonicznych. Komentarze mile widziane :) Soft: 3ds max, vray, cs4 Edytowane 26 Styczeń 201015 l przez FAMA
Napisano 25 Styczeń 201015 l O fajne! Niezłe "zleconka". Pozostaje jakiś niedosyt że trochę krótkie ;)
Napisano 25 Styczeń 201015 l Fajnie, ze w teamie macie kogos, kto wie koedy skonczyc i nie ma niciskow - długośc idealna, by powiedziec "kurcze fajne". Montaz tez, bo jednak z nieruchomych bryl wyciagnac jakis dynamizm nie kazdemu sie udaje.
Napisano 26 Styczeń 201015 l Gratulacje chłopaki, fajnie wyszło. Oglądałem to kiedyś, ale teraz bardziej mi się podoba, zmieniliście coś? Jak mam się czepiać to samego Placu Unii.
Napisano 30 Styczeń 201015 l Fajne, fajne, aż zaczołem skakać po pokoju tylko jakość samego klipu na vimeo jakaś słaba
Napisano 1 Luty 201015 l Autor Dziękujemy za bardzo miły odzew. Fajnie że się podoba. slowmotion - większość to standardowo max + vray + photoshop + after effects. miejscami jakieś dodatki według potrzeb (do trackingu na przykład) mjasinski - owszem, po drodze było kilka zmian, głównie podmiana ujęć na lepsze. ale nic drastycznego. Pozdrawiamy, Zespół FAMA
Napisano 2 Luty 201015 l Ode mnie macie plus za umiejętność sprzedania klientowi animek w dynamicznej oprawie oraz plus dla Mt za taki montaż. Powodzenia