viz.k Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) Sorry, musze usunac:) Edytowane 18 Grudzień 2011 przez viz.k copyrights:)
Czeczen Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Ładnie to wszystko wygląda,ale nie rozumiem co masz na myśli, pisząc "klsayczne wnętrza", bo niektóre mebelki i ornamenty są mało "klasyczne". pozdro
Użytkownik Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Bardzo fajne wnętrza, lecz niektóre materiały są za bardzo plastikowe. No i te przepalenia na 3 trochę psują odbiór.
carlosss Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 hehe, widzę, że Panowie na kursie byli? :D
jahred6 Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Kojarzy mi się z Ruskimi pracami na evermotion :-) Jako rendery - jest fajnie i starannie.
viz.k Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 carlosss mowisz o stanislavie jakimstam? nie, nie bylismy ale traktuje ta sugestie jako komplement dla wizek:)
Gość Gosc Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 nie w moim guscie :D ale nie o tym chcialem rozmawiac znalazlem kilka zonkow ktore strasznie raza: - recznik przebija sie przez fotel - skora na scianie (w stylizowanym kominku) nie jest do niczego podobna :D domyslam sie ze to skora - ten drzewiec jak z dzungli amazonskiej w lazience z jaccuzi jest z "lekka" za duzy, straszy, bo reszta pomieszczenia trzyma skale - uchwyty firanek wisza w powietrzu a tak ogolnie bardzo fajne, miekkie oswietlenie, widac ze nie zalowaliscie geometrii na krawedzie zalomow scian i sufitow, fajnie :D
JunioR Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 W sumie nie wiem czym tutaj sie zachwycać, serio. Pierwsze co przydało by się podciągnąć z shaderami a następnie z oświetleniem. Bardzo drażni sztuczność scen, blade oświetlenie bez błękitnej barwy nieba na odbiciach. Ogólnie niestety nie moge tutaj znaleźć czegoś na czym można by było "zaczepić" oko, no chyba tylko na materiale kafli i to jedynie na drugim renderze.
Skubaniec Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 A ja nie lubie, jak w lustrze nie ma odbicia tła (drugi render). Generalnie mi sie podoba i widać, ze sie napracowaliscie, ale czegos brakuje. Moze dlatego takie odczucia, ze nie za bardzo przepadam za takim stylem. Wole nowoczesne wnetrza.
hcpiter Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) No niestety średnio wyszło, tak jak JunioR zauważył sztuczność wnętrza za bardzo uderza w oczy. Patrząc po stylu tego wnętrza wszystko powinno być "na bogato", mocne odbicia, zabarwienie od niebieskiego, balans żółtego a nawet pomarańczowego. Najbardziej lezą materiały, które są płaskie np tkaniny na krzesłach czy fotelach. Fajnie wyszedł materiał skory i niestety tylko to podoba mi się w tych wnętrzach. Niestety jestem na nie. Sprawdź ten link bo będzie to dobra inspiracja do tego typu wnetrz http://www.d-e-s-i-g-n.ru/interiors_classic/seriya92.htm Pozdrawiam Edytowane 29 Styczeń 2010 przez hcpiter
Pawelkos Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgadzam sie ze shadery troche kuleja, poza tym nie podoba mi sie ten reczniki przewieszony na ostatnim renderze wyglada dosc sztucznie, to samo skora obok kominka, wyszla bardzo plasko i nienaturalnie, poduszki na kanapie dosc takie plastelinowe i wydaje mi sie ze przesadziliscie troche z AO bo teraz w niektorych miejscach to wyglada jak dom bylbym niezle zapuszczony i zakurzony, jakby sprzataczka sobie odpuscila sprzatanie w kontach. Poza tym calkiem przyjemne dla oka
adam_m Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) Chyba chciałeś nazwać wątek wnętrze klasycystyczne (?). Podobne do szkoły Stanislava Orekhova. Jeśli się nie mylę to napisz coś więcej o tym kursie. Tylko takie antyki tworzycie? Co do wizek to tak jak koledzy wyżej, shadery słabe, modele od przyzwoitych do bardzo dobrych. Obiekty powtarzalne, rzucają się w oczy; te głowy jelonków raczej śmieszne. Pozdrawiam. Edytowane 29 Styczeń 2010 przez adam_m
viz.k Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 haha nie bylo zadnego kursu, tez o nim slyszalem ale nie mam z tym nic wspolnego ani nie uczestniczylem, on chyba kosztuje powyzej tysiaca euro wiec nawet jakbym korzystal to wstydzilbym sie przyznac:) poza tym nie jestem entuzjasta takiego sprzedawania/kupowania wiedzy dzieki za komentarze i krytyke co do nazewnictwa - myslalem ze tak sie okresla takie wnetrza, jaki to styl w takim razie?
Rekomendowane odpowiedzi