Napisano 6 Marzec 201015 l Ilustracja okładkowa do kolejnego tomu książki Olgi Gromyko pt. " Wiedźma Opiekunka" wykonana dla Fabryki Słów. Ilustracja do poprzedniego tomu Wiedźmy w wątku Finished 2D: Zawód: Wiedźma. Obie okładki w wersji finalnej do zobaczenia na stronie Fabryki. Portfolio : http://www.millushka-portfolio.blogspot.com Edytowane 9 Marzec 201015 l przez Milena Mlynarska
Napisano 6 Marzec 201015 l Ta nalewka na ludzkim embrionie -hardkor!! :O To sie robi podobnie jak gruszkowke?
Napisano 6 Marzec 201015 l plany ci nie grają ze sobą.. ale spoko nawet...włosy bardzo fajnie wyszły.. a i krzywo jest trochę..twarz w sensie..ta skrzynia...i ta butelka to na innym stole stoi niż reszta :]
Napisano 6 Marzec 201015 l Bardzo fajnie, kontrastowo zestawione kolory - czerwienie włosów i ubioru z zieleniami poświaty i butelką na stole, a w drugim planie cyjan z płowymi żółciami. Z minusów - jednak trochę brakuje głębi. Ogólnie - bardzo mi się podoba.
Napisano 6 Marzec 201015 l Troche przesadzilas z jasnymi rejonami, wieksza czesc jest zbyt jasna przez co, to co mialo byc swiatlem stalo sie tylko polyskiem. Obnizyl bym ogolna jasnosc o pare % i wymazal tlyko tam gdzie ma byc najjasniej. Praca mocna, szacun. P.S Albo ja juz slepy jestem od wpatrywania sie w monitor dzisiaj.
Napisano 6 Marzec 201015 l Po pieprzyku sądzę że obie wiedźmy to ta sama wiedźma czy tak? Ta pierwsza zdaje się pulchniejsza na buźce.
Napisano 7 Marzec 201015 l mogła byś wrzucić jakiś początkowy szkic ? fajnie "żywo" kolorystycznie (co przyciąga uwagę na półce w Empiku na przykład). ---- edit --- masz błąd w linku do swojego portfolio (zły adres podlinkowany jest - tekst działa, ale po kliknięciu nie)
Napisano 9 Marzec 201015 l moim zdaniem na blogu masz mase fajniejszych obrazkow, szczegolnei te tuszowo - akwarelkowe, graficzne rzeczy, tym sie powinnas pochwalic i w takim kierunku isc bo widac, ze masz do tego talent, a wydziubane czarownice zostaw dla chinczykow na cgtalku hheheh :)
Napisano 9 Marzec 201015 l I jest frontpage. Milla idzie jak burza, w kilka miesięcy zrobiłaś GIGANTYCZNE postępy w malowaniu cyfrowym. Bo tradycyjnymi technikami rządzisz od dawna.
Napisano 9 Marzec 201015 l Autor Dziękuję wszystkim za cenne komentarze i opinie (a siłom wyższym na tym forum za frontpage'a, którego się nie spodziewałam :) ). Emmilius - tak, wbrew wszelkim pozorom to ta sama wiedźma, patrz: odpowiedź Orthezy ;) Loki - dzięki za zwrócenie uwagi, link już powinien działać. Ciastuch - Thnx! :) Misiekhc - "a wydziubane czarownice zostaw dla Chińczyków na CGTalku" LOL! Dzięki! Po tak zachęcających słowach na pewno niedługo jakieś tuszo-akwarele wrzucę :)
Napisano 9 Marzec 201015 l Ładne kolory, kompozycja i technika( malujesz plamami jak w analogu, jak dla mnie bomba), natomiast nie podchodzą mi w sumie trzy rzeczy, obrazek za bardzo leci na prawo, perspektywa stołu jest jak dla mnie trochę dziwna i poszczególne plany się ze sobą zlewają przez co jest dość płasko. sli.
Napisano 12 Marzec 201014 l Autor Slizgi - dzięki :) Co do kompozycji - leci na prawo, bo po lewo miał być tytuł (patrz: link z wersjami ostatecznymi na stronie wydawcy), perspektywa - heh, no łatwą rzeczą nie jest i często się gdzieś człowiekowi zbiegi pomylą, zagadnienie głębi natomiast jeszcze zgłębię, obiecuję :) (a może to kwestia monitora?)