Milena Mlynarska Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 (edytowane) Ilustracja okładkowa do kolejnego tomu książki Olgi Gromyko pt. " Wiedźma Opiekunka" wykonana dla Fabryki Słów. Ilustracja do poprzedniego tomu Wiedźmy w wątku Finished 2D: Zawód: Wiedźma. Obie okładki w wersji finalnej do zobaczenia na stronie Fabryki. Portfolio : http://www.millushka-portfolio.blogspot.com Edytowane 9 Marzec 2010 przez Milena Mlynarska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Ta nalewka na ludzkim embrionie -hardkor!! :O To sie robi podobnie jak gruszkowke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Imo lepsze jak pierwsza okładka. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 plany ci nie grają ze sobą.. ale spoko nawet...włosy bardzo fajnie wyszły.. a i krzywo jest trochę..twarz w sensie..ta skrzynia...i ta butelka to na innym stole stoi niż reszta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Bardzo fajnie, kontrastowo zestawione kolory - czerwienie włosów i ubioru z zieleniami poświaty i butelką na stole, a w drugim planie cyjan z płowymi żółciami. Z minusów - jednak trochę brakuje głębi. Ogólnie - bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Troche przesadzilas z jasnymi rejonami, wieksza czesc jest zbyt jasna przez co, to co mialo byc swiatlem stalo sie tylko polyskiem. Obnizyl bym ogolna jasnosc o pare % i wymazal tlyko tam gdzie ma byc najjasniej. Praca mocna, szacun. P.S Albo ja juz slepy jestem od wpatrywania sie w monitor dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Po pieprzyku sądzę że obie wiedźmy to ta sama wiedźma czy tak? Ta pierwsza zdaje się pulchniejsza na buźce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 schudla od czarow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 troche ta ziemia przy wilku za jasna ale poza tym wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Tło wygląda jak tapeta na ścianie. Poza tym świetne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 mogła byś wrzucić jakiś początkowy szkic ? fajnie "żywo" kolorystycznie (co przyciąga uwagę na półce w Empiku na przykład). ---- edit --- masz błąd w linku do swojego portfolio (zły adres podlinkowany jest - tekst działa, ale po kliknięciu nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Uuuu;> Milla, gratuluję fronta! :D No ładnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Świetne! Szkoda że jakość jpg taka sobie, bo dobre na tapete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 moim zdaniem na blogu masz mase fajniejszych obrazkow, szczegolnei te tuszowo - akwarelkowe, graficzne rzeczy, tym sie powinnas pochwalic i w takim kierunku isc bo widac, ze masz do tego talent, a wydziubane czarownice zostaw dla chinczykow na cgtalku hheheh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 ta wiedźma przypomina mi starą znajomą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 I jest frontpage. Milla idzie jak burza, w kilka miesięcy zrobiłaś GIGANTYCZNE postępy w malowaniu cyfrowym. Bo tradycyjnymi technikami rządzisz od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milena Mlynarska Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 Dziękuję wszystkim za cenne komentarze i opinie (a siłom wyższym na tym forum za frontpage'a, którego się nie spodziewałam :) ). Emmilius - tak, wbrew wszelkim pozorom to ta sama wiedźma, patrz: odpowiedź Orthezy ;) Loki - dzięki za zwrócenie uwagi, link już powinien działać. Ciastuch - Thnx! :) Misiekhc - "a wydziubane czarownice zostaw dla Chińczyków na CGTalku" LOL! Dzięki! Po tak zachęcających słowach na pewno niedługo jakieś tuszo-akwarele wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Ładne kolory, kompozycja i technika( malujesz plamami jak w analogu, jak dla mnie bomba), natomiast nie podchodzą mi w sumie trzy rzeczy, obrazek za bardzo leci na prawo, perspektywa stołu jest jak dla mnie trochę dziwna i poszczególne plany się ze sobą zlewają przez co jest dość płasko. sli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milena Mlynarska Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 Slizgi - dzięki :) Co do kompozycji - leci na prawo, bo po lewo miał być tytuł (patrz: link z wersjami ostatecznymi na stronie wydawcy), perspektywa - heh, no łatwą rzeczą nie jest i często się gdzieś człowiekowi zbiegi pomylą, zagadnienie głębi natomiast jeszcze zgłębię, obiecuję :) (a może to kwestia monitora?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 ;)......cmok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 bardzo mi przypomina triss merigold... piekne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi