aleksandra1232 Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Witam mam pytanie czy wiecie może w jakim programie jest robiona grafika do gry Splinter Cell Conviction? Dziękuje i pozdrawiam.
ofca Napisano 13 Marzec 2010 Napisano 13 Marzec 2010 reki sobie uciac nie dam, ale swego czas uw ubisofcie widzilem gdzies w makingofach xsi, wiec moze i to
Kris_R Napisano 13 Marzec 2010 Napisano 13 Marzec 2010 No i jak Ubisoft to przedewszystkim ZBrush, hm? :) Z resztą pytanie: " W jakim sofcie robiona jest grafika " to by wypadało odpowiedzieć, że w silniku gry jest robiona ta finalna, którą widzimy podczas gdy. A tekstury, a animacje, a sharery, a efekty? Grafika to jednak dość pojemne pojęcie...
Camel Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 słyszałem gdzieś... eee.. czytałem i ogladalem w jakims magazynie, że w 3ds max też się modelowało dla gry o wyrzutku Third Echelonu. (SC Conviction)
mrozik26 Napisano 19 Marzec 2010 Napisano 19 Marzec 2010 A może ktoś to binarnie wklepywał? Zaiste ... takie rzeczy to tylko w assemblerze
Rekomendowane odpowiedzi